СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Re: СОФИЯ - сбирки Е36

Мнение от GKuzmanov » 19 Сеп 2011, 18:37

niko_11 написа:Мале малеееее :shock: чета и се смея.Искам да ви кажа,че аз ако съм
човек,който никога не съм идвал на тази сбирка а имам желание ще се
откажа много бързо защото не е ясно къде ще бъде.Всеки си дърпа за неговото.
Лично според мен нещата не се правят така :nono:Дайте да уточним едно място
и там да се събираме и така,нали за това е тази регламентирана сбирка :!:

Не е ясно дали OMV-то или по скоро VIVA-та на Гешов ще е готово .... Ако съдя по броя е36ци последния четвъртък на дървеница наистина ще да е малко ....

П.П. при първия ми пост в тази тема, написах че не ми е удобно на дървеница заради работното ми време и местоположението, иначе нямам нищо против къде е и веднага щом видях, че е на Гешов се зарадвах, че ще мога да дойда. Сигурно има хора който на Гешов не им е удобно и явно никога няма да има компромисен вариант.
П.П.2.където решите вие там я правете, все пак съм идвал 1. :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 19 Сеп 2011, 18:40

давайте на Гешов как си беше казано...Само да мине някой и да провери :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 19 Сеп 2011, 18:45

Чанев написа:давайте на Гешов как си беше казано...Само да мине някой и да провери :winky:

Чанев :winky: ,давайте на Мусагеница както беше :mhihi: :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 19 Сеп 2011, 18:50

да ви питам нещо ей сега се гоних с една бръкма и се наложи да намалям рязко и ми светна АБС и нямах след това спрях за 5-6 мин и сега няма нищо от ккакво може да е ???
Изображение

StanceWorks addicted
Аватар
Кара: със заключен:)

Мнение от niko11 » 19 Сеп 2011, 18:52

Ясно е че ще има недоволни и такива дето ще им е далече
но трябва да се уточни едно място и там да се събира ме.
На мен лично не ми се обикаля по бензиностанциите в
четвъртък вечер,защото това не влиза в разбиранията ми за сбирка.
:bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 19 Сеп 2011, 18:52

Ако трябва да говоря честно,ако ще и на Лукойла посока Пловдив да е пак не ме бърка...Стига да съм свободен ще дойда.София е прекалено голяма че да измислиме средно положение където в пиковия час да няма задръстване да може да е едновременно близко за тези то Надежда и за тези от Младост.Погледнете реално на нещата...не мисля че 10 лева бенз/газ за една сбирка която е 1път в седмицата са кой знае какъв харч..... :yes: :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Compakt 323 i

Мнение от stoevro » 19 Сеп 2011, 18:56

По- късно ще намина от там и ще напиша какво е положението за Гешов ;)
В Света има само три букви за автомобил: B M W
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vanko 318i » 19 Сеп 2011, 19:05

Чанев, :winky: и 2 лева са си харч за каквото и да е, а и на Лукойла посока Пловдив ще ми е страшно удобно ще идвам по енерция :mhihi: :winky: .......... несе заяждам искам да се знае просто коментирам

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Besnia2005 » 19 Сеп 2011, 21:00

За к'во спорите ? Сега ще ви питам нещо, пък вие ако искате си правете сбирката пред блока ви. Къде имаше най - много коли е36 ? На кемпински, ама мина замина тази сбирка.Смениха се няколко места след възобновяването на сбирката и къде имаше най - много коли ? На мусагеница, демек трябва там да си остане, там се утвърди, което според мен ще да рече, че трябва да си остане там, но понеже потръгна дайте да я сменим на Гешово да видиме там какво ще стане, а защо след 2 месеца след Гешово, да не пробваме бензина на люлинци или направо на Бояна.. а ? Т'ва са глупости с малкото парко места, места има и то прекалено много, особено на паркинга дето е под бензиностанцията , ама нали трябва да се местим... Айде пиша ви го този коментар, прочете и казвайте къде да се местим ОТНОВО или направо... защо да не заебем сбирката ? Има ли смисъл ? Никога няма единодушно съгласие, всеки трябва да се рънчи, не става така !

