Проблем с бутоните на голям борд-решен
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Re: Проблем с бутоните на голям борд.
Nukem написа:Зимай смело каквото изпадне най-зигодно, аз на моята в снимите в моята тема горе, сложих от малък борд 96-та магистралките на голям борд 93-та така че няма разлика! Единствено има разлика между големите бордове и то само в самото разглобяване, тези от преди феиса им е малко по-различен дизайна и са по-тегави за разглобяване!
Моя е преди фейса колега и наистина бая зор видях
докато го разглобя,една щипка даже даде фира

Последна промяна MPOWERfan на 28 Сеп 2011, 7:38, променена общо 1 път
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Бутончетата се оправят като им се подложи 2-но лепящо тиксо за да ги изравни до предишното им ниво 

- e36Bulgaria
-
-
- Кара: ше 318tds
- Мечтае да кара: перфектно БМВ
MPOWERfan написа:Nukem написа:Зимай смело каквото изпадне най-зигодно, аз на моята в снимите в моята тема горе, сложих от малък борд 96-та магистралките на голям борд 93-та така че няма разлика! Единствено има разлика между големите бордове и то само в самото разглобяване, тези от преди феиса им е малко по-различен дизайна и са по-тегави за разглобяване!
Мор е преди фейса колега и наистина бая зор видях
докато го разглобя,една щипка даже даде фираМного силно се надявам да тръгне като го зглобя
епа кат не тръгне във форума БОЛ от бордове

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Споко ще тръгне аз моя от яд докато го правих два пъти го хвърлях на земята и пак тръгна
!
Иначе за колегата по-горе, то има бордове бол, ама са на 15г и ако си ентусиаст да цъкаш постоянно по-копченцата, не само да ти стой за красота в 90% от случайте се чупят!
Сега колегата като сложи новите магистралки, ще има 10 нови копченца който никога не са били натискани и 8 който също не са били използвани щото не знам някой да се зайграва особено с малкия борд
!

Иначе за колегата по-горе, то има бордове бол, ама са на 15г и ако си ентусиаст да цъкаш постоянно по-копченцата, не само да ти стой за красота в 90% от случайте се чупят!
Сега колегата като сложи новите магистралки, ще има 10 нови копченца който никога не са били натискани и 8 който също не са били използвани щото не знам някой да се зайграва особено с малкия борд

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
Nukem написа:Споко ще тръгне аз моя от яд докато го правих два пъти го хвърлях на земята и пак тръгна!
Сега колегата като сложи новите магистралки, ще има 10 нови копченца който никога не са били натискани и 8 който също не са били използвани щото не знам някой да се зайграва особено с малкия борд!
Значи колега да грабвам един малък борд и това е:) А само да те попитам преправя ли се нещо или просто слагам новите магистралки? И другото нещо тези четири копчета отляво дето са отделно също ли има магистрали за тях? Защото те са ми проблемни.

- Nukem
- старши ентусиаст
-

Ей ги, нищо не се преправя всичко е plug&play, абсолютно същите са, те нямат и далавера за различните бордове да проектират и да произвеждат различни такива дребни боклучки, има си и за 4-те който са отделно, даже ако се загледаш в снимката ще видиш как накрая е по-голямо мястото! Взимаш слагаш и сглобяваш, помня трябваше да се внимава с един прозрачни работки дето разпръскват светлината мисля! И накрая като го събираш за да штракне платката си мушкаш пръстите отпред през борда където са копчетата и огъваш леко платката за да штракне хубаво на място, щом аз се оправих и ти ще се оправиш!
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
Nukem написа:
Ей ги, нищо не се преправя всичко е plug&play, абсолютно същите са, те нямат и далавера за различните бордове да проектират и да произвеждат различни такива дребни боклучки, има си и за 4-те който са отделно, даже ако се загледаш в снимката ще видиш как накрая е по-голямо мястото! Взимаш слагаш и сглобяваш, помня трябваше да се внимава с един прозрачни работки дето разпръскват светлината мисля! И накрая като го събираш за да штракне платката си мушкаш пръстите отпред през борда където са копчетата и огъваш леко платката за да штракне хубаво на място, щом аз се оправих и ти ще се оправиш!
Много мерси за инфото колега,ще постои още някой друг ден разкостeн борда и като си намеря донор ще сглобявам.

- e36Bulgaria
-
-
- Кара: ше 318tds
- Мечтае да кара: перфектно БМВ
имам бордче колега мога да ти помогна 

- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
Явно има разлика в бордовете,купих един среден борд от колега но пистите вътре са различни.Кажете как мога да бъда сигурен,като купувам следващия. 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
Добре де написах горе малък, с който съм си писал за това е използвал малък, кой те подлъга да земеш среден, напиши го тука или ми пиши л.с да го видя кой е!
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
Колегата който го прати е много точен,просто аз избързах явно преди да бъда сигурен.Значи малък става с сигурност така ли? Без значение от година и тн?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Аз сложих от малък 96-та на голям 93-та, нека и другите колеги да кажат те от какви бордове са взимали копчетата!
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем с бутоните на голям борд-решен
Готов е борда,след хиляди мъки!
Пак не работят,chek-a и разхода но не е фатално,сега поне мога да си сверя часовника и да си занулявам разхода.Пистите станаха и от среден борд,просто явно има разлика в годините на производство.

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2