Подсилване на съединител

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Re: Подсилване на съединител

Мнение от ТУРБО » 24 Сеп 2011, 21:53

iv4ooo89 написа:Момчета за да не пускам нова тема относно същият проблем с съединитела ще пиша тук :) Моя м41 също фърли амбряжа за нема и 6к от както е чипосан...... много кофти проблем.Явно немогат да понесат един чип ли тия коли не е възможно..... айде добре че е ефтин ама след 6-7к пак ли ще трябва да го сменям не е възможно това......

Незнам какво ги правите тия тдс-и,на моя тдс му смених съединитея и сложих чип преди 40 000км и още си държи (че даже и жената се изучи да кара на тая кола :lol: )
Ако ги ритате тия съединители по завоите,керамиката ще издържи още по-малко!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: AvGo's Devil
Мечтае да кара: дълго

Мнение от AVGO » 24 Сеп 2011, 21:56

ТУРБО написа:
iv4ooo89 написа:Момчета за да не пускам нова тема относно същият проблем с съединитела ще пиша тук :) Моя м41 също фърли амбряжа за нема и 6к от както е чипосан...... много кофти проблем.Явно немогат да понесат един чип ли тия коли не е възможно..... айде добре че е ефтин ама след 6-7к пак ли ще трябва да го сменям не е възможно това......

Незнам какво ги правите тия тдс-и,на моя тдс му смених съединитея и сложих чип преди 40 000км и още си държи (че даже и жената се изучи да кара на тая кола :lol: )

При него мисля че не е проблем от мощност а по-скоро му е бил вече на лимита и сега с чипа се е обадил :yes:
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 25 Сеп 2011, 12:04

AVGO написа:
ТУРБО написа:

При него мисля че не е проблем от мощност а по-скоро му е бил вече на лимита и сега с чипа се е обадил :yes:

Ма той колегата май малкия ТДС има :mhihi: ева-а-а тея нютон метри , че и малкия така да се дръвчи :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Отде додоха тея 400нм , на дино ли си ги мерил или оттук оттам ( чел съм ти всички теми та пак не можах да ги събера ) питам от интерес , без капка друга нотка , че май последно и със стоковия кулер остана или се бъркам. Пък това за съединителите си е фърляне на боб , освен качеството на същия ( абсолютно скептичен съм за кви да е произходи стигнали до БГ ) ами и също толкова голямо значение има и задкормилното устройство дет ги мачка ( аз съм такъв случай ) тъй че това на което му викаш разумна експлоатация на много други ще им се види кат извергщина , няма как чоляците сме различни и всеки със своите си очила гледа на света. Та търси решението за себе си естествено съобразявайки се с пари и компромиси , демек нещо като златната среда. Ако ти излиза добре финансово въпросното подсилване на притискателя и наковаване на керамика спри до тук и си карай иначе май следващото стъпало бая в пъти повече излиза . ПС: И не съм съгласен че много пари си фърлил по ТДС-а и че тези манги по-голям мотор ще караш , е добре ама всъщност ти ТДС-ка ли искаш или по-бърза кола щото иначе отддавна знаеше къде горе долу е лимита на колицата , любовта към печката е друга бира и няма нищо общо с парите.

ентусиаст
Аватар

Мнение от AVGO » 26 Сеп 2011, 0:27

vladobate написа:
AVGO написа:
ТУРБО написа:

Ма той колегата май малкия ТДС има :mhihi: ева-а-а тея нютон метри , че и малкия така да се дръвчи :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Отде додоха тея 400нм , на дино ли си ги мерил или оттук оттам ( чел съм ти всички теми та пак не можах да ги събера ) питам от интерес , без капка друга нотка , че май последно и със стоковия кулер остана или се бъркам. Пък това за съединителите си е фърляне на боб , освен качеството на същия ( абсолютно скептичен съм за кви да е произходи стигнали до БГ ) ами и също толкова голямо значение има и задкормилното устройство дет ги мачка ( аз съм такъв случай ) тъй че това на което му викаш разумна експлоатация на много други ще им се види кат извергщина , няма как чоляците сме различни и всеки със своите си очила гледа на света. Та търси решението за себе си естествено съобразявайки се с пари и компромиси , демек нещо като златната среда. Ако ти излиза добре финансово въпросното подсилване на притискателя и наковаване на керамика спри до тук и си карай иначе май следващото стъпало бая в пъти повече излиза . ПС: И не съм съгласен че много пари си фърлил по ТДС-а и че тези манги по-голям мотор ще караш , е добре ама всъщност ти ТДС-ка ли искаш или по-бърза кола щото иначе отддавна знаеше къде горе долу е лимита на колицата , любовта към печката е друга бира и няма нищо общо с парите.

