Проблем с вратата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с вратата
Колеги имам проблем с вратата планката която е в средата между пантите е изтървала леко от страната където се хваща за колата а от другата страна където е хваната за вратата се мести на горе и опира във вратата и скърца като я отварям и затварям като я натисна надолу пада но като затворя вратата пак се дига и няма ефект.Въпроса ми е как се сменя.От страна на колата е ясно но от страна на вратата има два болта и от вътре друга метална пластина която мисля че се държи на тези болтове но не съм сигурен.Ако някои е сменял моля да сподели.Мерси предварително.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- jlpetkov
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW X5 M
- Детайли за колата: блъсната E36 318ti, '95
Re: Проблем с вратата
Та каква била колата?
за 318i: предна врата , задна врата
според това което виждам по картинките откъм вратата се отвиват двата винта 3 и пада цялото.
за 318i: предна врата , задна врата
според това което виждам по картинките откъм вратата се отвиват двата винта 3 и пада цялото.

- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
Така като гледам това е задната врата.Колега това е ограничителя на вратата.аз им капнах преди доста време вд40 и спряха да скърцат,както и на пантите пръснах.От вътре на вратата е механизма , който е прост.Състои се от пружини (много стегнати) и вал ,по който се плъзга ограничителя.
може всичко да е ,да ама не е бмв 

Колата е 316i купе пробвал сам с всякакви мазила но няма ефект просто си личи как е изтървала.
4 мнения
• Страница 1 от 1