Лайсни - демонтаж ?
Модератор: Технически модератори
			8 мнения
			 • Страница 1 от 1

- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Лайсни - демонтаж ?
Колеги, искам да попитам как се свалят лайсните,които се намират под стъклата отстрани на автомобила   (лъскави или черни в зависимост от това дали автомобила е "shadow line" или "chrom line"
 (лъскави или черни в зависимост от това дали автомобила е "shadow line" или "chrom line"  )
 )
И другия момент- малко по-специален лайсните намиращи се на тавана на автомобила във вариант Touring  ,за които може да се монтира багажник
  лайсните намиращи се на тавана на автомобила във вариант Touring  ,за които може да се монтира багажник   

П.С. Надявам се и MadMax да се включи по темата 

Георги Пенчев
			 (лъскави или черни в зависимост от това дали автомобила е "shadow line" или "chrom line"
 (лъскави или черни в зависимост от това дали автомобила е "shadow line" или "chrom line"  )
 )
И другия момент- малко по-специален
 лайсните намиращи се на тавана на автомобила във вариант Touring  ,за които може да се монтира багажник

П.С. Надявам се и MadMax да се включи по темата

Георги Пенчев
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
		к
мисля че лайсните шадоу лайн се махат като се издърпат (подхващат се с отвертка от ъгала и постепенно се измъкват) те самите са като щипки.
а за покрива незнам .
  от утре е мойто
 от утре е мойто 

а за покрива незнам .
 от утре е мойто
 от утре е мойто 
.
да тези на стъклата са така на 6типки са.. но постепенно ги изкаржаи не от едната страна само 4е 6те се изкриви.. а тези на багажника и аз не ги знам не съм свалял.. има според мен или са издърпват напред като на релси4ки или леко напред и нагоре....
			Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- Tod
- ентусиаст
- 

- Кара: M3 и Volvo XC70
бабата-Кажи баба ТЕНКЮЮ!
Тоd-10Х 

ПС Надявам се скоро да имам възможност в Пловдив да Ви почерпя Г-н Пенчев! Благодаря за полезната информация!
 Благодаря за полезната информация! 
			Тоd-10Х

ПС Надявам се скоро да имам възможност в Пловдив да Ви почерпя Г-н Пенчев!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
		Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Penchev
- Сватбаря
- 

Tod написа:бабата-Кажи баба ТЕНКЮЮ!
Тоd-10Х
ПС Надявам се скоро да имам възможност в Пловдив да Ви почерпя Г-н Пенчев!Благодаря за полезната информация!
Съвсем скоро - в сряда ще идваме по Пловдив с Асен_Х и Владо Monkey та ще гледам да се видим ,че и на мен ми се иска

А всъщност , как ти помогнах като аз попитах нещо

Георги Пенчев
в
за да заключите темата
лайсните страничните- дъгата над прозорците е на щипки които като се издърпат се чупят.
лайцната на задното стъкло се издърпва на щипки,които са метални и не се чупят. а лайсните под прозореца са свалят като се изхлузят нагоре като на предната врата се сваля огледалото.
тезси на покрива за багажника се маха тавана и има 4 болта 13-ки и така се махат
успех!!!

лайсните страничните- дъгата над прозорците е на щипки които като се издърпат се чупят.
лайцната на задното стъкло се издърпва на щипки,които са метални и не се чупят. а лайсните под прозореца са свалят като се изхлузят нагоре като на предната врата се сваля огледалото.
тезси на покрива за багажника се маха тавана и има 4 болта 13-ки и така се махат
успех!!!
- Penchev
- Сватбаря
- 

Re: в
ian190 написа:за да заключите темата
успех!!!
А ти видял ли си/свалял ли си тавана
 Предполагам е доста трудно,особенно като е комби и е няколко квадрата
  Предполагам е доста трудно,особенно като е комби и е няколко квадрата   

Георги Пенчев
а
аз като я боядисвахме ги свалях щото няма как, но мойто е с люкове и тавана отстрани е на щипки, а люковете са по средата.

8 мнения
			 • Страница 1 от 1