Сега една сериозна тема породена от една друга тема...
Модератор: Общи модератори
Re: Сега една сериозна тема породена от една друга тема...
ти си останал със впечатлението че сериозни теми се (и трябва) да се разискват в "извън темата"?
идеята (си мисля) е всички тука да се забавляваме а ако може да имаме и някаква малка полза от цялата работа- още по-добре.

идеята (си мисля) е всички тука да се забавляваме а ако може да имаме и някаква малка полза от цялата работа- още по-добре.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
То целият живот е една несериозна работа, че под форум "Извън темата" ли? Не всичко в тоя живот е игра, шега и забавление, освен може би в детската градина.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
alx написа:ти си останал със впечатлението че сериозни теми се (и трябва) да се разискват в "извън темата"?![]()
впечатленията са си за мен, споделям наблюдения - хората, коментиращи всички теми са едни и същи и тези, дето се разсипват да пишат глупости в забавните теми, пишат същите глупости и в сериозните, за сметка на можещите, които си ръчкат возилата и хич не се занимават да коментират нищо
но съм отскоро и може всичко това да не е вярно, все пак си наглеждате форума, аз съм само юзър

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
_galio_ написа:хората, коментиращи всички теми са едни и същи и тези, дето се разсипват да пишат глупости в забавните теми, пишат същите глупости и в сериозните
ти го каза.
идеята на тази тема беше хората които пишат глупости в сериозните теми (но са достатъчно "културни" че да не пишат нищо за което да може да ги баннеме директно) да бъдат изкарани тука и да се замислят

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
аз те разбрах на момента ...
ето ти предложение - нека се пуска повече от една номинация и наказанието да не е бан, а режим на четене от модератор преди постване - така остава замисълът да се пускат премислени неща и заради забавянето спамът ще бъде минимален ... как ти звучи?
ето ти предложение - нека се пуска повече от една номинация и наказанието да не е бан, а режим на четене от модератор преди постване - така остава замисълът да се пускат премислени неща и заради забавянето спамът ще бъде минимален ... как ти звучи?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
_galio_ написа:аз те разбрах на момента ...
това, което предлагаш ще отвори неимоверно много работа на модераторите...
да не говорим, че в одобряването /или неодобряването/ на постовете ще играе роля и субективен фактор/това колко е на кеф даден мод в момента и доколко му е симпатичен даден юзър, за да пусне или не поста му/...което си е чиста проба цензура

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
_galio_ написа:аз те разбрах на момента ...
и кой модератор би се хванал да чете глупостите на заслужилите подобно наказание

Elesar74 написа:Ако се хвана за заглавието на темата, не виждам какво смешно и шеговито има тук. И въз основа на какво ще се слага БАН, за нарушение на кое правило? И пак питам, когато има потребители, които дразнят другите, това ли е начина? За какво са ни тия ПРАВИЛА тогава? И екипа, който съблюдава за тях? Ако правилата са непълни, допълнете ги. Ама да става нещо тука като народен съд над някой, категорично не.
на въпросите ти съм ти отговорил аз и няколко други човека по един или друг начин по-горе...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
7 страници и само 4-5 номинации. Стегнете се и пишете по темата. 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Вижда се кой набира гласове.
+1 за Алх ...Зрял мъж и успял с такива идеи, и теми
Само че аз не искам бан а да му се забрани да пуска теми!
п.п Ще ида да покарам АМG-то на собствената си писта! Може и мотора 10000 кубика , после ще спася кучето си от удавяне ...времето е хубаво, ще поскачам с парашут над Хималаите
+1 за Алх ...Зрял мъж и успял с такива идеи, и теми

Само че аз не искам бан а да му се забрани да пуска теми!

п.п Ще ида да покарам АМG-то на собствената си писта! Може и мотора 10000 кубика , после ще спася кучето си от удавяне ...времето е хубаво, ще поскачам с парашут над Хималаите

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Що хейтвате бе, колеги?
Да не са му били подарък та така се разскачахте - човека си може и си е заслужил според мен... както и да е.
Много се надявах да стане една лека и майтапчийска тема но уви...

Si non confectus, non reficiat.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Аз номинирам себе си понеже съм голям хейтър, сиромах и на всяка манджа искам да съм меродия 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Zagy написа:....
па тя си е майтапчийска бре
другата седмица ей така на майтап некой ше наяде банана за седем дни

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Майтап на гол г@з не става май. И не от всяко нещо става майтап.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Zlatko_baretata прекалено идва заяждането му.