Сега една сериозна тема породена от една друга тема...
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Сега една сериозна тема породена от една друга тема...
alx написа:ms написа:[но много, ама МНОГО мразя някой да се отмята от думата си/да променя правилата на сделката... такива просто не ги броя за хора... то и за животни не ги броя, че ще обидя някое животно... мога да ги броя наравно с някоя гъсеница, хлебарка или каквото и да е в тоя ред на мисли- нещо което ме отвращава, но за хора не...
ти къде видя някой да се е отметнал? като се отметна- тогава може да ме закачиш на тая тема
за сега аз, ти, златко и ачко излитаме... къде видя някой да се е отметнал от нещо?
аз ако съм на вас ще се замисля защо хората ви номинират а не да търсите нещо дето и да го намерите няма полза...
Аз знам перфе що ме номинират , а ти разбра ли защо те номинират - жокер - не защото си зелен ... Ако съм искал да не вляза в класацията , щех примерно да си мълча не да пиша остро из темата .... И от кога стаха пък 4ма хората за бан ?
BadAngel написа:нали уж по 1 ъп на 24 часа имаме право
та да си направя моя ъп
не съм гласувал още, търся разумна размяна на гласа си срещу материални ценности
Свърши промоцията, бирите се раздадоха..

BadAngel написа:нали уж по 1 ъп на 24 часа имаме право
та да си направя моя ъп
не съм гласувал още, търся разумна размяна на гласа си срещу материални ценности
хм... аз още не съм гласувал... ако купя твоя глас (ще те измамя нещо- лесна раОта) при положение че след първите няколко любимци останалите са със много нисък брой гласове... ако добавиме +2 на някой от тях може да влезе в първите 5 (4 и 5 също си мисля да ги поощриме някак)...
идеи.. идеи....

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
krystal написа:BadAngel написа:нали уж по 1 ъп на 24 часа имаме право
та да си направя моя ъп
Свърши промоцията, бирите се раздадоха..![]()
виж, аз съм човек, които гледа напред и нагоре, една бира не влиза в полезрението ми ..

No bling at the Ring
alx написа:BadAngel написа:нали уж по 1 ъп на 24 часа имаме право
та да си направя моя ъп
хм... аз още не съм гласувал... ако купя твоя глас (ще те измамя нещо- лесна раОта) при положение че след първите няколко любимци останалите са със много нисък брой гласове... ако добавиме +2 на някой от тях може да влезе в първите 5 (4 и 5 също си мисля да ги поощриме някак)...
идеи.. идеи....
чакам да почнем с надлъгването за гласовете, не знам защо толкова много време тази тема остава табу

No bling at the Ring
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
alx написа:ти къде видя някой да се е отметнал? като се отметна- тогава може да ме закачиш на тая тема
за сега аз, ти, златко и ачко излитаме... къде видя някой да се е отметнал от нещо?
аз ако съм на вас ще се замисля защо хората ви номинират а не да търсите нещо дето и да го намерите няма полза...
що ме караш да ти обяснявам к'ва ми е мисълта като на идиот какъвто не си

1: пускаш тази тема с условие- който не ви кефи отнася почивка... и толкова- никакви други условия...
2: в даден момент заявяваш "ще променя правилата АКО трябва- зелените не участват"...
това значи само едно- и да са недоволни хората от някой зелен полза да го сложат в класацията няма... което както и да го гледам си е отмятане от първоначалната идея... ти к'во имаше в устата да го уточниш в началото, че зелените НЕ участват, щото е нормално хората да мразят модовете

аз поне знам защо съм в класацията, и Ачо знае- ти отговори ли си що си в челото

ПС: аз съм в челото по прости причини- пиша много (имам време- пиша), пиша в тъпи теми (ами такива пускат- аз тема не съм писал скоро) и се заяждам с някои от юзърите, на моменти и ги обиждам, а тук-там изтърсвам и по някоя пълна глупост... Ама поне спамя и дразня в извън темата основно, рядко в друг форум- кой какъв извод си вади от мненията ми в спамерската част на форума хич не ме вълнува честно казано

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
DrivinGGoD написа:
Мисля, че всички тук забравяте, че това е автомобилен форум и като такъв трябва да съдържа теми с такава насоченост, т.е. всичко различно от това да се счита за спам и да се наказва... въпреки това, много от модераторите и администраторите са ви оставили това място за запълване на време и изливане на мисли и чувства... като някой дори се опитват да ви забавляват и да създават интересни за четене писания... а вие се обръщате срещу тях... за съжаление се получават нещата по приказката "ти му подадеш пръст, той ти отхапе ръката"... колко по български нали?... жалко... прекалено много сте си повярвали и сте решили, че тук има висша форма на демокрация... а всъщност колкото и да не ви се иска не е така... има правила и екип поставен да ги съблюдава и да въдворява ред както и когато сметне за редно... край на демокрацията...
Винаги съм бил против да се пишат такива глупости тук... половината теми са направо за боклука и нямат нищо общо с естеството на форума и клуба... ама това е мое мнение... благодарете се, че има хора, които са решили обратното...
Виж попринцип си прав, и така трябва да бъде, но аз си мисля ,че нашият форум просто е прекалено голям с голям брой потребители и такава тясна насоченост е трудна. Аз поне преди доста пишех в Офроуд форума и там си седях в раздел АТВ и вярвай ми дори и незнаех ,че има раздел "извън темата" Но повечето хора с които си пишех познавах лично ,че даже и карах с тях често. Всички бяха вътре с една цел.
Ние тука каквото и да си говорим сме си като едно мини общество, има хора със всякакви интереси, всякакви предпочитания, всякакви възможности и всякаква култура( да не се обиди някой). Спама е неизбежен както и глупостите в извън темата. И мен не ми харесва особено като почнат политика да бистрят става голяма пародия. От друга страна пък големия брой посещения ни държи форума жив...
Но и аз поради тая причина се чудя за темата, при толкова много потребители и при всякакви дразги било на бъзик било на сериозно между тях дали наистина ще успеем "правилно" да посочим -човека който не нарушава правилата , но разваля темите.
Нали модераторите трябва да бъдат обективните и без да се намесват в спора да го преценят. Затова и аз много държа да видя номинацията на АЛХ.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:Нали модераторите трябва да бъдат обективните и без да се намесват в спора да го преценят. Затова и аз много държа да видя номинацията на АЛХ.
точно по тази причина моя вот ще бъде статистически коректен...

