несветещи вежди на е 60,2004?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- valeto racing
- Потребител
-
- Кара: e39 528i
- Мечтае да кара: m6 , m5 , 7 series
несветещи вежди на е 60,2004?
Здр колеги!
Имам 530д,2004 модел,още разу4авам колата и искам да попитам защо ми светят само ринговете,а веждите отгоре не светят?Те отделно ли се пускат и откаде евентуално?Благодаря ви предварително
Имам 530д,2004 модел,още разу4авам колата и искам да попитам защо ми светят само ринговете,а веждите отгоре не светят?Те отделно ли се пускат и откаде евентуално?Благодаря ви предварително
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Re: несветещи вежди на е 60,2004?
Могат да ти ги пуснат с програмиране в официален сервиз или някой гаражен майстор, който е наясно и има необходимия софтуер.
П.С. Веждите светят само с фаровете, с дневните светлини (ринговете) не светят. Единствения вариант да светят с ринговете е да се преправя инсталацията, ако не греша.
П.С. Веждите светят само с фаровете, с дневните светлини (ринговете) не светят. Единствения вариант да светят с ринговете е да се преправя инсталацията, ако не греша.

Cinder е обяснил много добре.
провери също и дали са закачени клемите.
провери също и дали са закачени клемите.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Cinder написа:Веждите светят само с фаровете, с дневните светлини (ринговете) не светят. Единствения вариант да светят с ринговете е да се преправя инсталацията
Колега това не е вярно. На моята винаги светят веждите - независимо дали съм на фарове или само на рингове. Нещата стават с кодиране, никакво преправяне на инсталации няма.
Only dead fish follow the stream...
- Cinder
- ентусиаст
-
Ок, сподели тогава настройката за включването на веждите при включени рингове само. Преди време се интересувах веждите да ми се включват заедно с ринговете, но не намерих настройка.

Ако може малко повече информация за програмирането, че при мен сявтят само големите рингове, малките - не. Замерих и се оказа, че до тяхното краче в буксата ток не идва ...
Животът е сложен и непредсказуем, но това го прави по-сладък и желан. Загубим ли желанието, губим и себе си!
При мене светят ринговете с веждите от както съм купил колата.
Tool - Fear Inoculum
- hristocharakchiev
- Потребител
-
- Кара: 528i XDrive F11
Emooo написа:При мене светят ринговете с веждите от както съм купил колата.
И при мен така

Emooo написа:При мене светят ринговете с веждите от както съм купил колата.
веждите, заедно с ринговете, светват като се врътне копчето на "габарити".
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Това е някакъв страшен лаф "като си на рингове не светят веждите"
.Или са изключени софтуерно или имат проблем с тоците нещо!!!

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
На моята също светят веждите когато е на габарити. Първи собственик съм и откакто я имам нищо софтуерно не съм пипал по нея.
П.П. Сега колегата Cinder започва да си задава въпроса: По дяволите, на мен, що не ми светят веждите?
П.П. Сега колегата Cinder започва да си задава въпроса: По дяволите, на мен, що не ми светят веждите?

- Cinder
- ентусиаст
-
На габарити и на мен ми светят веждите. Въпроса беше дали може да светят на "дневни светлини" - т.е. когато фаровете са на позиция auto или off.
Явно при фейслифт фаровете не е възможно, но ако някой го интересува, знам как става преди фейслифта
Явно при фейслифт фаровете не е възможно, но ако някой го интересува, знам как става преди фейслифта

Cinder написа:На габарити и на мен ми светят веждите. Въпроса беше дали може да светят на "дневни светлини" - т.е. когато фаровете са на позиция auto или off.
точтно така. на "дневни" при фейса не светят нито "веждите", нито най-вътрешните кръгли светлини (за мъгла) на стоповете.
тук питането е защо не светят веждите на преди фейса при пуснати габарити или къси.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
имаше няква настройка в менюто от която могат да се изключат веждите, може от там да идва проблема на колегата.
п.с.
@Cinder колега, ти е65ците можеш ли да ги програмираш с твоя кабел, защото аз пак се върнах на е65 и трябва да си пусна дрл, така ако можеш и имаш желание да удариш едно рамо ще съм ти мн благодарен
))
п.с.
@Cinder колега, ти е65ците можеш ли да ги програмираш с твоя кабел, защото аз пак се върнах на е65 и трябва да си пусна дрл, така ако можеш и имаш желание да удариш едно рамо ще съм ти мн благодарен

MadChicken написа:Cinder написа:Веждите светят само с фаровете, с дневните светлини (ринговете) не светят. Единствения вариант да светят с ринговете е да се преправя инсталацията
Колега това не е вярно. На моята винаги светят веждите - независимо дали съм на фарове или само на рингове. Нещата стават с кодиране, никакво преправяне на инсталации няма.
Колега, твоята е по нова годинка

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3