Събор 2006 - въпроси, идеи, дискусии.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 08 Апр 2006, 16:08

И един не остана :mhihi: :mhihi: :mhihi:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 08 Апр 2006, 16:19

Преди две минути си запазих две двойни стаи (апартаментите бяха свършили :evil: ) в хотел Империал. Тежко им и горко им на съседите ми :twisted: . Мога да им кажа само едно: "Моите съболезнования"! :twisted: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от x3mDriver » 08 Апр 2006, 22:12

Аз евентуално мога да е поразтърся за дискотека .... :shock: ама едва ли някой ще се навие
Thing fast or die!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 08 Апр 2006, 22:44

Оферта във Чуждестранни юзъри и ботове? Щото мисля че руснаците нас ни поканиха, ей така за спорта, защо и ние да не поканим хора от чужбина, току виж се домъкнала някоя братушка или някой мазен византиец.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 09 Апр 2006, 0:25

Ебаси мръсниците сте аз не можах да си запазя днес :lol: Трябва ли да се оставя капаро казувайте как стават нещата!!!
Изображение
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Апр 2006, 1:45

madpetio написа:Имам едно предложение към тези които правят знамена фанелки и т.н. Мислех си да направим транспарант който да бъде разпънат на пистата през тези 3 дни на БМВ събора на който да пише - СВОБОДА ЗА ЛЮБОМИР МЕГОВ и т.н. и т.н Незаконо задържани и осъдени в ДУБАЙ!!!

Ще опитам да го вмъкна :D

bam-bam написа:ас имам едно леко въпросче че чета чета и немога да схвана
темата за инфо ли е или за предложения ?

Темата за инфо е друга. Тази е за предложения, дискусии и пр. Така и не стоплих как точно не успя да прочетеш заглавието на тази и наличието на друга с информация, изтипосана като съобщение с големи букви. :roll:

vld написа:До сега не съм идвал на събор ма то щото нямах БМВ
Тази година ще се радвам да присъствам ,дайте инфо как става тръгването от софия и такива работи.Познавам само двама
маи с другите шаса опознаеме :have one:
П.С. не му е тука мястото ма откъде да се снабдя с стикер за задното стъкло с надпис http://bmwpower-bg.net/forums

Инфото за тръгването ще се появи по-късно и ще е на достатъчно видно място. Следете главната тема.
Стикери http://bmwpower-bg.net/forums за щастие :mhihi: Объркал си се нещо, нашите стикери никога не са били в такъв вид и никога няма да бъдат надявам се ;) На стикерите ни пише www.BMWPower-BG.net

Tano
Ще го направим ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 09 Апр 2006, 2:44

Ей за нас Пловдивчани ще стане събор :arrow: всяка неделя сме на тая писта,а даже миналата седмица се наслаждавахме на събор на Хонда
-Само да не дойдат ония с колесарите Георги Танев,Крум Дончев.......,защото тогава ще трябва да наблегнем на семките :uups: .
GSIтата също се стягят да идват с чирпака--а като гледам вече не останаха много е30 с М20Б25 да защитат името на марката изключвам (азотаджиите и клонингите),щото те са друга бира :mhihi:
Основателни са опасенията на BULLI,че ще се повтори гледката от В.Търново-а тогава на никой не му беше приятно да гледа как един Мерцедес с 5 мутри по 120 кила разбиваше всичко що е БМВ докато не се появиха азотките
Така,че ако могат организаторите да ограничат до някойто си време другите МПСта ще е добре :arrow: в противен случай ще ви направя схема къде ще стоим всички с 316,318,320,323,324,ТД,ТДС и ще стискаме палци за
Маврената,Ванката,Явор,Илян и Мад Петьо :mhihi:
-Колкото до развлеченията в Пловдив мога да предложа на тези,които ще са на 06.05 в града да посетят манастира "свети Георги" който се намира на 2-3 км от хотел Родопи в посока с.Белащица :arrow: има много народ скари,бири---абе яко е стига да не вали дъжд :mhihi:
-на другия ден сме на картинг пистата--стига да не вали дъжд :mhihi: а вечерта сме в клуб Ескалибур независимо дали вали дъжд :arrow: там могат да заповядат любителите на Боулинг,Билярд и хубавите жени (ЖЕНИ) :!:
-Ще проверя дали в някой от тези дни няма да има някъде женско парти (стриптийз) :arrow: много вдига адреналина (биливми) :mhihi:
На другия ден може да се качим до Импарт стейт билдинг (Альоша)-много яка гледка :arrow: все едно си в Рио на статуята на Исус
-Ако някой Филбарец може да предложи нещо по-различно да предлага :idea:
---Апартамента ми е резервиран за Заралийки--сори :uups:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Апр 2006, 2:52

Сенка сори не бех видел темата ... а само да попитам ще има ли инфо колко човечета са се записали кои къде е .. примерно ако искам да съм при некои познати да не се окажем при некои ден не се понасяме в хотела и цела вечер да си чоплим семки по терасата :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 09 Апр 2006, 9:40

---Относно транспаранта за който даде идея Madpetio.За Любо Мегов и другите задържани.Предлагам да се съберат пари от всички и да се направят няколко,който да се сложат на повече места на пистата.И по един на входовете на хотелите.Не вярвам собствениците да имат против.100% съм сигурен че ще има и представители от медийте като Евроком-Пловдив,вестник Марица,представителствата на Труд и 24 часа,Кейбъл-тел и други.Няма начин да не отразят това събитие.Така мисля че има по голям шанс да се задействат мудните политици в Бългатия и външното минестерство.Предварително се извинявам че представям по този начин идеята на Madpetio,но не знам как да вмъкна цитата. :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 09 Апр 2006, 10:00

---По повод Мерцедесите с огромни мотори,предлагам да купим 2 бракувани москвича 8-ци за по 20-30 лева и на входа с тях да им слагаме по един печат на страничните врати.Хихихи.Представям си лъскав Мерцедес,с релефно изображение на предница на москвич на вратите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Манекенът
Аватар

Мнение от Kazaka » 09 Апр 2006, 11:51

аз да попитам ще има ли табелки от тези които закачахме с никовете си?други години бяха с щипки и бяха неудобни за носене,тъи че по добре да са с шнурче за вратлето
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Апр 2006, 12:36

!!Asen_X написа:Стикери http://bmwpower-bg.net/forums за щастие :mhihi: Объркал си се нещо, нашите стикери никога не са били в такъв вид и никога няма да бъдат надявам се ;) На стикерите ни пише www.BMWPower-BG.net

Добре де стават грещки при писането особенно когато се бърза за някъде :uups:

Може ли един и за мен :?:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 09 Апр 2006, 13:09

!!Asen_X написа:
2. Ще се постараем да сме кротки поне в границите на нормалното. В крайна сметка сме цивилизовани хора и не бих оправдал някой, решил да троши и да се прави на интересен.

миналогодишния израз от събора " КЕРБАЛА " не ти ли припомня някои неща от тогава?:)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 09 Апр 2006, 14:01

///milko way написа:...

На хонда събора също не даваха други коли да се пускат по пистата,така ще е най-добре май...
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 09 Апр 2006, 14:59

Хора кажете на къв принцип са резервациите?
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия