Едно въпросче
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Едно въпросче
Сега карам Сеат Толедо. Мисля да го продавам и да си взема нещо то рода на 318 над 95 година. Ще ми дадете ли малко информация как е поддръжката на такава кола? Колко са по скъпи частите ( може някой друг пример), често ли се чупи, разход, возия и тн. Благодаря предварително
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Re: Едно въпросче
palio написа:Сега карам Сеат Толедо. Мисля да го продавам и да си взема нещо то рода на 318 над 95 година. Ще ми дадете ли малко информация как е поддръжката на такава кола? Колко са по скъпи частите ( може някой друг пример), често ли се чупи, разход, возия и тн. Благодаря предварително

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
palio написа:exvitermini : И аз мисля че няма да съжалявам, но въпроса ми е колко ще е по-скъпа поддръжката?
Не знам на Сеат-а дали са скъпи чарковете, но поддръжката на Е36 не е страшна- частите може да са малко по-скъпи, но по-принцип колата ако се гледа както трябва не се чупи лесно. Сега, ако се помъчиш сериозно може и да успееш да я потрошиш, но общо взето са здрави.
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
exvitermini написа:Прав си бате! е ще е по-скъпа от на Толедото и дано си намериш читаво
БМВ !
Кво читаво да немери бре.... ДАНО ИЗОБЩО НАМЕРИШ.
Явно в тука сме се събрали 3-4 човека дето търсим такава кола, вервай ми , НЯМА!!! Ако намериш без да искаш ша е кошница, най добре почвай да търсиш от сега, че аз от началото на февруари търса и още нема нищо

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Dimo написа:Кво читаво да немери бре.... ДАНО ИЗОБЩО НАМЕРИШ.
Явно в тука сме се събрали 3-4 човека дето търсим такава кола, вервай ми , НЯМА!!! Ако намериш без да искаш ша е кошница, най добре почвай да търсиш от сега, че аз от началото на февруари търса и още нема нищо
Чакай де,ти търсиш само от два месеца.
Аз търсих моето четири месеца.
Пукнах се от обикаляне из цяла България.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Егати е как Е30 има читаво, Е36 няма и то 10 годишно?
Аз по мобилето виждам 10-ки екземпляри за по 6000-7000 лева, дето изглеждат перфектни? Или имате в предвид, че е трудно да се намери читав М40? Ако е така да скача на М50, но примерно 91-92.

BMW only!
11 мнения
• Страница 1 от 1