За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори ?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори ?
Ше цитирам колега:
"Не е важно кой как е гласувал-а кой брои бюлетините" и като се изходи от "мвр шефа е шеф на предизборният щаб на..."=
"Не е важно кой как е гласувал-а кой брои бюлетините" и като се изходи от "мвр шефа е шеф на предизборният щаб на..."=

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Плевнелиев-да съгласен съм ,че не е силна фигура и със сигурност ще е послушен към ББ-това е и идеята..
И да, не ме плаши един български Пиночет или обсебване на властите- за нивото на общественото ни развитие и морални ценности друго работещо и приложимо на практика решение според мен няма..
Дори и ПАК като наказателен вот срещу остатъците на осраната 3на коалиция и нейния архитект Гоце
И да, не ме плаши един български Пиночет или обсебване на властите- за нивото на общественото ни развитие и морални ценности друго работещо и приложимо на практика решение според мен няма..
Дори и ПАК като наказателен вот срещу остатъците на осраната 3на коалиция и нейния архитект Гоце

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Само границите да не затварят че да имаме некакъв шанс за бягане...
Най-лошото на демократичните промени в българия*(*-умишлено с малка буква) е че смениха статута на бежанците,преди можеше да е по "политически причини" и ни приемаха,сега казват-"няма такова нещо,у вас е демокрация" и вече няма място.
Най-лошото на демократичните промени в българия*(*-умишлено с малка буква) е че смениха статута на бежанците,преди можеше да е по "политически причини" и ни приемаха,сега казват-"няма такова нещо,у вас е демокрация" и вече няма място.
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Е.Димитров написа:Само границите да не затварят че да имаме некакъв шанс за бягане...
Добре де като толкова искаш бягай.Ходи там бъди емигрант..хубаво ще изкарваш ако си намериш работа по 1000евро..ама като си платиш наема и другите сметки ще те питам как живееш...Никой тука не обръща внимание дори и на малките неща...кажете ми преди време на колко големи кръстовища сутрин имаше регулировчици...защото сега почти всяка сутрин виждам такива..и с тях няма задръстване.Това е малко нещо,но пак ти облекчава понякакъв навин денят.Всички искате за 2-3 години България да стане като всички Западни...ем няма как да стане като 20 години сме спали докато те са се развивали..Само да кажа че това БСП няма нищо общо с комунизма...аз лично за мен казвам че СОЦ времето си имаше много плюсове..но да не спорим и за това.
И аз ще гласувам за Светльо

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
този път ще пропусна гласа, за себе си установих , че просто е глас в пустиня и шанса да те чуят е 0,00001 а за останалото те пак всички заедно ще ядат и пият на наш гръб 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
За кандидата на ГЕРБ естествено.
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
daka1972 написа:този път ще пропусна гласа, за себе си установих , че просто е глас в пустиня и шанса да те чуят е 0,00001 а за останалото те пак всички заедно ще ядат и пият на наш гръб
точно така ! не гласувайте ! само се оплаквайте след това

never drive faster, than your guardian angel can !
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Защо обсъждате нещо, което е предопределено като изгрева на Слънцето?
Шанса Плевнелиев да НЕ стане президент е същия, като този утре Слънцето да НЕ изгрее!
вече започвам да търся, къде да заложа 1000лв. за Плевнелиев, че пИчели
Светльо Витков ... хахахахха!
Шанса Плевнелиев да НЕ стане президент е същия, като този утре Слънцето да НЕ изгрее!

вече започвам да търся, къде да заложа 1000лв. за Плевнелиев, че пИчели

Светльо Витков ... хахахахха!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
vicho написа:...вече започвам да търся, къде да заложа 1000лв. за Плевнелиев, че пИчели![]()
![]()
ще ти приема залога веднага- коефициента обаче се чудя дали да е 0,5 или 0,3... ако си навит утре пращай парите

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Radinka написа:daka1972 написа:този път ще пропусна гласа, за себе си установих , че просто е глас в пустиня и шанса да те чуят е 0,00001 а за останалото те пак всички заедно ще ядат и пият на наш гръб
точно така ! не гласувайте ! само се оплаквайте след това
не колега не си ме разбрал , просто казах , че моя глас ще си остане за пръв път от първите избори в БГ в мен без да го изразя а за оплакване не ми говори - не се познаваме за да го твърдиш
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
flame написа:((:BuKcu:)) написа:Това, че "плюя" ГЕРБ, не значи, че съм "комуниска"
Кому ниска, кому висока - важното е, че си умна и красива!![]()
![]()
Иначе по темата - гледам некои колеги бълват огън и жупел по тоя и по ония - ама нищо конструктивно не казват (не сочат алтернатива с прости думи)![]()
Може би именно трябва те да се кандидатират - като най-умни, красиви и постигнали нещо в тоя живот - народът много ще ги обича и нема да ги убие с камъни на третата седмица![]()
Те поне се аргументират де - за разлика от други, които заключават, че всички са маскари и туй то - тях ще ги изчакам да свърши жътвената кампания да ми кажат Светльо Витков оти е маскара
Как не се умори да пишеш в политически и житейски теми - евала за ентусиазма ама е напразно .
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
vicho написа:Светльо Витков ... хахахахха!
верно е смешно ама знаиш кое е тъжното
че БГ политиката заслуваша един шамар
да изберем Витков за да разберат какви нещастници са ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Bogat-Beden написа:Плевнелиев-да съгласен съм ,че не е силна фигура и със сигурност ще е послушен към ББ-това е и идеята..
ти май не живееше в Бг?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
K_Ilkov написа:да изберем Витков за да разберат какви нещастници са ...
и как точно ще стане тва че не ми е ясно....ще му дадат и на него 2 вили в Бояна и ще си го въртят както искат. Не ни трябват клоуни, вече си имаме достатъчно (Морж Ганчев забравихте ли го?).