Проблем със загуба на антифриз!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със загуба на антифриз!!!
Здр. колеги. Имам един доста странен проблем с охладителната течност. Първо да кажа, че колата е 525тдс 143к.с. Та както казах проблема е доста странен. Имам загуба на антифриз но колата не загрява и не е прегрявана. Не го меси с маслото и мисля че не го гори защото не пуши бяло. Интересното е че не го губи в движение защото за пробег от около 4000км без да се гаси колата (България-Испания) нямаше загуба. Оставих колата в гаража и на другия ден "ООО чудо" долях половин литър. Направи ми впечетление че маркучите са доста твърди но и това е по някога не винаги. Иначе стрелката заковава на 12 часа и не мърда. Ходих в сервиз надуваха я казаха че няма фуга никъде т.е. не тече от никъде. Може ли някои да помогне ако е имал подобен проблем да сподели. Благодаря предварително. Поздрави
- zdravko1
- Потребител
-
- Кара: E36
Re: Проблем със загуба на антифриз!!!
и аз имах подобен проблем, когато карам всичко е ок, но когато загася губи антифриз. оказа се спукан радиатор, купих нов и всичко си доиде на мястото.
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега, работата не е на добре. Предположенията при такъв проблем са много, вариантите - няколко, а дефекта- един....
Чутура..
И за да не съм голословен, на мен ми се случи същото.. Имаш на разположение доста време, докато решиш какво да правиш- да продадеш колата, да я караш, докато сгъне нацяло и да я правиш, или направо да почнеш да търсиш от сега глава, тъй като са скъпи, а и здрава и ефтина се намира рядко.
Чутура..
И за да не съм голословен, на мен ми се случи същото.. Имаш на разположение доста време, докато решиш какво да правиш- да продадеш колата, да я караш, докато сгъне нацяло и да я правиш, или направо да почнеш да търсиш от сега глава, тъй като са скъпи, а и здрава и ефтина се намира рядко.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
При ТДС има два варианта най вече глава после гарнитура ,,, щом като стои и тогава губи според мен има пукната глава ,. Но колега дано да не се окаже това ... Успех ./ 
- naseto1969
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 d a
- Мечтае да кара: 535 d
- Детайли за колата: 525 d с чип
а защо не провериш пьрво термостат и водна помпа, да няма теч от тях.
6 мнения
• Страница 1 от 1