автопилота ми не работи E39 540
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- FLEX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540ia Е65 745i
автопилота ми не работи E39 540
дали мога да си купя от друг двигател или трябва да е само от 540
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: автопилота ми не работи E39 540
FLEX написа:дали мога да си купя от друг двигател или трябва да е само от 540
Не би трябвало да има разлика поне при мене и на 2 Е38-мици са еднакви едната е 740 другата 750 ...
В търсачката има много писано
Ако си с ръчна кутия опитай да повдигнеш малко нагоре педала на съединителя....ако не става,пак търсачката + една диагностика с читава апаратура,не се научихте значи
И не разбрах,искаш да ти помогнем да си оправиш автопилота,или да си купиш направо нов к-т
Ако си с ръчна кутия опитай да повдигнеш малко нагоре педала на съединителя....ако не става,пак търсачката + една диагностика с читава апаратура,не се научихте значи

И не разбрах,искаш да ти помогнем да си оправиш автопилота,или да си купиш направо нов к-т
- FLEX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540ia Е65 745i
ходих на диагностика и не може да се свърже с автопилота ''не работи'' незнам дали някой може да го оправи, затова питъх за друг дали става от друг двигател..
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Малко ще си позволя и аз да използвам темата но и при мен като че ли имам същия проблем,на диагностиката не излиза нищо.Всъщност дори не знам как се пуска от мултиволана или от бутона на таблото
имам и там? 
имам и там? 
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
vanioboy написа:Малко ще си позволя и аз да използвам темата но и при мен като че ли имам същия проблем,на диагностиката не излиза нищо.Всъщност дори не знам как се пуска от мултиволана или от бутона на таблотоимам и там?
Цъкаш бутона на таблото и светва една лампа, след което набираш съответната скорост ( или си я набрал вече ) и цъкаш от волана плюс-а дето е за километрите не на радиото и тва е.
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
omegaart написа:Цъкаш бутона на таблото и светва една лампа, след което набираш съответната скорост ( или си я набрал вече ) и цъкаш от волана плюс-а дето е за километрите не на радиото и тва е.
vanioboy написа:omegaart написа:Цъкаш бутона на таблото и светва една лампа, след което набираш съответната скорост ( или си я набрал вече ) и цъкаш от волана плюс-а дето е за километрите не на радиото и тва е.
Благодаря явно имам някакъв дефект някъде,не светва изобщо индикацията на таблото.
Иване ела до Плевен да ти направя една диагностика
- FragNatic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Е39 М47
- Мечтае да кара: Ягуар
Да не отварям нова тема ще пиша в тази!
Има моменти в които Темпомата отказва да се пусне. Това ми се е случвало зимата когато е доста студено. Има ли значение според вас външ. температура , а на двигателя? Кое друго може да доведе до отказа в системата? Има ли препоръчителна скорост след която да се ползва или предавка? Каква е функцията на 2рия бутон до старт/стоп (този с километражчето)?
Има моменти в които Темпомата отказва да се пусне. Това ми се е случвало зимата когато е доста студено. Има ли значение според вас външ. температура , а на двигателя? Кое друго може да доведе до отказа в системата? Има ли препоръчителна скорост след която да се ползва или предавка? Каква е функцията на 2рия бутон до старт/стоп (този с километражчето)?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Това копче със километража е за запаметяване на скорост, след като се движиш със желаната скорост и темпомата работи,цъкаш копчето и запаметява. След това ако се наложи да намалиш, натискаш пак копчето и темпомата набира сам до запаметената скорост.
За това че ти изключва някое ключе може да ти прави номера
Иначе имаше една тема в която пишеше кои неща деактивират темпомата, потърси я! 
За това че ти изключва някое ключе може да ти прави номера
Иначе имаше една тема в която пишеше кои неща деактивират темпомата, потърси я! 
10 мнения
• Страница 1 от 1