Добре съм...(извинения)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Както Ати сам каза който го е изпитвал знае за какво става дума!
Какво да се прави случват се и такива работи и то когато най малко го очакваш
Наистина след време ще си го спомняш като епизод от живота си но това ще остане подсъзнателно изкривяване на твоят подход към жените
сега сигурно няма да ме разбереш но по късно ще видиш че е станало така без да изкаш просто ще станеш доста по резервиран
Според мен винаги траябва приятелите да познават гаджето ти не за друго ама когато човек хлътне и става киорав за някой работи.
А когато приятелите са ти истински приятели те не биха те оставили да те мамят.
п.с.На мен ми се е случвало на двапъти...кото по млад.
Какво да се прави случват се и такива работи и то когато най малко го очакваш

Според мен винаги траябва приятелите да познават гаджето ти не за друго ама когато човек хлътне и става киорав за някой работи.
А когато приятелите са ти истински приятели те не биха те оставили да те мамят.
п.с.На мен ми се е случвало на двапъти...кото по млад.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ати,плътно до мен в пловдив!!!
явно някои неща от живота все още неможеш да ги проумееш и аз се наемам да ти ги обесня,а и да ти ги покажа.
наи важното ати, е че имаш обичта на приятелите си,а тя винаги е по голямата сила от която и да е било друга.с удоволствие и кеф ще изкрещя,че аз съм един от тях
явно някои неща от живота все още неможеш да ги проумееш и аз се наемам да ти ги обесня,а и да ти ги покажа.
наи важното ати, е че имаш обичта на приятелите си,а тя винаги е по голямата сила от която и да е било друга.с удоволствие и кеф ще изкрещя,че аз съм един от тях

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз пък се радвам за теб. Радвам се, защото макар и малко късно си разбрал, че не всичко дето хвърчи се яде. Радвам се защото макар и по болезнен начин си успял(или са успели да ти свалят) розовите очила и си видял, че не целият живот е украсен с топли цветове. Радвам се защото си получил много ценен урок. Сигурен съм, че няма да ти е последния, но човек се учи от грешките си!
Когато преди време приятелю, в една друга твоя тема ти казах в прав текст какви са жените, половината форум ми се нахвърли в темата и на ЛС да ми обясява колко съм краен и че не всички са били такива. Е да, ама не! Видя ли сега какво съм имал предвид? Бъди сигурен, че ще продължаваш да го виждаш и за напред
Запомни от мен едно: най-чистата и искрена любов е несподелената. Само там не можеш да бъдеш наранен и излъган.
Няма да ти казвам горе главата след случилото се защото от личен опит знам, че в този момент това е невъзможно. Хората са го казали - времето лекува. Радвай се, че си жив. Радвай се, че имаш приятели на които можеш да разчиташ. Радвай се, че всичко е останало в миналото и си разбрал истината сега, а не в момент в който вече можеше да е късно. Един ден ще можеш да погледнеш с насмешка на случилото се и да си кажеш: "Господи, какъв глупак съм бил и за какви неща съм се ядосвал!" В този живот има много по-важни неща от тези 200 грама напикано месо, заради които мъжете често ставаме слепци и правим всевъзможни глупости.
Написаното от теб ми звучи доста познато и няма да се учудя ако става въпрос за същия парцал, който преди време постави и мен в това положение
Преди време ми написа едно ЛС с въпрос за едно момиче - преполагам че за нея става въпрос. Ако е така погледни го от положителната страна - станали сме роднини с теб - баджанаци ( а и сигурно с още 50-60 човека)
Вари я , печи я - к**ва си е к**ва. Това е манталитет, начин на мислене и идеология за нея. Важното е ти да останеш такъв какъвто си и да не се променяш заради нея
Когато преди време приятелю, в една друга твоя тема ти казах в прав текст какви са жените, половината форум ми се нахвърли в темата и на ЛС да ми обясява колко съм краен и че не всички са били такива. Е да, ама не! Видя ли сега какво съм имал предвид? Бъди сигурен, че ще продължаваш да го виждаш и за напред