Ей да му се не види, от колко време си пишем с тебе по темите и пак ме вземаш за някой вчерашен ;) ДА, ИМАМ ДИНО, кога си ме "чул" да говоря врели-некипели, пък и както виждаш темите ми не са ей тей за забавление : пита се, размишлява се и всичко де що е било възможно съм го правил след това :yes:

Значи, просто няма как да ти опиша по какъв болен и манияшки начин си пазя детето.При мен е така, че това което за ДРУГИТЕ е нормално, за мен е душманско :yes:

Има много лесен вариант, да се набие една проста керамика, без нищо повече, но от доста колеги чувам че в градски условия се износвала за около 10 000км.По принцип, не съм фен с всяка смяна на масло едва ли не, да сменям и керамика, та затова става всичкото това мъдрене , Владо бате :yes:

Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 26 Сеп 2011, 0:30

мюнхен представя: конкурента на bugatti veyron - 325tdS.
жанр: научна фантастика

ентусиаст
Аватар

Мнение от AVGO » 26 Сеп 2011, 0:45

Добре бе майка му стара, ти мнения ли се опитваш да трупаш или какво ?

Или май де що се напише нещо за "съединител", на всяко гърне меродия.

viewtopic.php?f=2&t=267631&p=2958253#p2958253 < В тая тема, какви са тез муцуни дето ги правиш при положение, че човека си казва че а 340 000км съединителя му е стоков :dummy:

Сяда нашия, чуква "съединител" в търсачката и почва да опрашва...
Айде спирай се, да не занимаваме модераторите с твоите глупости :censored:

Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 26 Сеп 2011, 1:47

колега нищо просто според мене както и в другата тема ти казаха си сложил някъв ментак. иначе съединител оригинален изкарва 340 000 ти сам даде пример, твоя неможе 13 000 да изкара значи просто твоя е турски :yes:
и 500нм да си читавия съединител да му скъси двойно живота пак ще изкара повече от 13 000 по всички сметки.

ентусиаст
Аватар

Мнение от AVGO » 26 Сеп 2011, 2:00

zBoost написа:колега нищо просто според мене както и в другата тема ти казаха си сложил някъв ментак. иначе съединител оригинален изкарва 340 000 ти сам даде пример, твоя неможе 13 000 да изкара значи просто твоя е турски :yes:
и 500нм да си читавия съединител да му скъси двойно живота пак ще изкара повече от 13 000 по всички сметки.

Оказа се, че още 2ма колеги от Габрово и Варна имат същия проблем.Надали всички сме с ментаци, трябва нещо да се измисли :yes:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 26 Сеп 2011, 3:14

Виж си притискателя, може там да ти е проблема. Ако не е там просто съединителя е бил смотан... Нормално си карат съединителите на тия мотори дори и понаправени няма проблем с нормален съединител...
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 26 Сеп 2011, 9:07

zBoost написа:колега нищо просто според мене както и в другата тема ти казаха си сложил някъв ментак. иначе съединител оригинален изкарва 340 000 ти сам даде пример, твоя неможе 13 000 да изкара значи просто твоя е турски :yes:

Ела ела да видиш 2,5 тдс как мята ЗАКС съединител за 1200 км.Малко на пистата и по завоичета + 100 -на драг дрьпки.
Като припадат няколко астрички ГСИ-та и други там разни бегачки.
И не се подиграваи ,щото много такива като тебе с бьрзи коли припадат от дизели.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 26 Сеп 2011, 12:12

аре бе ти сериозно ли :) ела да го видиш моя, мога да ти дам и телефончето на монтьора ми,записано при него на колко км ми е сменил съединителя комплект и какво е положението в момента :) буксува си доста приятно, а аз не съм дивак като Пресиян и Авго карам си количката доста по кротко от тях :oops:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AVGO » 26 Сеп 2011, 18:21

При набиване на керамика нужни ли са пак 500 км разработка ?

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 26 Сеп 2011, 21:00

AVGO написа:При набиване на керамика нужни ли са пак 500 км разработка ?

Незнам ,не ми е работа да се меся ,ама като гледам пак има хора които се опитват да кажат ,колко много не върви м51.Чакам сега някои да каже да не се дава гас ,че да не пукне тиквата.
Ако пьк се появи някои такьв с бензинова дваискЯ ,ще му кажа ,че имам 4-5 кратуни да ги пука през ден ако иска.
Сори за оф-топа ,ама все се акълува и суче ,а по темата нищо не видях същественно,а и аз се чудя сьс същия проблем
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

ентусиаст
Аватар

Мнение от AVGO » 26 Сеп 2011, 21:34

Пресиян Василев написа:
AVGO написа:При набиване на керамика нужни ли са пак 500 км разработка ?

Незнам ,не ми е работа да се меся ,ама като гледам пак има хора които се опитват да кажат ,колко много не върви м51.Чакам сега някои да каже да не се дава гас ,че да не пукне тиквата.
Ако пьк се появи някои такьв с бензинова дваискЯ ,ще му кажа ,че имам 4-5 кратуни да ги пука през ден ако иска.
Сори за оф-топа ,ама все се акълува и суче ,а по темата нищо не видях същественно,а и аз се чудя сьс същия проблем

Хаха, приказката "Много като тебе вече плакаха" - бързи йески и 20ки и 25ци и ГСИ и ГТИ и ВТИ и всякакви други И-та :mhihi:

От цялата бъркотия, 1-2ма човека само ми помогнаха с някакво мнение по въпроса :yes:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 26 Сеп 2011, 21:54

http://www.tdocuk.com/viewtopic.php?t=10313&p=102099
upgraded clutch (custom plate covers and e39 530d pressure plate)
Не ми е добър английския, така че си превеждайте :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E36