... освен ако кристал не престане да ме дразни - тогава ще кажа че вота на зелените е +1000 и аз гласувам за нея

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:BMW_RIDER написа:Нали модераторите трябва да бъдат обективните и без да се намесват в спора да го преценят. Затова и аз много държа да видя номинацията на АЛХ.
точно по тази причина моя вот ще бъде статистически коректен...![]()
... освен ако кристал не престане да ме дразни - тогава ще кажа че вота на зелените е +1000 и аз гласувам за нея
С един бyтон, цяло свършване ще ми докараш..

Последна промяна krystal на 20 Сеп 2011, 19:46, променена общо 1 път
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Чета темата от създаването, прочетох и изтритите постове, чета и сега ( за протокола 18 страници писаници а сме още ВТОРНИК
... до неделя ако не се удари 50-ката те па на ) и стигнах до следните заключения:
1. Алх се забавлява истински
2. Ачо е на път да си среже вените при мисълта, че ще го баннат за 1 седмица
3. мс-то ... единствения (+драйвинг гуд) който пишат адекватни коментари и се дразнят от цялата тъпотия на темата и се борят това да спре
4. златко баретата - не влиза в извън темата
5. бад ангел, матикс фък, кристъл, (по никове тези запомних) и още 10 спамера (в тази тема) освен че коментират, че ще си продадат гласа друго не правят
5.
- НАЙ-ИЗПОЛЗВАНИЯ емотикон в тая тема
П.П. това са си мой наблюдения с който не обвързвам никой. Просто се замислете за човека от скоро във форума каква представа си изграждате за себе си !!!

3. мс-то ... единствения (+драйвинг гуд) който пишат адекватни коментари и се дразнят от цялата тъпотия на темата и се борят това да спре

4. златко баретата - не влиза в извън темата

5. бад ангел, матикс фък, кристъл, (по никове тези запомних) и още 10 спамера (в тази тема) освен че коментират, че ще си продадат гласа друго не правят
5.

П.П. това са си мой наблюдения с който не обвързвам никой. Просто се замислете за човека от скоро във форума каква представа си изграждате за себе си !!!

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
ти ачо не го мисли, хитряга е той и ще си направи нов ник - acho.rs1 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ачо///Мен ще е новия
- мой човек ако беше прочел цялата тема , нямаше да говориш наизуст

GKuzmanov
- мой човек ако беше прочел цялата тема , нямаше да говориш наизуст

- big_shit333
- Потребител
-
- Кара: e30
GKuzmanov написа:Чета темата от създаването, прочетох и изтритите постове, чета и сега ( за протокола 18 страници писаници а сме още ВТОРНИК... до неделя ако не се удари 50-ката те па на ) и стигнах до следните заключения:
3. мс-то ... единствения (+драйвинг гуд) който пишат адекватни коментари и се дразнят от цялата тъпотия на темата и се борят това да спре![]()
4. златко баретата - не влиза в извън темата![]()
5.- НАЙ-ИЗПОЛЗВАНИЯ емотикон в тая тема
Здравейте всички.Ползвам форума от доста време и ми е бил винаги много полезен но..тая тема е много зле!!
От много време не съм чел по големи глупости,а за автора чета му мненията и винаги е бил полезен и обективен,обаче всеки прави някакви грешки,то е явно че идеята на темата е съвсем друга ама това са наистина доста хора всеки си е различен приемат нещата много навътре ..може би щеше да има успех в някакъв по-малък кръг от близки хора.
Спрете се не се излагайте !!!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Zagy написа:Някои хора си затвърдиха мнението ми за тях (положително или отрицателно), някои ме изненадаха силно... някои палят за глупости, някои си останаха на ниво.

Пък за модераторите... аз съм от две и половина години тук, като последната една година ежедневно. И доколкото е обективна преценката ми (а смятам че е) никой модератор не заслужава да бъде баннат за тая една седмица. Просто има прекалено много юзъри, дето им се иска да правят каквото им падне. Пуснал обява - ми нужно ли е във всяка една да се включва модератор с редовното "Ъпвай по правилата, колега!"... Тия правила са направени с цел, и за да се спазват. Който не умее - да се научи и тогава пак да опита. Това е само малък пример как постоянно на някого все модератора му е крив... На шофьора му е крив полицая, че му написал акт за неправилно паркиране. На ученика му е крив учителя, че му написал 2-ка на празен лист. И отделно, че се качват на главата на някой модове, което е върха на сладоледа. Но тяхна си работа. Всеки има глава на раменете да мисли с нея. Друг е въпроса на кого му се отдава повече, на кого по-малко...
Последна промяна Dirty M5 driveR на 20 Сеп 2011, 20:08, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
манете го тоя Златко, не разбрахте ли,че го пазят Маргините 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782