Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Бисери от форума
eekset написа:ае в тоя форум всичко съм виждал да са си мерили, ама книгите...
от темата "Любовно писмо"

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
От темата в раздел Продава - Автомобили, Мотоциклети: "Черно е36 купе с рядка 18ка"
ЕДИТ: ... сега видях, че е пуснато вече. Нищо, де

Ще си позволя да направя кратък коментар относно автомобила. Колата е доста приятна евридейка, има приличен разход на газ, крайното G-power гърне спомага за плътен и наситен звук на шестака. Разни хора постоянно ме спират и питат "колко коня е звяра/колата/БеЕмВе-то?" - в седмицата ми се случва поне един път някой да ме попитаНе съм очаквал такова нещо, но като минах за първи път през студентски град с тази кола, когато спрях на светофара, от 10 пресичащи студента, 10 се обърнаха, дори един се спря и взе да сочи на приятелката си колата. В началото ми беше странно, че всички ме гледат, но свикнах. Та ако очаквате да минавате по улиците с обикновената си кола и на никой да не му прави впечатление какво карате, това няма да се случи.
![]()
А да и колата не гърми на газ...![]()
ЕДИТ: ... сега видях, че е пуснато вече. Нищо, де

virtue and tranquillity
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Elesar74 написа:Здравейте колеги. Нападна ме една носталгия по едно време, когато нямаше ни GSM-и, ни интернет, Азис беше само Васко.... Как да е. Тогава игралните автомати с жетони бяха върха на сладоледа и колко пари съм пръснал да ме убият на второто ниво на някоя игра, аз си знам. Спомянам си една игра, която беше някакъв военен екшън, вървеше един войник и стреляше с един автомат, мяташе бомби, в началото минаваше под един мост и там все ме убиваха. Нямам никаква идея как се казва тази игра, но се е запечатала особенно силно в съзнанието ми от едно зимуване в Слънчев бряг през 1985 или 1986 г. Та ако някой се сети по така бедното описание, ще му бъда много благодарен.

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
emiliqn.gqurov написа:Elesar74 написа:Здравейте колеги. Нападна ме една носталгия по едно време, когато нямаше ни GSM-и, ни интернет, Азис беше само Васко.... Как да е. Тогава игралните автомати с жетони бяха върха на сладоледа и колко пари съм пръснал да ме убият на второто ниво на някоя игра, аз си знам. Спомянам си една игра, която беше някакъв военен екшън, вървеше един войник и стреляше с един автомат, мяташе бомби, в началото минаваше под един мост и там все ме убиваха. Нямам никаква идея как се казва тази игра, но се е запечатала особенно силно в съзнанието ми от едно зимуване в Слънчев бряг през 1985 или 1986 г. Та ако някой се сети по така бедното описание, ще му бъда много благодарен.
![]()
![]()
![]()

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
А.Марчев написа:emiliqn.gqurov написа:Elesar74 написа:Здравейте колеги. Нападна ме една носталгия по едно време, когато нямаше ни GSM-и, ни интернет, Азис беше само Васко.... ...
![]()
![]()
![]()
Просто се сетих за продължението и ми стана доста смешно

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хаос написа:acer написа:тостерон и не се събуждат с палатка всяка сутрин !
те и мъжете нямат тостерон...
освен ако тва не е някой хормон, дето се освобождава от стомаха при ядене на бял хляб и тестени изделия

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
mihal написа:dbanchev написа:.....Аз лично като видя мангасар просяк някъде по улицата и му взимам стотинките дето е събрал- считам че това носи късмет!
е такава простотия не бях чувал
![]()
![]()

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
Skip_209 написа:Явор написа:на 7лв има цял шибидах/ел с комфорт/ пълен комплект пак чисто нов..за 9лв ще го монтирам..имам пак снимки на всичко+видео за монтаж+25годишна гаранция за негниене на купето и счупване на мотора...и меки мантинели в цяла европа/без сърбия/.
![]()
кво и е на сърбия
Аз поемам мантинелите в Србия - да е пълен пакета на предлаганите услуги. Почнахме да ги сменяме. Карайте спокойно.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
zlati79 написа:Обява: Продавам жена си. В добро състояние. Регистрация - 1978г., обем на гърдите - 2 литра, мощност - 110 децибела, пробег из магазините - 78000 км, цвят на купето - платинено русо, ежедневно китвано и боядисвано, лагери - редовно набивани... Поднася на завоите. Няма спирачки. В комплект с 63 чифта обувки! Може и бартер за 2 каси бира!
Това е истинска обява от форума!

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bavar4o.70 написа:Tогава мотора се събуди след 3-седмична трансплантация и вече е с вал и биели на м52в25 и вече е 2260 к. с. и 11,5 степен на сгъстяване.Маховика го смених пътьом.
най-мощната е36-ца във форума, да не кажа в Европа

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vicho
- старши ентусиаст
-
delas_328 написа:кубичен сантиметър - куб.см или см2
от същата тема ...
хахахахах

- vicho
- старши ентусиаст
-
smg написа:Деснячо...деснячо...
Бива, Бива да нямаш акъл ама...
Бери си малините и не се бутай дето не ти е работа! Бях решил да не пиша...ама ти пак блесна...
Баннето спамера! acho.rs
Няма добро да се види от този индивид.
Деснячо ... ахахахахахахахаха не мо'а беееее

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
sas_88 написа:cesico написа:Дупчи отвътре или отдолу на няколко места - монтажна пяна колкото побере - стават бетон. Няма въздух, няма влага , няма гниене.
Теб трябва да те линчуват.![]()

Съвет за ремонт на изгнили прагове от тази тема

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
vladye написа:Ох, мила ... и ти ли от кореняците.
Айде, няма да пиша повече, че трябва да дам доматите на клиентите
Утрепа ме

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
"как да пазарувам в Ebey"
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4#p2953924
ебей е една друга функция която не задължително е свързана с плащане

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4#p2953924
ебей е една друга функция която не задължително е свързана с плащане