Събор 2006 - въпроси, идеи, дискусии.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
BMW///M-ma6inata написа:Aleks написа:X-citer написа:За нас няма проблем, но персонала на хотела пак ще се види в приключение
Аз смятам да съм примерен
![]()
![]()
Бате що не мога да ти повярвам...
батковото повярваи му!!!
тази година не жена му ,а аз ще се грижа за него.
пищова ще го скрия още на тръгване,че в тоя хотел 3 звезди в центъра на пловдив,всички ще ни опандизят

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
B U L L I написа:пищова ще го скрия още на тръгване,че в тоя хотел 3 звезди в центъра на пловдив,всички ще ни опандизят
Аз ще дойда и с двата

Относно тези трансперанти за въпросните задържани в Дубай - вие може и 200 трансперанта да сложите, е и?
Един е достатъчен, повярвайте ми. Нужно е единствено да се направи качествен п.р. Влезте в контакт с АвтоКлуб България, Любо Станиславов или т.нар. журналистическа гилдия на авто медиите. Ако трябва да се осигури транспортирането им за един ден: София-Пловдив-София + приличен кетъринг за през деня след предварително потвърждение от страна на журналистите. Иначе тези трансперанти само ние ще си ги гледаме.
Незнам с какъв бюджет разполага клуба, но няма смисъл от нерационалното им прахосване.
Един е достатъчен, повярвайте ми. Нужно е единствено да се направи качествен п.р. Влезте в контакт с АвтоКлуб България, Любо Станиславов или т.нар. журналистическа гилдия на авто медиите. Ако трябва да се осигури транспортирането им за един ден: София-Пловдив-София + приличен кетъринг за през деня след предварително потвърждение от страна на журналистите. Иначе тези трансперанти само ние ще си ги гледаме.
Незнам с какъв бюджет разполага клуба, но няма смисъл от нерационалното им прахосване.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
при мама - нали?rtzankov написа:Ела си![]()

B U L L I написа:aпартаментите са 5 и когато запазих единия тази сутрин останаха само 2.казака,алекс и аз апелираме към всички дами,че място при нас винаги ще се намери.
идеята за трансперанта е coool ,бих дал лев-два за каузата
някои от пловдивчани ако може да запази цяла дискотека,ще е добре
някои от пловдивчани ако може да запази цяла дискотека,ще е добре
ИЛИ ДО СТАРА ЗАГОРА

VEGA
---ВМХ.Идеята ми за повече транспаранти е за да се види от повече хора че този проблем го има.Дори и от останалото общество.Нямах предвид да се използва за тази цел пари от бюджета на форума а да се съберат допълнително специално за това.Мисля че всеки може да отдели по 2-3 лева.Но твоето предложение е много добро.Напълно съм съгласен с теб. 

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Ако има достатъчно желаещи ще потърся място където да се съберем всички поне едната вечер. Дискотека или нещо подобно... И с достатъчно място за паркиране
Щото хотела мисля че ще отеснее
Който е съгласен да казва 

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Юзър написа:ееееееее Жоре ,на какво ще се направим,плаша се
Ааааааааааа не така колеги.............

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Dimitar написа:Колко му е - някакви 13 часа. Ма БМВ-то (дето несъм го взел още) как да си докарам, или ти ша ма возиш![]()
![]()
Аз ша си направя сам събор тука
.
Аз ша та воза вееееее

А това за сам събор

May the BMW force be with you!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
и аз съм в Империал

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3