Имате ли заделени пари за черни дни (1 000 лева)
Модератор: Общи модератори
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Имате ли заделени пари за черни дни (1 000 лева)
bum_bum написа:Направо пускайте скрийншотове със сметката

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Аз на Босфор ТВ не вярвам и на една дума, иначе имам някой лев, ама то нищо работа, инфлацията ги папка ежедневно 

Никой не мое ма връне на селу!
Nikito_nn написа:...
Аз го написах още на първа страница...покрай тоз форум как да имаш заделени париИ да имам някакви заделени, то я воланче ще излезе готино или някоя М-кова броня, джантички
Пък то това си е направо болест, щото дори и да си я направиш колата по вкус, все ти се иска да промениш нещо
докато мама и тате се грижат за изхранването и сметките ще е така

като пораснеш и създадеш семейство, направиш деца ще почнеш да имаш други приоритети

- xpl0d
-
-
zazomazo написа:Nikito_nn написа:...
Аз го написах още на първа страница...покрай тоз форум как да имаш заделени париИ да имам някакви заделени, то я воланче ще излезе готино или някоя М-кова броня, джантички
Пък то това си е направо болест, щото дори и да си я направиш колата по вкус, все ти се иска да промениш нещо
докато мама и тате се грижат за изхранването и сметките ще е така![]()
като пораснеш и създадеш семейство, направиш деца ще почнеш да имаш други приоритети
+1
Ххаххаахах, зазо, тва беше добро

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
zazomazo написа:докато мама и тате се грижат за изхранването и сметките ще е така![]()
за мама и тати не е задължително- бая народ знам дето отдавна не са на издръжката на мама и тати и харчат всичко до стотинка без да мислят... заделят пари само и единствено за да си купят нещо... или го взимат на лизинг...
но пък си прав за семейство, деца и т.н.- там вече приоритетите са съвсем други... ама толкова други, че нямат нищо общо със старите и се чудиш какво ти дойде на главата

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мoята спестовна Банка
Проблемът е ,че колкото и да вложиш-не дават да теглиш, не знам защо

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Верно е, познавам хора, които бачкат, ама заплатката отива за колата, по кръчми, по ку.ви, пък мама носи буркани и ни пере, готви и чисти, щото ние не можем.
Никой не мое ма връне на селу!
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
zazomazo написа:Nikito_nn написа:...
докато мама и тате се грижат за изхранването и сметките ще е така![]()
Що непременно трябва да имаш мама и тате с парички че да се грижат за тебе . Мойте мама и тате примерно не съм им искал и стотинка от както станах на 17 и почнах да печеля сам . И кво лошо има да вкарваш в колата си ? Не може всички да караме изгнили курници дето са пред разпад. За децата и семейството си прав на 100% аз лично нямам деца все още и нямам желание да имам в скоро време . Като си направя тогава ще мисля , сега имам други приоритети .

- xpl0d
-
-
ms написа:zazomazo написа:докато мама и тате се грижат за изхранването и сметките ще е така![]()
за мама и тати не е задължително- бая народ знам дето отдавна не са на издръжката на мама и тати и харчат всичко до стотинка без да мислят... заделят пари само и единствено за да си купят нещо... или го взимат на лизинг...
Харчат и взимат на лизинг, щото подсъзнателно един вид се разчита, че ако стане нещо има кой да им помогне - в повечето случаи родители, но не са и малко тези, къде съм виждал да се надяват на баба-дядо, брат-сестра, други роднини и близки и приятели. Така са възпитани, така са свикнали и така си карат. Я да си имат едно наум, че примерно този месец като вземе 1000лв. и това е, не може отникъде другаде да вземе повече, да ги видиш дали ще се чудят къде да си изхарчат парите или ще се чудят кои сметки да покрият първо, че да вържат месеца.

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Bogat-Beden написа:Мoята спестовна Банка
Само ме мамиш с таа банка

Като истинска жена не мога да спестявам пари

Много като тебе вече плакаха ...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Ronka написа:...Като истинска жена не мога да спестявам пари
ронсън, тея статистики никога НЕ включват жените по обясними причини- иначе резултата ще е 99% нямат и половин стотинка заделени

аз лично щях да се учудя много ако имаш спестени едни 10 бона- и то не щото си жена

Ronka написа:...
Като истинска жена не мога да спестявам пари
алкохола и мъжете ше те докарат до просешка тояга

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
ms написа:Ronka написа:...Като истинска жена не мога да спестявам пари
ронсън, тея статистики никога НЕ включват жените по обясними причини- иначе резултата ще е 99% нямат и половин стотинка заделени![]()
аз лично щях да се учудя много ако имаш спестени едни 10 бона- и то не щото си жена
Така е тея Е34-ки пъ и с ремарке много харчат

Добре, че алкохола още е евтинийка

Много като тебе вече плакаха ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Пари във себе си не дръж!- Принципът на истинския мъж..
Сега сериозно-както каза колегата по-горе, колелото се върти- днеска имаш,утре нямаш..
1 знам аз- от качествена и разнообразна храна НЕ трябвва да се пести,защото това знаем къде удря..
(познавам заможни хора, които го правят!!)
Никога не съм смятал с точност колко ще изхарча следващия месец ,или колко трябва да спестя-на ниска заплата /доход-затъваш и си на минус, на такава която ти покрива елементарните нужди може да спестяваш-но си зависи от характер,навици,това на какъв етап от живота си и към кого имаш отговорности и т.н..

Сега сериозно-както каза колегата по-горе, колелото се върти- днеска имаш,утре нямаш..
1 знам аз- от качествена и разнообразна храна НЕ трябвва да се пести,защото това знаем къде удря..
(познавам заможни хора, които го правят!!)
Никога не съм смятал с точност колко ще изхарча следващия месец ,или колко трябва да спестя-на ниска заплата /доход-затъваш и си на минус, на такава която ти покрива елементарните нужди може да спестяваш-но си зависи от характер,навици,това на какъв етап от живота си и към кого имаш отговорности и т.н..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Оставил съм неква сума за 4-5 погребения и една сватба
И още неква за гипсови корита, патерици, операции и от тоя сорт

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3