Няма да ти казвам горе главата след случилото се защото от личен опит знам, че в този момент това е невъзможно. Хората са го казали - времето лекува. Радвай се, че си жив. Радвай се, че имаш приятели на които можеш да разчиташ. Радвай се, че всичко е останало в миналото и си разбрал истината сега, а не в момент в който вече можеше да е късно. Един ден ще можеш да погледнеш с насмешка на случилото се и да си кажеш: "Господи, какъв глупак съм бил и за какви неща съм се ядосвал!" В този живот има много по-важни неща от тези 200 грама напикано месо, заради които мъжете често ставаме слепци и правим всевъзможни глупости.
Написаното от теб ми звучи доста познато и няма да се учудя ако става въпрос за същия парцал, който преди време постави и мен в това положение

Вари я , печи я - к**ва си е к**ва. Това е манталитет, начин на мислене и идеология за нея. Важното е ти да останеш такъв какъвто си и да не се променяш заради нея

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.......
Ати, приятелю, направо ми се къса сърцето като чета какво ти се случва........ми да кофти е-даже меко казано, но много внимателно обърни внимание на написано от Любо. Ще ти кажа само едно-АБСОЛЮТНО е прав! Със сигурност си спомняш нашето общо приключение отпреди време с едно могъщо БМВ- е тогава бях докаран то такова състояние точно от една такава, както казва Любо, собственичка на 200 грама месо..........
Бъди здрав, времето лекува, а още повече човек с такова голямо сърце като твоето
Бъди здрав, времето лекува, а още повече човек с такова голямо сърце като твоето

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Ати, приятелю, с теб съм!
Жалко, че твоето чисто сърце е наранено.
Но както казва Зорбас: "Сърцето е като корабни платна, в началото на странстването те са чисто бели и неопетнени, но бурите и ветровете ги разкъсват многократно, докато един ден целите платна станат в кръпки съшити с дебел конец, но никоя буря не може да ги скъса отново..."
Тъжно, ама май всеки минава по този път.
Жива и здравата да е мадамата.
Жалко, че твоето чисто сърце е наранено.
Но както казва Зорбас: "Сърцето е като корабни платна, в началото на странстването те са чисто бели и неопетнени, но бурите и ветровете ги разкъсват многократно, докато един ден целите платна станат в кръпки съшити с дебел конец, но никоя буря не може да ги скъса отново..."
Тъжно, ама май всеки минава по този път.
Жива и здравата да е мадамата.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Новини
-
Атчо, ако ни заебаваш всеки път като ти го начука живота, тогава кога ще се виждаме бре младеж? Между другото, аз поне съм ти крайно обиден по две точки. Заеба една работа дето се кълнях в тебе, че ще я свършиш. Другия път имай отговорноста да се обадиш и да кажеш, че не можеш да изпълниш ангажимента, който си дал.
Това колко пъти съм се опитвал да ти го обясня, не е истина просто.
ati написа: като че ли цял свят съм живял в нещо, до кеото не съм се докоснал, а то е било на по-малко от полъх разстояние от мен.
Това колко пъти съм се опитвал да ти го обясня, не е истина просто.

А така,сега прочетох внимателно написаното от теб,и мога да ти кажа само едно,това момиче не ти трябва.Не искам да се заяждам,ама това момиче има един доста голям подсъзнателен проблем,първо тя се опитва да те подлъже,като ти казва ангелче ,пише ти мили работи , накрая ти като си мисли че всичко е ок,тя ти забива ножа в гърба целувайки се с някой друг.Сега в България това е доста срещан модел ,тя само се опитва да те унижи,ако тя има чуства към теб,не трябва това да го прави,или го прави подсъзнателно или е лицемер.Само едно ще ти кажа,мисли с главата си ,и не допускай това вече да се повтаря, свикни да губиш,ако не губиш неможеш да печелиш,ти си мъж и трябва да имаш достойнство и самочуствие и не позволявай една жена да те докарва до такова положение.Искам да ти пожелая много късмет , здраве и горе главата 

- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
в момента изобщо не искаш да я забравиш,изобщо не ти се гледа напред и изобщо не те боли,че имало и други жени.....нали?
Прочетох много мнения.....всички жени били такива,онакива и не знам си още какво.....истината е че каквито и да са,без тях не можем.Нищо,ама абсолютно нищо,нито кола,нито къща нито пари нито каввато и да е власт,нищо не може да ти даде толкова самочувствие колкото една прекрасна жена.
Прочетох много мнения.....всички жени били такива,онакива и не знам си още какво.....истината е че каквито и да са,без тях не можем.Нищо,ама абсолютно нищо,нито кола,нито къща нито пари нито каввато и да е власт,нищо не може да ти даде толкова самочувствие колкото една прекрасна жена.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Да ви кажа - първо едно истинско благодаря на всички за постовете и подкрепата - каквото и да стане човек винаги може да разчита на най-ценното - приятелите си:)
Освен това тази вечер ми се слчуи едно случка, която ме накара да се почуствам доста по-добре - срещнах въпросното момиче в Арена, докато бях с приятели. Тя беше с поредното си гадже и на моето "здравейте" тя можа да ми отговори само "добър вечер" - явно толкова съм значел за нея. И от всичко това стигнах до извода, че нищо не съм загубил, а само съм спечелил - познах какво е да си влюбен, познах и болката от най-лошото, сега ми остава само цял живот хубави емоции:)
Дори вечерта след това на масата изтръсих "търся си гадже", а едно от момичетата в компанията ме попита - "не ти ли е малко рано, тъкмо си преживял такова разочарование"...Но то е като да се научиш да караш колело и да паднеш - боли, но си вкусил от свободата, която можеш да постигнеш със собствени сили. Силнмите индивиди пламтят отново да се качат на колелото, слабите никога повече не се осмеляват:)
И да, Любо, става въпрос за същото момиче, което сега е с поредния от форума
Ако някой получи трогателно ЛС може да се обърне към нас с Любо за съвет
Между другото за втори път през живота ми изневеряват, този път обаче обичах момичето и въпреки това не се сърдя на никого...странно, все си мислех, че би трябвало да намразиш такъв човек (те и приятелите ми като разбраха с кого сме се разминали тръгнаха да се връщат), но май безразличието върши бая по-добра работа:)
Дори ми се доспа, така че отивам да оползатворя умората си в здрав сън:)
Благодаря Ви, че ви има
ПС - Асене, аз не съм казал, че няма да свърша това, което поех като ангажимент, там ще съм и ще го свърша с пълна сила
ПС2 - ще послушам съвета и вече ще водя кандидат-приятелките при приятели:)
Поздрави, благодарности и лека нощ на всички:)
Ати
Освен това тази вечер ми се слчуи едно случка, която ме накара да се почуствам доста по-добре - срещнах въпросното момиче в Арена, докато бях с приятели. Тя беше с поредното си гадже и на моето "здравейте" тя можа да ми отговори само "добър вечер" - явно толкова съм значел за нея. И от всичко това стигнах до извода, че нищо не съм загубил, а само съм спечелил - познах какво е да си влюбен, познах и болката от най-лошото, сега ми остава само цял живот хубави емоции:)
Дори вечерта след това на масата изтръсих "търся си гадже", а едно от момичетата в компанията ме попита - "не ти ли е малко рано, тъкмо си преживял такова разочарование"...Но то е като да се научиш да караш колело и да паднеш - боли, но си вкусил от свободата, която можеш да постигнеш със собствени сили. Силнмите индивиди пламтят отново да се качат на колелото, слабите никога повече не се осмеляват:)

Ако някой получи трогателно ЛС може да се обърне към нас с Любо за съвет

Между другото за втори път през живота ми изневеряват, този път обаче обичах момичето и въпреки това не се сърдя на никого...странно, все си мислех, че би трябвало да намразиш такъв човек (те и приятелите ми като разбраха с кого сме се разминали тръгнаха да се връщат), но май безразличието върши бая по-добра работа:)
Дори ми се доспа, така че отивам да оползатворя умората си в здрав сън:)
Благодаря Ви, че ви има

ПС - Асене, аз не съм казал, че няма да свърша това, което поех като ангажимент, там ще съм и ще го свърша с пълна сила

ПС2 - ще послушам съвета и вече ще водя кандидат-приятелките при приятели:)
Поздрави, благодарности и лека нощ на всички:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Понеже я познавам много отблизо мога да ти кажа кога я боли най-много! Най-много я боли когато кара колело - защото увисналия й клитор се закача във веригата

60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4