За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори ?
Модератор: Общи модератори
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори ?
ineedmoney написа:K_Ilkov написа:да изберем Витков за да разберат какви нещастници са ...
и как точно ще стане тва че не ми е ясно....ще му дадат и на него 2 вили в Бояна и ще си го въртят както искат. Не ни трябват клоуни, вече си имаме достатъчно (Морж Ганчев забравихте ли го?).
Много добре казано...

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ineedmoney написа:K_Ilkov написа:да изберем Витков за да разберат какви нещастници са ...
и как точно ще стане тва че не ми е ясно....ще му дадат и на него 2 вили в Бояна и ще си го въртят както искат. Не ни трябват клоуни, вече си имаме достатъчно (Морж Ганчев забравихте ли го?).
що Плевнелиев ще е коректив на политиката на Бойко ли

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
K_Ilkov написа:ineedmoney написа:K_Ilkov написа:да изберем Витков за да разберат какви нещастници са ...
що Плевнелиев ще е коректив на политиката на Бойко ли
разбира се

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
_galio_ написа:Bogat-Beden написа:Плевнелиев-да съгласен съм ,че не е силна фигура и със сигурност ще е послушен към ББ-това е и идеята..
И да, не ме плаши един български Пиночет или обсебване на властите- за нивото на общественото ни развитие и морални ценности друго работещо и приложимо на практика решение според мен няма..
Дори и ПАК като наказателен вот срещу остатъците на осраната 3на коалиция и нейния архитект Гоце
ти май не живееше в Бг?
е то това живот ли е тука..

върнАх се, тука съм си

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:върнАх се, тука съм си
понеже пожелаваш едни неща ... ама се кротнах, че ще ги споделяме

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
_galio_ написа:Bogat-Beden написа:върнАх се, тука съм си
понеже пожелаваш едни неща ... ама се кротнах, че ще ги споделяме
хахаха, ясно,
ама реално погледнато сега има само свобода на словото -почти всичко друго всички знаят от кого се "държи" и няма реална демокрация и пазарна икономика, мнозинството от народа бере душа финансово..
Аз не мисля ,че ББ е като Моамар Кадафи (както и да се пише името на таа мауймуна уродлова)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Усама да се не бърка с Обама...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:ама реално погледнато сега има само свобода на словото -почти всичко друго всички знаят от кого се "държи" и няма реална демокрация и пазарна икономика, мнозинството от народа бере душа финансово..
Аз не мисля ,че ББ е като Моамар Кадафи (както и да се пише името на таа мауймуна уродлова)
виж, мен не ме притеснява ББ, а кукловодите

- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Няма да гласувам поради хиляди причини дъвкани не един и два пъти и по форуми и в парламента и къде ли не ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Някой няма ли да я пита другарката Кунева за т.нар "Габонска афера", за Иван Миронов, шеф на Балканбанк, арестуван през 2002 г., за едни 202 млн. лева и ей такива незначителни неща. Мераци за президент, а мръсните чаршафи неизпрани. Не става така другарко Кунева, не става. Пък за тоя предизвикващ единствено смях у мен, г-н Светослав Витков, ко да коментирам. Едно време му бях фен на песните, ма пък бях на едни други години, сега си се чудя на акъла. Ивайло Калфин. Иска да строи АЕЦ Белене, да води политиката на сегашния президент, категорично, не. Стефан Данаилов, ако нямаше " На всеки километър", нямаше да има и Стефан Данаилов. Един долнопробен комунистически сериал и неговото продължение след 22 г., Стефан Данаилов. Нов бардак със стари к**ва не се прави. Росен Плевнелиев, куче на премиерската каишка, магистрали май няма да видим, според мен не става за президент. Румен Христов, незнам почти нищо за този човек и не обичам да се хвърлям на сляпо. Бих гласувал за Светослав Малинов, но не се класира човека. Чудя се дали да не заложа на тоя детектив. Тия другите, особенно г-н Сидеров, те тоя вече ми втръсна яко. Алексей Петров, емблематичната фигура, въплъщение на цялото зло българско. Как живее този човек. Не ми се пише повече.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Йосиф Сталин
много отдавна е казано, какво обсъждате още ?
Йосиф Сталин

never drive faster, than your guardian angel can !
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Radinka написа:Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Йосиф Сталин

тук обсъждат ли се кметовете да се изкажа за тях?
Президента въобще не ме грее
Една напълно излишна фигура
Президента въобще не ме грее
Една напълно излишна фигура
За мене е важно на този вот герб да ИЗГУБЯТ,защото взеха много да се самовъзхваляват-магистрали били направили-глупости на търкалета,просто някви проекти от преди 20 години със ЧУЖДИ пари приписват за свои заслуги....Дреме ми за магистрали,като нямам възможност със средностатичстичекса заплата БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ в кой град живея-да изкарам спокойно и без притеснения чисто нова кола от шоурума всеки 4 ри години 

точно за магистралите не ги обвинявай, че сигурно още десетилетия щяхме да си стоим без магистрала до морето. Представям си кога станишев щеше да я направи. Ако парите са чужди - още по добре