Силно чукане,повдигачи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
Re: Силно чукане,повдигачи
Колега,а как зацепи ваноса?Блокира ли к. в.?Нави ли обтегача на долната верига?Другия вариант е веригата да е прескочила едно звенце на колелото на колелото на к. в. На мен ми се случи един път след като пуснах веригата и въртях вала. 

- batkoto
- младши ентусиаст
-
Колеги, не съм се сблъсквал до сега с обтегачите. И при мен от началото на лятото вече се разтрака леко. Възможно ли е мощността ми да падне от там? Усещам я, че е мудна...
М40 е моята!
М40 е моята!
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
batkoto написа:Колеги, не съм се сблъсквал до сега с обтегачите. И при мен от началото на лятото вече се разтрака леко. Възможно ли е мощността ми да падне от там? Усещам я, че е мудна...
М40 е моята!
При тебе няма как да е от обтегачите на веригата, защото просто нямаш верига.
- batkoto
- младши ентусиаст
-
Опа, колеги аз за съвсем друго мислех като писах оптегачи. Аз си говоря за клапани, въх ужас... Знам, че няма верига, съжалявам...
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
batkoto написа:Опа, колеги аз за съвсем друго мислех като писах оптегачи. Аз си говоря за клапани, въх ужас... Знам, че няма верига, съжалявам...
Пак си в грешка, клапан не трака.
- georde123000
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
- Мечтае да кара: BMW E30 M3
до колегата с м40-то провери си дали ще съвпаднат белезите,да не е прескочила ти си с ангренажен ремък,чукането на теб ти идва от повдигачи , но сигорно имаш износен вал и кобилици това е слабото място на м40-то при не добра подръжка,свали капака на клапаните и виж за какво става на въпрос ако имаш на драно по вала главата долу и една хубава ревизия и мотора ще запее има,изчисти си хубаво маслената магистрала и му сложи лики моли 10на40 MoS2 кога ревизирах моита глава ми излезе 1400 лв но аз си купих нов вал и кобилици,ти може да си намериш 2ра рака за около 200 лв,хубава ревизия ти излиза около 800 лв и после ако си го подържаш както трябва ще останеш много доволен ако има нещо питаи подзрави 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2