Убийство във фейсбук!
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Убийство във фейсбук!

Изтриха профила на Миролюба Бенатова от фейсбук в петък вечер. "Вътрешните правила на социалната мрежа позволяват администраторите да изключат всеки, ако 50-60 души повторят една клевета - че съм примерно с фалшив профил и не съм този, за когото се представям, че съм опасна и обиждам хората и пр.", обясни вчера разследващата журналистка в Би Ти Ви. Тя би могла да се регистрира отново под друго име, но отказва да го направи заради морала и професионализма, който е доказала. Аз съм личността Миролюба Бенатова и профилът ми във фейсбук не е фалшив, както някои твърдят. И ще бъда Миролюба Бенатова и във фейсбук, и в Би Ти Ви, и на улицата - изобщо в реалността. Това е убийство, насилие. Но аз нямам никакво намерение да излизам в нелегалност", каза тя за "24 часа" снощи.
Чрез профила на свой приятел, а и в сайт на познати Бенатова е разпространила писмо в интернет, което обяснява кой и защо иска да й затвори устата. Срещу цензурата и в нейна подкрепа до снощи имаше вече над 2000 поддръжници. Публикуваме текста й по-долу.
Аз съм Миролюба Бенатова, но пиша оттук, защото хората, които не ме харесват, ме забраниха. Личната ми страница във фейсбук е докладвана на администраторите като вредна и обидна и според правилата на социалната мрежа аз съм закрита. До вчера имах право да съществувам в интернет и да изразявам мнението си, така както и тези, които пишеха срещу мен. Вече не.
След едноседмичен словесен терор, насаждане на омраза, заплахи и крайни антисемитски изявления в страницата "Миролюба Бенатова – враг на българския народ" почитателите на този стил организирано ме изтриха. Така, както организирано изляха стотици еднотипни електронни писма, пълни с лъжи за отразяването на конфликта в Катуница. Искаха да бъда забранена, уволнена, изселена, поругана и наказана.
Искаха да се извиня, че съм нарекла "футболна агитка, която безчинства", тези, които според тях представляват гражданското общество. Момчетата, които палиха и се снимаха с нацистки жестове пред огъня, поискаха да кажа, че са справедливо разгневени граждани.
Не ми е хрумвало да ги докладвам за забрана, защото вярвам в излагането на аргументи и правото да говориш това, което мислиш. Не ме беше страх. Вероятно това, което ви пиша, не ви засяга. Сигурно изглежда, че е лично и трябва да се оправям сама. Но не е така.
Аз съм насилвана и убивана с думи дни наред не защото не съм симпатична на някого (разбира се, и това има значение), а защото нарекох нещата с истинските им имена. Върших си работата като журналист по правилата на професията. Не влязох в сценарий, не подмених събитието, не подпомогнах протестите, организирани от партиите и подкрепяни мълчаливо от полицията.
Сега ме забраняват като професионалист и като личност. И тъй като вярвам в аргументите, а не в насилието, ви пиша. А вие, ако смятате, че имате повод да ме подкрепите, сигурно ще намерите начин да разбера за това. Предварително благодаря на всички приятели, които ще разпространят бележката ми. Източник - 24часа

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Убийство във фейсбук!
А дали не е направено собственоръчно, за да излезе жертва горката?
След пълната пародия на обективно представяне на събитията вследствие на потъпкването на честния и почтен българин?
След пълната пародия на обективно представяне на събитията вследствие на потъпкването на честния и почтен българин?
Ох, аман от тая пък! Хората с по-важни неща имат да се занимават в момента, а не с персоната й!
На кой му дреме за нейния профил? Заслужава си навлечения гняв. И то не само с последната си изцепка, не е спирала да прави обидни и грозни репортажи и предавания!

На кой му дреме за нейния профил? Заслужава си навлечения гняв. И то не само с последната си изцепка, не е спирала да прави обидни и грозни репортажи и предавания!

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Хаха тая пък и тя нещо си повярва... чудя се кой го интересува за профила й в ФБ освен познатите й... аман,ох горката тя какво ще прави сега без сурат-а...че и колко нагло говори..нарекла нещата с истинските им имена...оле мале...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
сдфкхсдк324234$№%@№$!@%€$€$%!@$!@№$ К**ВОО
К*ролюба ВЪН!
К*ролюба ВЪН!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И кво аджеба ме инт че са и закрили профила? Защо с/у мен не пратат 2000 оплаквания?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Изцвъка едно голямо ...но в националния ефир, после се помъчи да го напарфюмира, за да замаже положението и да обясни на тъпите зрители, че не е обидила хората на протеста и не ги е изкарала лумпени и хулигани, но истината е, че БГ журналистиката особено в БосфорТВ смърди....
Никой не мое ма връне на селу!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
ХА-ХА-Хаа,колко е тъпа тая,ще се жалва,че й изтрили профила
Ми тя се самоуби публично,и то в ефир,пък ся се жалва ,че и утЕпали профила

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
exotique написа:ХА-ХА-Хаа,колко е тъпа тая,ще се жалва,че й изтрили профилаМи тя се самоуби публично,и то в ефир,пък ся се жалва ,че и утЕпали профила
![]()
каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Тая па офца нещастна
Да се скрие някъде и да не се показва повече....

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
жри тварь

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Бива ли да е толкова нагла тая!
Тръгнала по медиите да се оправдава за изтрит профил във фейсбук и как си вършела съвестно и обективно работата.Сега няй-вероятно пак ще отиде при дългуча да се оправдава,та да я намразят още повече хората.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
И от кой фейсбук и е изтрит профила, щото в тоя къде го знам аз го има:
http://www.facebook.com/people/Miroluba ... 1430119540
пак ли идиощини по медиите???
http://www.facebook.com/people/Miroluba ... 1430119540
пак ли идиощини по медиите???
32 мнения