и най-бързата сток кола на ринга е....?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: и най-бързата сток кола на ринга е....?

Мнение от BadAngel » 03 Окт 2011, 23:49

емоция 0 при гтр :mhihi: :mhihi: :mhihi:
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 04 Окт 2011, 0:02

Кола която прави 1.5G напред и настрани - скучна?! :bowdown:
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 04 Окт 2011, 0:18

DrivinGGoD написа:Не оспорвам въобще това че е много бърза и има огромен потенциал да става още много по бърза... но чак пък най-яката на света... емоцията е 0 в нея... и това адски ме дразни...

BadAngel написа:емоция 0 при гтр :mhihi: :mhihi: :mhihi:

smg написа:Кола която прави 1.5G напред и настрани - скучна?! :bowdown:

И аз се мислех за сектант до сега, ама това вече е за бисерите :mhihi:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от r3s1s74nc3 » 04 Окт 2011, 11:49

DrivinGGoD написа:Не оспорвам въобще това че е много бърза и има огромен потенциал да става още много по бърза... но чак пък най-яката на света... емоцията е 0 в нея... и това адски ме дразни... имам и други забележки... ама това е основното... например едно обикновено Е92 М3 на същата цена ме пали много повече... въпреки, че е много по бавно... дори и Е46 М3... ама аз съм сектант... но да кажем един Форд Фокус РС е супер манияшка кола... супер емоционална... а е на предно... примерно едно старо GT3 или Turbo може да те накара да откачиш... и пак е по-бавно... та както се казва въпрос на приоритети.. и недейте да мислите, че тези коли не могат да са бързи колкото Вайпъра... а и че на са поне толкова бързи в реалността извън ПРа ;) та истини много... важно е да намериш своята 8)

:yes: Много добре казано , напълно съгласен !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Окт 2011, 14:53

DrivinGGoD написа:Не оспорвам въобще това че е много бърза и има огромен потенциал да става още много по бърза... но чак пък най-яката на света... емоцията е 0 в нея... и това адски ме дразни... имам и други забележки... ама това е основното... например едно обикновено Е92 М3 на същата цена ме пали много повече... въпреки, че е много по бавно... дори и Е46 М3... ама аз съм сектант... но да кажем един Форд Фокус РС е супер манияшка кола... супер емоционална... а е на предно... примерно едно старо GT3 или Turbo може да те накара да откачиш... и пак е по-бавно... та както се казва въпрос на приоритети.. и недейте да мислите, че тези коли не могат да са бързи колкото Вайпъра... а и че на са поне толкова бързи в реалността извън ПРа ;) та истини много... важно е да намериш своята 8)

Сашо, карал ли си GTR-а и кажи честно, че не те изкефи? :shock:

п.с. най-голям кеф от кола съм изпитвал в на Sharo М3-то, доста повече ме кефи от Е36 М3 Evo (него дори съм го карал и пак не ме кефи толкова, колкото Е46-цата)... Просто брутално! :help:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 04 Окт 2011, 16:43

И аз съм на това мнение... Няма как някакъв пълен профан зад волана да изкара обиколката на Нюрбургринг примерно с 20 секунди по-малко от топ времето... Просто е глупаво 99% да зависи от колата...
Важно е колата да ти изкарва 80% от времето, другите 20% да са от тебе, а не са да се качиш, всичко ОН, газ до долу и малко по-бавно от някъв изрод пилот... За мен не е интересно, за много хора е интересно... Въпрос на вкус... :ok:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 04 Окт 2011, 21:16

Boyadjiev написа:

И аз съм на това мнение... Няма как някакъв пълен профан зад волана да изкара обиколката на Нюрбургринг примерно с 20 секунди по-малко от топ времето... Просто е глупаво 99% да зависи от колата...
Важно е колата да ти изкарва 80% от времето, другите 20% да са от тебе, а не са да се качиш, всичко ОН, газ до долу и малко по-бавно от някъв изрод пилот... За мен не е интересно, за много хора е интересно... Въпрос на вкус... :ok:

И аз съм на абсолютно същото мнение :yes:
В GTR сигурно има емоция, но предполагам е много подобна на емоцията да се возиш на roller coaster :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 05 Окт 2011, 9:34

BadAngel написа:емоция 0 при гтр :mhihi: :mhihi: :mhihi:

smg написа:Кола която прави 1.5G напред и настрани - скучна?! :bowdown:

vicho написа:Сашо, карал ли си GTR-а и кажи честно, че не те изкефи? :shock:

:mhihi:

За вас явно ускорението и бързината са емоцията... при мен нещата са различни... както и да е... лично мнение... не ме слушайте...

Иначе дали и как съм се доковал до GTR... :roll: може и да съм санувал... но дали ще забравя или ще мога да си представя имагинерно кола с 535 коня на гумите? :winky: Само питам... най-бързото нещо, в което съм се качвал... брутална наистина... но и най-скучната кола от всички бързи коли, с които съм се сблъсквал отблизо... това отговаря ли на въпросите ви? аз приключвам с темата... безмислено е да спорим... запазвам мнението си такова... и надали скоро ще се промени... GTR-а е супер кола... наистина много добра... но има много по-вълнуващи коли преди него (макар и по-бавни) в моя списък... та надали ще стигна въобще някога до подобна кола...

btw. не си падам и по руси и леки жени... съдете ме :winky: 8)

Alexch написа:И аз се мислех за сектант до сега, ама това вече е за бисерите :mhihi:

Интересното е, че в гореспоменатия списък има и много не-BMW-та :winky: Та не знам дали сектант е точната дума... да сектант съм... ама на тема истински коли :twisted: 8)
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Окт 2011, 12:15

DrivinGGoD написа:най-бързото нещо, в което съм се качвал...

