Десен габарит и таблото не светят, бушона гърми ? - решен
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Десен габарит и таблото не светят, бушона постоянно гърми ?
kapi_88 написа:хора кажете кой са номерата на ляв и десен габарит де... айде помагайте единия е 37 ... на мен и трябва за шофиорския габарит несвети нито отзад нито отпред кажете кой номер е![]()
![]()

- kapi_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да цирикат!!!
- Мечтае да кара: НЛО
plradev написа:kapi_88 написа:хора кажете кой са номерата на ляв и десен габарит де... айде помагайте единия е 37 ... на мен и трябва за шофиорския габарит несвети нито отзад нито отпред кажете кой номер е![]()
![]()
Два дни не можа да си провериш предпазителите и да откриеш кой е изгорял ?! То бива соръкавост и мързел,бива ,ама тва вече не знам как да го нарека
колега мислиш ли че ако съм имал време нямаше да го направя и... сега ми остна и го напражих 33б, ляв габарит 37 б десен... обаче се оказа че не от това ... аиде ся да те ведя работара от кво в това нещо след като не е от бушона
Последна промяна kapi_88 на 19 Сеп 2011, 17:44, променена общо 1 път
Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
kapi_88 написа:plradev написа:kapi_88 написа:хора кажете кой са номерата на ляв и десен габарит де... айде помагайте единия е 37 ... на мен и трябва за шофиорския габарит несвети нито отзад нито отпред кажете кой номер е![]()
![]()
Два дни не можа да си провериш предпазителите и да откриеш кой е изгорял ?! То бива соръкавост и мързел,бива ,ама тва вече не знам как да го нарека
колега мислиш ли че ако съм имал време нямаше да го направя и... сега ми остна и го напражих 33б, ляв габарит 37 б десен... обаче се оказа че не от това ... аиде ся да те ведя работара от кво в това нещо след като не е от бушона
Честно да ти кажа,дреме ми от кво е ...

- kapi_88
- кандидат ентусиаст
-
plradev написа:kapi_88 написа:plradev написа:kapi_88 написа:хора кажете кой са номерата на ляв и десен габарит де... айде помагайте единия е 37 ... на мен и трябва за шофиорския габарит несвети нито отзад нито отпред кажете кой номер е![]()
![]()
Честно да ти кажа,дреме ми от кво е ...
ами като не ти дреме за кво изобщо пишеш да пълниш темата....

Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.
- grudev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 M-Sport
- Детайли за колата: 320D sapphire black
хора аз откакто не ползвам климатик бушон не е е горял
Drift machine ....
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
аз се сещам за две допирни точки - подсветката на управлението и снопа кабели минаващ пред радиатора...
по ми се струва вероятно да е от снопа. прегледай го за външни наранявания, за някакви ориенталски намеси... знам ли
по ми се струва вероятно да е от снопа. прегледай го за външни наранявания, за някакви ориенталски намеси... знам ли

- kapi_88
- кандидат ентусиаст
-
eekset написа:аз се сещам за две допирни точки - подсветката на управлението и снопа кабели минаващ пред радиатора...

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
37 бушон е твоя бушон
колега , аз бях със същия проблем , проверихме цялта инсталация на автомобила , то не бяха снопове по капаци по калници по прагове ... всичко
и постоянно гореше
3 месеца след това викам да пробвам пак , слагам 5А бушон и познай , досега не е мръднал , просто се оправи от самосебе си . електричаря при когото ходих ми каза че сигурно съм имал овлажняване някъде и е правило отечка по някой куплунг на сноповете
знай че ако не излезе от снопа отзад на багажника , знчи имаш по сериозен проблем
колега , аз бях със същия проблем , проверихме цялта инсталация на автомобила , то не бяха снопове по капаци по калници по прагове ... всичко
и постоянно гореше
3 месеца след това викам да пробвам пак , слагам 5А бушон и познай , досега не е мръднал , просто се оправи от самосебе си . електричаря при когото ходих ми каза че сигурно съм имал овлажняване някъде и е правило отечка по някой куплунг на сноповете
знай че ако не излезе от снопа отзад на багажника , знчи имаш по сериозен проблем
- grudev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 M-Sport
- Детайли за колата: 320D sapphire black
Re: Десен габарит и таблото не светят, бушона постоянно гърм
Проблема е решен!
Наистина се оказаха оголени и скъсани кабели.
Сноп от над 10 кабела почти се беше скъсал целия, а всички кабели бяха оголени и се допираха един до друг. Този сноп минава от багажника към капака на багажника и постоянно търпи деформации от отварянето и затварянето на капака на багажника. Като го видях лошо ми стана. Два кабела се бяха скъсали, а другите от пречупването се бяха оголели. Вече са изолирани и няма проблем!
Наистина се оказаха оголени и скъсани кабели.
Сноп от над 10 кабела почти се беше скъсал целия, а всички кабели бяха оголени и се допираха един до друг. Този сноп минава от багажника към капака на багажника и постоянно търпи деформации от отварянето и затварянето на капака на багажника. Като го видях лошо ми стана. Два кабела се бяха скъсали, а другите от пречупването се бяха оголели. Вече са изолирани и няма проблем!
Drift machine ....
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Re: Десен габарит и таблото не светят, бушона гърми ? - реше
Същия проблем имах точно левите габарити и таблото - и при мен беше снопа в багажника.Бях го откачил от щипките за да изчистя от мръсотията която се събира и после така и не успях да го наместя обратно в щипките и явно от затварянето на багажника амортесьорчето го протрило.

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3