От 3 на 2 ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
Re: От 3 на 2 ?
Да ви кажа не е толкова трудно:)
Даже е доста вероятно да се объркат,лично на мен ми се случи това на една гонка.и последствията бяха няколко криви клапана,един счупен,счупено бутало,главата тотал,и надран цилиндър на блока,валовете не съм ги гледал
))
Направо го прикючих... Въобще не е трудно,за да се случва толкова често зн нещо не е много подредена тая ск.кутия !иии от тогава внимавам
Даже е доста вероятно да се объркат,лично на мен ми се случи това на една гонка.и последствията бяха няколко криви клапана,един счупен,счупено бутало,главата тотал,и надран цилиндър на блока,валовете не съм ги гледал

Направо го прикючих... Въобще не е трудно,за да се случва толкова често зн нещо не е много подредена тая ск.кутия !иии от тогава внимавам

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
аз веднъж бутнах вместо 3та първа с около 70-80...явно късмет съм извадил 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Как се цели от 3та 2ра ли ?!?!!?
че аз имам един приятел дето от 3та включва задна на един ИС и с 80км/ч гледаш как задните колела се въртят обратно на посокат ана движение
Тва го е правил пред мен 10 пъти само а колко още съм изпуснал и тва е само част от изтезанията му. Тоя Гетраг е неразрушим !!! Накрая ИС-а обърна биелен лагер, смяна колянов вал и лагери и сега картинката е същата
Така че, споко, влиза си влиза си
че аз имам един приятел дето от 3та включва задна на един ИС и с 80км/ч гледаш как задните колела се въртят обратно на посокат ана движение

Тва го е правил пред мен 10 пъти само а колко още съм изпуснал и тва е само част от изтезанията му. Тоя Гетраг е неразрушим !!! Накрая ИС-а обърна биелен лагер, смяна колянов вал и лагери и сега картинката е същата

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
BiTurbo написа:Как се цели от 3та 2ра ли ?!?!!?
че аз имам един приятел дето от 3та включва задна на един ИС и с 80км/ч гледаш как задните колела се въртят обратно на посокат ана движение![]()
Тва го е правил пред мен 10 пъти само а колко още съм изпуснал и тва е само част от изтезанията му. Тоя Гетраг е неразрушим !!! Накрая ИС-а обърна биелен лагер, смяна колянов вал и лагери и сега картинката е същата![]()
е това с тази задна ме срина... то си е някаква гавра с бмв .. на такива трябва да им се конфискуват колите ...

то ако си е здрава кутията 1 ва и задна са почти невъзможни за вкарване в движение.. но със сила и БГ талант става и това
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
ares2 написа:BiTurbo написа:Как се цели от 3та 2ра ли ?!?!!?
че аз имам един приятел дето от 3та включва задна на един ИС и с 80км/ч гледаш как задните колела се въртят обратно на посокат ана движение![]()
Тва го е правил пред мен 10 пъти само а колко още съм изпуснал и тва е само част от изтезанията му. Тоя Гетраг е неразрушим !!! Накрая ИС-а обърна биелен лагер, смяна колянов вал и лагери и сега картинката е същата![]()
е това с тази задна ме срина... то си е някаква гавра с бмв .. на такива трябва да им се конфискуват колите ...![]()
![]()
![]()
то ако си е здрава кутията 1 ва и задна са почти невъзможни за вкарване в движение.. но със сила и БГ талант става и това
eee няма да казвам какви звуци се чуват при интервенцията 3-та --> задна, но влиза, няма проблеми

- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
BiTurbo написа:Как се цели от 3та 2ра ли ?!?!!?
Я снимай едно клипче,че аз не вярвам

А 1-ва си влиза със 60-70 само не трябва да се задържа,че ще стане мармалад.Демек става само колкото да блокират задните колела и веднага да сложиш 2-ра и газ

Аааа и гетрака е доста калпав даже...аз 4-та кутия ще сменям тея дни

- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
(bubsa) написа:BiTurbo написа:Как се цели от 3та 2ра ли ?!?!!?
Я снимай едно клипче,че аз не вярвамДаже ти казвам,че 100% не е възможно това с задната както го описваш
![]()
А 1-ва си влиза със 60-70 само не трябва да се задържа,че ще стане мармалад.Демек става само колкото да блокират задните колела и веднага да сложиш 2-ра и газ
Преди като бях с м50б20 с кутия гетраг и за да се опишат завоите по пистата беше нужна 1-ва и я вкарвах с 80-90 без проблем

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Snoop написа:Ебати хамалите има на тоя свят.![]()

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
(bubsa) написа:BiTurbo написа:Как се цели от 3та 2ра ли ?!?!!?
Я снимай едно клипче,че аз не вярвамДаже ти казвам,че 100% не е възможно това с задната както го описваш
![]()
Може, може само да ти е куха кратуната http://vbox7.com/play:b953710d
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
PaCk0o написа:(bubsa) написа:BiTurbo написа:Как се цели от 3та 2ра ли ?!?!!?
![]()
Може, може само да ти е куха кратуната http://vbox7.com/play:b953710d

Е, те за това сина ще управлява автомобил когато си закупи. Сигурен съм, че тоя горния ще ремонтира с ръце в джобовете, а пък ще плаща този дето на времето се е опитвал да го възпитава.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
незнам за вас аз от моя гетраг съм що годе доволен. има някой чупят яко ама има и значение къв е маховика, съединителя и кви изтезания са били. 1 път показвах колко върви is-ката пред едни авери и една мацка разбира се
и 2ра 6,500 незнам кво правих ама в усилията да направя бърза 3та явно съм пуснал съединителя преди да влезне проклетото нещо. и от там като се чу едно ХЪРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР, си викам край край. обаче явно звука не е бил точния фактор, щото нещата прозвучаха грозно ама нищо и нямаше. даже после викам на моя приятел бе нещо 3та не ми влезна и той вика чух чух, къде беше на 150 метра от колата 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Чудна работа е тоя номер... 3та-2ра. Предавките на е36 са доста подредени, трябва да има зверски луфтове в лостовата система, че да сбъркаш.
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Dirty M5 driveR написа:Чудна работа е тоя номер... 3та-2ра. Предавките на е36 са доста подредени, трябва да има зверски луфтове в лостовата система, че да сбъркаш.
+1 абсолютно съм съгласен с теб колега!!!

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4