Abs\asc Почти оправен !!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Balflear
- кандидат ентусиаст
-
Abs\asc Почти оправен !!!
Здравейте колеги ,имах проблем с абс блока 001 ,оправиха ми го една фирма във Варна ,слагам го чистя грешките и огасват лампите ,когато колата мине 1 2 метра и пак светва ,диагностиката показва заден десен датчик ,разменям ги с заден ляв чистя грешките и се надявам да испише на инпата заден ляв но не !!! пак заден десен .... помагайте просто нямам идея вече.
2000г 2.5д е39
2000г 2.5д е39
Re: Abs\asc Почти оправен !!!
Колега,аз имам същият АБС блок,със същият признак 1:1.Само,че ми го ремонтираха във Враца.Обадих се във Варненска фирма,горещо препоръчвана тук във форума.Обясних им проблема и ми казаха,че в това състояние не подлежи на ремонт.С две думи аз реших проблема с друг АБС блок.
ПП На мен ми показва грешка:Rear right vacuum valve или нещо такова беше,но пак така паля,гасне всичко..минавам 1-2 метра и светкат АБС и АСЦ-то като километража и икономайзера си отчитат.Гася колата,паля пак гаснат,пак 1-2 метра и пак светват.
ПП На мен ми показва грешка:Rear right vacuum valve или нещо такова беше,но пак така паля,гасне всичко..минавам 1-2 метра и светкат АБС и АСЦ-то като километража и икономайзера си отчитат.Гася колата,паля пак гаснат,пак 1-2 метра и пак светват.
- rocki1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 530д
- Детайли за колата: Е 39 530д комби 2000г
абс и асц светкат от време на време при мен,на инпата ми дава сензор на лявото колело,обърнах ги с десния и пак дава сензор ляво колело,къде ли е проблема?
Проблема Роки е в тебе,че четеш между редовете
Малко по-нагоре съм описал какво да се гледа и то дори в последователснот
Малко по-нагоре съм описал какво да се гледа и то дори в последователснот
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Balflear написа:Здравейте колеги ,имах проблем с абс блока 001 ,оправиха ми го една фирма във Варна ,слагам го чистя грешките и огасват лампите ,когато колата мине 1 2 метра и пак светва ,диагностиката показва заден десен датчик ,разменям ги с заден ляв чистя грешките и се надявам да испише на инпата заден ляв но не !!! пак заден десен .... помагайте просто нямам идея вече.
2000г 2.5д е39
При мен ситуацията беше подобна, само че пратих модула с проблем в преден ляв, върна се и не можеше да открива задните. Пак го пратих във Варна (софтелектроник) и след няколко дни отидох направо с колата, защото имах път натам. Сложихме модула и всичко заспа. Момчето твърдеше, че повече нищо не е ремонтирало, което на мен естествено не ми се вярва, но е и без значение - модулът ми работи. Така че според мен, след като провериш за механичните проблеми предложени от meha се свържи отново с този, който ти е правил ремонта на модула - моят още при първото връщане беше придружен от 6 месечна гаранция.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Balflear
- кандидат ентусиаст
-
Колега можеш ли да дадеш повече инфо за гривната ,къде се намира какво представлява,,,
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Balflear написа:Колега можеш ли да дадеш повече инфо за гривната ,къде се намира какво представлява,,,
Тя е на самия лагер или по точно представлява предпазната капчака на лагера, ако има болкуци, датчика не може да чете от там и дава грешка, вариянт е и да е наранена гривната или сцепена, както каза колегата
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- rocki1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 530д
- Детайли за колата: Е 39 530д комби 2000г
благодаря колеги за точните отговори.не знаех за тази гривна, дано проблема да е там.благодаря...!
9 мнения
• Страница 1 от 1