Надува маслото на Е36 ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е60
Мечтае да кара: по асфалт

Re: Надува маслото на Е36 ?

Мнение от iliev21 » 22 Сеп 2011, 9:09

Мерси на всички колеги за обективните мнения,вече ми стана ясно.
Изображение
При далечна опасност е рано да се тревожите,а при близка - вече е късно !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 22 Сеп 2011, 13:51

iliev21 написа:Имам проблем с Е36 М43б18 .Като отворя капачката на двигателя където се налива маслото ми надува и започва да хвърля масло от там.Според мен това не е нормално.Казаха ми в един сервиз че било от клапана за картерните газове.Но го свалях вижда ми се здрав,как да разбера дали не работи и от какво друго може да е?

iliev21 написа:Колега като закарах колата е закачиха за диагностика,и ми вика така клапана ти е заминал отви капачката и вика виж как хвърля масло.и ми каза че е за смяна,а клапана вярно си беше и по добре,че го смених.

:winky: а бе пич, ти от гората ли си хванат бре :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 22 Сеп 2011, 17:03

iliev21 написа:Колега като закарах колата е закачиха за диагностика,и ми вика така клапана ти е заминал отви капачката и вика виж как хвърля масло.и ми каза че е за смяна,а клапана вярно си беше и по добре,че го смених.

aaaaaaaaa :paranoid: ,частният бизнес е самоинициатива, но доста хора се занимават с това което не им се отдава, а най-лошото е, че дават крайни заключения. Там не знам, не мога няма.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iliev21 » 22 Сеп 2011, 17:30

Колега Игнатов не виждам нищо лошо в това,че съм попитал.Нали форума е за това да си помагаме. В повечето сервизи са същите философи като тебе,на думи силни,а с две леви ръце. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 22 Сеп 2011, 22:53

iliev21 написа:Колега Игнатов не виждам нищо лошо в това,че съм попитал.Нали форума е за това да си помагаме. В повечето сервизи са същите философи като тебе,на думи силни,а с две леви ръце. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

тъй е,
но е хубаво да имаш някакви елементарни технически познания, щото още не е измислен двигател, който да не "губи" масло при отвита капачка ....................... :mhihi: :mhihi: :mhihi: голем смех на напушва, като си го представя тоя майстор дето отвива капачката и почва да развива теории :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 22 Сеп 2011, 23:07

даже отвори капачката и подай гас да видиш, че ще хвърля още повече масло. твоя майстор сигурно би ти казал, че е за основен ремонт, ако му покажеш :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 23 Сеп 2011, 9:25

Предполагам, колегата е разбрал, че няма проблеми с двигателя, но дано е разбрал, че и "майсторите" при които е отишъл си "разбират" от занаята

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iliev21 » 23 Сеп 2011, 9:54

Да стана ми ясно,отидох при него понеже беше уж "най-добрия" по думите на познати. :D :D :D Ама в днешно време да не ти се налага да караш колата по майстори.(има и хора който страшно много разбират,но са малко.)
Изображение

Предишна

Назад към E36