Набиране: Тениски БМВ Клуб България 2
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Frenz0 написа:Ако си от София предполагам на ръка , ако си от челопеч община полски трамбежс пощенски запис
btw М за тебе и ХЛ за гаджето ?
Колега, мисля че прекаляваш вече в коментарите!Това е тема за набиране, а не за дискусия!
Виждам, че си нов, ако имаш да питаш нещо питай на определните места, ако искаш да питаш някой потребител нещо, прати му "лично съобщение" !
::: vankata™ :::
vankata™ написа:Frenz0 написа:Ако си от София предполагам на ръка , ако си от челопеч община полски трамбежс пощенски запис
Колега, мисля че прекаляваш вече в коментарите!Това е тема за набиране, а не за дискусия!
Виждам, че си нов, ако имаш да питаш нещо питай на определните места, ако искаш да питаш някой потребител нещо, прати му "лично съобщение" !
не мисля че си прав ето виж това мие пълен офф топик но на предния пост обяснявах на момичето как да си ги плати
Поздрави .
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Frenz0 написа:vankata™ написа:Frenz0 написа:Ако си от София предполагам на ръка , ако си от челопеч община полски трамбежс пощенски запис
не мисля че си прав ето виж това мие пълен офф топик но на предния пост обяснявах на момичето как да си ги плати
Поздрави .
За да не забатачваме темата няма да споря с теб!Единствените хора които могат да дават информация относно организация и плащане сме аз и Скоти, и те моля да не се бъркаш!Който има въпроси да чете в темите и дани пита на ЛС.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
за мен:
2 бр. ХЛ
1 бр. Л
2 бр. ХЛ
1 бр. Л
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
2бр. XL за мен!!! Ще станат ли преди събора? Всъщност XL дали ще ми станат на мене. Някой, който има такава и ме е виждал да казува ей 

- vankata™
- младши ентусиаст
-
КРАЕН СРОК ЗА ЗАЯВКИ - 14.04.2006 г.
На 15.04 ще обявим точната бройка и съответно цента, след което ще дам пълна информация относно начините на плащане !!!!
Хората от София ще плащат на срещите ни, а тези от страната ще изпратят пари чрез пощенски записи !
Тениските ще ви бъдат доставени, чрез куриер за ваша сметка !!!
На 15.04 ще обявим точната бройка и съответно цента, след което ще дам пълна информация относно начините на плащане !!!!
Хората от София ще плащат на срещите ни, а тези от страната ще изпратят пари чрез пощенски записи !
Тениските ще ви бъдат доставени, чрез куриер за ваша сметка !!!
- Kiro_Rakarov
- Потребител
-
Пишете ме и мен един брой...Само дето не знам какъв размер трябва да взема...аз съм 175см и 65 кг...
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Айде още 1 М за мене- да си имам 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- amd