за мен това е достатъчно като отговор :yes: :driving: :bchug:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 05 Окт 2011, 12:27

vicho написа:
DrivinGGoD написа:най-бързото нещо, в което съм се качвал...

за мен това е достатъчно като отговор :yes: :driving: :bchug:

Въпрос на приоритети :winky: Първо това се отнася за не съвсем стандартна кола... и второ това в никакъв случай не го прави "най-готината кола на света" ;) Дори М5ца ме е карала да се усмихвам повече :twisted:

Усещането в тази кола е супер "синтетично" и изкуствено... За любителите на електронните игри има много интересни неща... завива и стои... ама чувстваш карането някак далеч от самото движение... абе ако не бяха страничните и надлъжни ускорения все едно си пред компютъра... никакви драми... нищо особено като звук... типичен японски скучен интериор, дето не "пръщи" от ергономия, качество и внимание към детайла... И тъй като темата (а и другата) е за американските коли - за мен избора би бил определено американска кола (Корвет, Вайпър, Камаро) пред японската бегачка... просто имат душа и стил... докато GTR-а е кола със супер-хипер-мега технологии, създадена от компютър за компютърни манияци :mhihi: Аз съм достатъчно бърз на компютъра обикаляйки Ринга, та да си купувам такава кола и да правя същото :smoke: Ако ще искам кола за пистата ще си купя GT3 или CSL/GTS... ако искам улична кола и да си правя кефа на някой трак дей ще си купя нормално Porsche или М3... Давам тези коли като пример... има и много други, които биха заместили GTR-а в моя гараж... та така... мога още много да пиша... ама няма смисъл... както казах и по-горе... не е за това темата...
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Окт 2011, 13:39

Аз не разбрах за какво е темата - за най-бързата сток кола на ринга , която всъщност не е най-бързата :roll: Гъмперт Аполо бил супер рядък - ок , ако тръгнем да сравняваме другите критерии - обем на мотора , пригодност за ежедневието ?
Ами ако се замислим , дали тоя "рекорд"(7,12) не могат да го направят само 4ма човека в света а висчки останали са по-бързи с ГТ-Р и МП4-12 ?
Като гледам времето на ГТ2РС(7,18) стоя година и половина , без никой да го отбележи - ако Нисан и Макларън си активизират маркетинга , много бързо и тия 7,12 ще идат в историята .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 05 Окт 2011, 14:28

acho.rs написа:Аз не разбрах за какво е темата - за най-бързата сток кола на ринга , която всъщност не е най-бързата :roll: Гъмперт Аполо бил супер рядък - ок , ако тръгнем да сравняваме другите критерии - обем на мотора , пригодност за ежедневието ?
Ами ако се замислим , дали тоя "рекорд"(7,12) не могат да го направят само 4ма човека в света а висчки останали са по-бързи с ГТ-Р и МП4-12 ?
Като гледам времето на ГТ2РС(7,18) стоя година и половина , без никой да го отбележи - ако Нисан и Макларън си активизират маркетинга , много бързо и тия 7,12 ще идат в историята .

Ето гоооо Ачооооо, мани колите, кажи как беше уикенда :mrgreen: :paranoid:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Окт 2011, 21:14

:OT:
бяло петно :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 05 Окт 2011, 21:59

acho.rs написа:Аз не разбрах за какво е темата - за най-бързата сток кола на ринга , която всъщност не е най-бързата :roll: Гъмперт Аполо бил супер рядък - ок , ако тръгнем да сравняваме другите критерии - обем на мотора , пригодност за ежедневието ?

Е откога пък "обем на мотора" е критерии? Не спориме за еко норми. И понеже гъмперта е супер пригоден за ежедневието, само дето неможе да мине през стандартен легнал полицай.

А това ,че само 4ма човека в света могат да направят това време е това което прави вайпъра истинска кола. Значи като се доближиш поне малко до това време, ставаш за нещо, можеш да караш - ти, а не електронната ти ситема.
Това ве едно утре на атлетите да им сложат елктронни крака и те почти нищо да не правят докато електронните им крака поставят еди кво си време.

Да си активизират маркетинга малко...колко и да го активизират няма да имат имиджа на почти 9 литра без тракшън контрол - или поставяш най-бесното време или се утрепваш в някоя стена
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Окт 2011, 8:08

BMW_RIDER написа:

Е откога пък "обем на мотора" е критерии? Не спориме за еко норми. И понеже гъмперта е супер пригоден за ежедневието, само дето неможе да мине през стандартен легнал полицай.

А това ,че само 4ма човека в света могат да направят това време е това което прави вайпъра истинска кола. Значи като се доближиш поне малко до това време, ставаш за нещо, можеш да караш - ти, а не електронната ти ситема.
Това ве едно утре на атлетите да им сложат елктронни крака и те почти нищо да не правят докато електронните им крака поставят еди кво си време.

Да си активизират маркетинга малко...колко и да го активизират няма да имат имиджа на почти 9 литра без тракшън контрол - или поставяш най-бесното време или се утрепваш в някоя стена

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

много ми хареса последното :)
No bling at the Ring

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата