м43б18 се форсира сама- снимки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 e53 3.0 d
Re: м43б18 се форсира сама- снимки
Тя вече не прекъсва колата, просто като позагрее и леко мени обороти, а като не е загряла до норм температура ги държи на 1000 което пак е малко повечко
Абе ръчках си я добре, до прекъсвач почти всеки път на 1ва и напред с вратите във почти всеки завой, и после само на клима я карах и май... поизгори над 10
Yanko Petrov написа:Способна е на разход, не я подценявайИначе при нормално каране - около 9-10 на 100 градско.
Абе ръчках си я добре, до прекъсвач почти всеки път на 1ва и напред с вратите във почти всеки завой, и после само на клима я карах и май... поизгори над 10

To be the best, you have to fight to beat the best !!!
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 e53 3.0 d
Re: м43б18 се форсира сама- снимки
Хайде малко ъпдейт на информацията.. След всички тези вложени части и труд в е36цата, ми потрябваха пари за ремонт на къщата ми.. обявих и 2те си коли за продажба та даже и мотора си (е39 530д и една кросова ямаха) та мисълта ми е че обяваих 36цата само за 2000лв и никой дори не дойде да я погледне
.. но тогава се появиха купувачи за 39ката, която е значително повече пари от 36цата и я продадох..
Та мисълта ми е, защо аджеба да правя едва ли не подаръци след толкова вложен труд.. за това реших да си карам 36цата и направих нова поръчка от части.. Нов претапициран таван, бели мигачи отпред и отстрани, нова топка на скоростния лост, капачки за халогените на предната броня, зимни гуми и т.н. Та за всички колеги които са писали тук в тази тема и са ми помагали го пиша това- ще кача пак снимки след смяната на тези неща.
ПП. Едва ли има такава здрава кола с толкова евтини части като 36цата (за сравнение знам от горчив опит с е39ката (фейслифт беше). Карам я вече нон стоп 1 седмица и разхода смесено ми е около 8л/100км.
Поздрави

Та мисълта ми е, защо аджеба да правя едва ли не подаръци след толкова вложен труд.. за това реших да си карам 36цата и направих нова поръчка от части.. Нов претапициран таван, бели мигачи отпред и отстрани, нова топка на скоростния лост, капачки за халогените на предната броня, зимни гуми и т.н. Та за всички колеги които са писали тук в тази тема и са ми помагали го пиша това- ще кача пак снимки след смяната на тези неща.
ПП. Едва ли има такава здрава кола с толкова евтини части като 36цата (за сравнение знам от горчив опит с е39ката (фейслифт беше). Карам я вече нон стоп 1 седмица и разхода смесено ми е около 8л/100км.
Поздрави

To be the best, you have to fight to beat the best !!!