ПП за да сме отбор един като каже нещо всички трябва да са съгласни с него, помислете днеска аз казвам да караме и всички идвате, ама утре друг казва, че му тече казанчето и ще идем да му помогнем. Помислете над думата отбор, ако не над другите ми писания.
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vanko 318i » 19 Сеп 2011, 21:38

:clap: незнам колко сте били последния път на гешов и люлин,ама на мусагеница вярно имаще наи много коли .....
а това дето си написал '' ПП за да сме отбор един като каже нещо всички трябва да са съгласни с него, помислете днеска аз казвам да караме и всички идвате, ама утре друг казва, че му тече казанчето и ще идем да му помогнем. Помислете над думата отбор, ако не над другите ми писания '' ..... това няма как да стане ''отбора'' както казваш ти е само на лепенки лепнати по колите на разни места ако несъм прав нека някои докаже обратното,няма как един да каже нещо и другите да са ок поради безкрайно много причини ...... има хора с години немогат да постигнат нещо,та камо ли ние 15-ина човека дето се знаем от 2-3 месеца ...... ох защо ли се занимавам :dummy:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Besnia2005 » 19 Сеп 2011, 21:54

vanko 318i написа::clap: незнам колко сте били последния път на гешов и люлин,ама на мусагеница вярно имаще наи много коли .....
а това дето си написал '' ПП за да сме отбор един като каже нещо всички трябва да са съгласни с него, помислете днеска аз казвам да караме и всички идвате, ама утре друг казва, че му тече казанчето и ще идем да му помогнем. Помислете над думата отбор, ако не над другите ми писания '' ..... това няма как да стане ''отбора'' както казваш ти е само на лепенки лепнати по колите на разни места ако несъм прав нека някои докаже обратното,няма как един да каже нещо и другите да са ок поради безкрайно много причини ...... има хора с години немогат да постигнат нещо,та камо ли ние 15-ина човека дето се знаем от 2-3 месеца ...... ох защо ли се занимавам :dummy:

На мене ми е пределно ясно, че е само на лепенки, просто захванах темата, предложих нещо за размисъл, а това, че не става лесно отбор.. ми не става, така е... Аз лично цял живот съм бил в отбор и съм свикнал да ме подкрепят и аз да подкрепям независимо дали ми харесва и понеже тука даже чета :"Кара: за е36 тийм София" и си викам серизна работа, ама явно, както каза ти всичко опира до лепенки и те т'ва е, духа на отбор го няма, явно няма и да го има :) Т'ва беше от мен, като се разберете пишете къде да се видим, ако не напишете живи и здрави и успех със сбирките.
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е36 ALPINA B8 4.6

Мнение от slaiko » 19 Сеп 2011, 23:50

леле пичове засрамете се братче обърнахтего на детска градина

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Compakt 323 i

Мнение от stoevro » 20 Сеп 2011, 0:00

VIVA-та на Гешов е пред отваряне, сега минах всичко е ок до четвъртък сме там :bchug: . А за пичовете които спорят за това къде да сме и къде не, нек да ви кажа, да не говорите за отбор, след като живеете със спомени за сбирки тук и там! Желанието да сме на Гешов е за да се променим нещо да ви кажа време е, а и по светофарите срещаме много момичета и момчета с 36-ци и ги каним не се срамувайте да бъдем различни, но в крайна сметка всеки си решава, избора е персонален независимо кой, кого и от колко време познава! Заповядайте, ако не искате пожелавам успех, а и не издребняваите за 2,5 или 10 лв смешно е дразните :yes: :bchug:
В Света има само три букви за автомобил: B M W
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 20 Сеп 2011, 10:37

alexanderkirow написа:да ви питам нещо ей сега се гоних с една бръкма и се наложи да намалям рязко и ми светна АБС и нямах след това спрях за 5-6 мин и сега няма нищо от какво може да е ???

от нуждата да порастнеш малко и да спреш да се занимаваш с глупости, преди да си направил беля ;)

щом сте проучили Гешов, ще дойдем да го видим, бре :) а отборен дух не липсва ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW X5 M
Детайли за колата: блъсната E36 318ti, '95

Мнение от jlpetkov » 20 Сеп 2011, 10:55

това мойто е някаква лоша карма май, в четвъртък все изниква някаква простотия и все не сколасвам да се явя на среща.
Ама да ви питам Утре на Арена Запад на Drift Show ще ходите ли?
аз тоя път съм решил ако ще и без колата да е, да ида :!:
Изображение Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг