Джанти от е34 на е36?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Re: Джанти от е34 на е36?

Мнение от Nikito_nn » 28 Сеп 2011, 9:53

e36Bulgaria написа:
Nikito_nn написа:Абе недейте така смело да го насърчавате колегата, щото да не пие една студена вода после. Има много голямо значение колко е мека задницата, не само височината. Виждал съм много дето са с високи задници и няма проблем, ама като влязат 3-ма отзад и гумата влиза под калника. И аз съм пробвал и несъм усетил кой знае какво стъргане, ама при мен на макс натоварена задницата слиза с не повече от самтиметър и половина :mhihi:

че та тя много малко слиза.. да не си с двоини прожини :mhihi:

Не ама са кармазъ и колата е доста твърда и нисичка :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: IS
Мечтае да кара: BMW ///M3

Мнение от tenchooo » 28 Сеп 2011, 19:59

koлега аз си бях купил от некоректен колега :bang: от форума който ми казваше че ги е свалил от е36 става вапрос за тези ббс плетката дето са взех ги всичко ок боядисах ги 100лв изправих ги малко и като ги сложих мн хубаво стоят леко изпъкнали обаче като хлъцне по нашите хубави пътища СТЪРЖЕ като са повече хора по често поинтересувах се малко и разбрах че са с ет20 са от е34 а за е36 ет-то трябвло да не е по малко от 35 гумите с кито бях тогава бяха 205 60 15 моят съвет е не си копувай джанти с ет по малко от 35
:bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от loveca1001 » 28 Сеп 2011, 21:29

Колеги все различни мнения, единствения начин да разбера е като се пробва .Благодаря все пак на всички :clap:

Предишна

Назад към E36