Добре съм...(извинения)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Айде още един от голямата рода се включи
Не помня с теб да сме имали каквито и да било взаимоотношения, още повече да си ме зарязвал. Това е така по простата причина, че не си падам по мъже
Да казвали сме и сме го изпитвали. Казвали сме го искрено и безрезервно. Кофти е само когато разбереш на какъв боклук си го казвал и че въобще не го е заслужавал

liort написа: От какво да ме е срам бе любо,4е те зариазах и сега ти е гадно ли бе.
Не помня с теб да сме имали каквито и да било взаимоотношения, още повече да си ме зарязвал. Това е така по простата причина, че не си падам по мъже

liort написа: до вчера сте казвали на ниакого , че го обичате а днес като ви оставиат плюете като идеоти.
Да казвали сме и сме го изпитвали. Казвали сме го искрено и безрезервно. Кофти е само когато разбереш на какъв боклук си го казвал и че въобще не го е заслужавал

liort написа:От какво да ме е срам бе любо,4е те зарязаха и сега ти е гадно ли бе.
И на мен ми е било така ама не плюя на лиажо и на диасно . Едно не мога да разбера във вас "мъжкари" до вчера сте казвали на ниакого , че го обичате а днес като ви оставиат плюете като идеоти. В това ли се изразиава мажественоста ви . Много сте интересни и "смели"
Не искам да се заяждам, ама в българските училища не се ли учи вече правопис?
Ати, чак сега ти виждам темата...
Има жени всякакви - просто преобладават ку***те. Тъжно, ама факт.
И тая девойка си има проблеми явно:kuku:. Това едва ли е начина да ги реши - да й предаде някой. Докато се поти върху нея.
Малко съм бесен, ама айде - здраве да е.
Следващата...
Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
liort написа:От какво да ме е срам бе любо,4е те зарязаха и сега ти е гадно ли бе.
И на мен ми е било така ама не плюя на лиажо и на диасно . Едно не мога да разбера във вас "мъжкари" до вчера сте казвали на ниакого , че го обичате а днес като ви оставиат плюете като идеоти. В това ли се изразиава мажественоста ви . Много сте интересни и "смели"
Тъй, тъй...
Имаме си защитник на неоправданите... Хич не ми се искаше да насирам темата на Ати, ама е толкова скучно на работа, пък тоя Liort е такъв сладур, че направо отвътре ми иде да го светна за някои неща.
Първо: Приятелю, гледай статистиката! Колко мислиш, че ще изкараш преди да влезеш в клуба на Ати и Еx-citera?
Второ: Някои хора не заслужават да ги защитаваш! Е, в твоя случай, напълно те разбирам - трябва да се печелят червени точки. Не бой се - и без това ще ти пусне...
Трето: Научи се да пишеш, защото по-неграмотен и идЕотски пост не бях виждал нито на лиажо, нито на диасно по форумите.
П.П. Извинявам се на нормалните хора тук, ама не ме сдържа...
П.П.П. Liort, буквичката "Я" се намира там, където е латинската "Q". Горе - вляво на клавиатурата. Успех!
И последно - "мъжествеността" се пише с "Ъ". Идва от думичката "мъж" Ама ти окъде да знаеш?А, да, и с две "Т", като сме почнали...
Pepsun
Мерси за лекцията,м-у другото и на мен ми се изясниха някои работиPepsun написа:liort написа:От какво да ме е срам бе любо,4е те зарязаха и сега ти е гадно ли бе.
Тъй, тъй...
Имаме си защитник на неоправданите... Хич не ми се искаше да насирам темата на Ати, ама е толкова скучно на работа, пък тоя Liort е такъв сладур, че направо отвътре ми иде да го светна за някои неща.
Първо: Приятелю, гледай статистиката! Колко мислиш, че ще изкараш преди да влезеш в клуба на Ати и Еx-citera?
Второ: Някои хора не заслужават да ги защитаваш! Е, в твоя случай, напълно те разбирам - трябва да се печелят червени точки. Не бой се - и без това ще ти пусне...
Трето: Научи се да пишеш, защото по-неграмотен и идЕотски пост не бях виждал нито на лиажо, нито на диасно по форумите.
П.П. Извинявам се на нормалните хора тук, ама не ме сдържа...
П.П.П. Liort, буквичката "Я" се намира там, където е латинската "Q". Горе - вляво на клавиатурата. Успех!
И последно - "мъжествеността" се пише с "Ъ". Идва от думичката "мъж" Ама ти окъде да знаеш?А, да, и с две "Т", като сме почнали...
Дам, за пореден път разбирам и осъзнавам че колкото и да не ми се
иска, аиде да не са всички ама повечето жени са к***и!
Иначе Ати, бате както много други хора от форума така и аз знам
колко голямо е разочарованието.
И в такива моменти наистина е много хубаво да видиш колко
много приятели имаш покрай теб, и да разбереш че това ще са
хората покрай теб за цял живот, докато любовта е малко или много
преходна история!
Тъй че горе главата, а времето ще свърши останалото!
иска, аиде да не са всички ама повечето жени са к***и!
Иначе Ати, бате както много други хора от форума така и аз знам
колко голямо е разочарованието.
И в такива моменти наистина е много хубаво да видиш колко
много приятели имаш покрай теб, и да разбереш че това ще са
хората покрай теб за цял живот, докато любовта е малко или много
преходна история!
Тъй че горе главата, а времето ще свърши останалото!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Адаш, остаи си тела на ЛС , следващия път кат съм у големото село ще ти звънна да одим по к**ва
и мъже

- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Много добре знам кое как се пише,просто бях афектиран.
Някои хора (по-точно един определен човек) бяха прави за разни неща тук за този форум.
Някои хора (по-точно един определен човек) бяха прави за разни неща тук за този форум.

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- ToyBoy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i, Frontera Sport , Golf 3 ,
- Мечтае да кара: 6 series
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........
Е колко се изписа по тая тема не е истина-а някой все пак ще подшушне ли за коя невероятна красавица става въпрос все пак-не че ще имам честта да я познавам, но знае ли човек....

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: .........
Тоо Cool написа:Е колко се изписа по тая тема не е истина-а някой все пак ще подшушне ли за коя невероятна красавица става въпрос все пак-не че ще имам честта да я познавам, но знае ли човек....![]()
![]()
Не се прави на ударен - и ти участва там

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Ся, ако се окаже, че и аз съм участвал... 

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
... ша стане "О леле, мале"
ама като гледам всички получават равен старт и имат реални шансове за успех, така че не се притеснявай- дори да не си участвал, никога не е късно

ама като гледам всички получават равен старт и имат реални шансове за успех, така че не се притеснявай- дори да не си участвал, никога не е късно

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Няма толкова голямо значение кое е момичето, то ако си реши, ще си каже. Както бях написал, тази тема е за мен и за вас, моите приятели, не е за нея.
Благодря на всички ви за подкрепата, съветите и самия факт, че ви има:)
Като намеря повече време ще напиша някое и друго приключение, което преживях тези месеци, засега заключвам тази тема.
Ати
Благодря на всички ви за подкрепата, съветите и самия факт, че ви има:)
Като намеря повече време ще напиша някое и друго приключение, което преживях тези месеци, засега заключвам тази тема.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4