е30 окачване
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Re: е30 окачване
щом имаш налични пружини от е36 и не трябва да ги купуваш направо слагай тях.... ефекта ще е същия 
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- M1977
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: без удъри
E30_M_Tech_ll написа:щом имаш налични пружини от е36 и не трябва да ги купуваш направо слагай тях.... ефекта ще е същия
Абсолютно - аз съм по същия начин.
- JoHNyB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 323I
- Мечтае да кара: BMW E30 s50b32
Благодаря момчета...Значи ще премина към този вариант...и без това изглежда и по надежден

- ФЕРАРИСТ
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по хубави пътища
E30_M_Tech_ll написа:купи си тампони дето се слагат между витките по две на пружина общо 4.... карал съм така доста време и нямах проблеми...
те са нарпавени точно за това ако товариш колата мнгоо да не кляка....
Ако ще слага такива е добре да вземе такива направени за целта, ако ползва някакви правени факултативно в гараж, може да си начупи пружините......
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
естествено че за такива от магазина говоря... те са по 2 лв нови.. кой ще се занимава да ги прави че да му излезе по евтино 
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Icooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Котлон
- Мечтае да кара: e30 М3 на планински проход с нов асфалт :)
- Детайли за колата: E38 740i
Колега, имах същия проблем - студент съм и ми се налага с много хора и МНОГО багаж да пътувам. Сложих си тампони между навивките на задните пружини и ефект има сериозен - когато не е натоварена си е мекичка, а като се натовари не кляка толкова много. Имам само един съвет:
Сложи по 3 на пружина(на 120 градуса) - като са 2 пружината се юди и никак не е добре.
Поздрави.
Сложи по 3 на пружина(на 120 градуса) - като са 2 пружината се юди и никак не е добре.
Поздрави.
Леко
,ма тая тема упорито ме навежда на мисълта,че тампоните дето са ми наръгани на пружините не са оригиналдъ за там и ще трябва да ги изтръгна...и да се надявам,че не са слагани да закрепят окачването 
,ма тая тема упорито ме навежда на мисълта,че тампоните дето са ми наръгани на пружините не са оригиналдъ за там и ще трябва да ги изтръгна...и да се надявам,че не са слагани да закрепят окачването

- JoHNyB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 323I
- Мечтае да кара: BMW E30 s50b32
Явно доста хора са имали този проблем...поне сега вариантите се поизясниха за всички и за мен най- вече
.Ще реша кой вариант да поема само да ми остане малко време да я дигнем на подемника и ще действаме, че така ако тръгна да пътувам по варненската магистрала и ще ми останат карантиите по асфалта на някой ендек 
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kolite da se 4upqt
- Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
при мен има такива сложени отпред еднакви ли са? ако са еднакви да опитам и аз да ги преместя отзад да видя как ще е 
всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад 
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3