Неще да пали...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d
Мечтае да кара: Bmw X5

Re: Неще да пали...

Мнение от senata » 21 Юни 2011, 7:58

е вече ме убихте заклевам се!!!
Проблема е абсолютно сащия отпреди но сам го написал по друг начин,защото немога да се сетя преди 5 месеца кво сам писал...
а колегата кам подписа ми: като сме т**а нация няма да си помогнеме един на друг... и неползвам само този форум за проблемите си,че ако бях го написал тоя броблем в немския форум сигурно много щяха да се смеят....такаче моляте спри до тук :)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо - получаваш нови въпроси;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от senata » 21 Юни 2011, 16:59

Извинявам се за моя ентусиазъм към колегите и форма за моята грешка!! Но както се вижда в темата в 3 ми пост е написано ясно от какво е проблема и как е оправен!

Явно тук целта е друга...
За неразбралите колата е пусната за продажба и собственика, явно се притеснява, че някой ще му прегледа профила и ще види евентуален проблем който не е споменат в обявата.

колега, с много голямо "извинение" ела да се срещем някаде и да видим колата дали ще направи същия проблем втори път ?
колега не се притеснявайте за мойта кола в кой сервиз се прави,там е гарантирано че се прави на 100%
И тук ще напиша защо съм я пуснал за продажба: вече и се нарадвах за скорост и дрифтове, вече търся нещо по големичко и най вече дизел,че отрих перолен кладенец.....:)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 22 Юни 2011, 1:25

senata написа:.... като сме т**а нация няма да си помогнеме един на друг... и неползвам само този форум за проблемите си,че ако бях го написал тоя броблем в немския форум сигурно много щяха да се смеят....такаче моляте спри до тук :)

Никъде не съм тръгнал , че да спирам !
Колега , виж сега ..... Както казах и в коментара си нямам нищо лично към теб , нито пък съм искал да те засегна (ако съм ....) !
По въпроса за "помагането"..... , дълбоко убеден съм в идеята за помагането и се стремя да я реализирам колкото и както мога , за всеки в този форум (без това да звучи нескромно , или да има някаква форма на парадиране) !
По въпроса за чуждите форуми .... Щом в чуждия форум са щели да ти се изсмеят , значи нашия е по -добър - никой не ти се изсмя , напротив , опитахме се да влеземе в проблема ти и да ти помогнеме .... На народ не може да се угоди , един е доволен , друг не е и така ..... Не забравяй , че форума -това са хората , които го ползват ! Всички (или повечето) ровиме в чуждите форуми и какво от това ?!

П.С. Питах те в темата от какво си изтрил свещите , защото отговора ти щеше да е насочващ към евентуалния проблем (но ти явно не сметна , че трябва да отговаряш, а иначе питаш ...) ! Няма положение при което колата да има проблем със запалването , ти да изтриеш едни свещи и хоп като с магическа пръчка всичко да заспи и проблем повече да няма ! Поне като задаваш въпрос , изясни всичко около проблема , а не - оп има проблем, оп оправих се - заключвайте. Цялата ситуация стои малко като - " свалих задна дясна гума и колата спря да пали , опааа , пуснах светлините и колата пак почна да пали ..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от senata » 22 Юни 2011, 17:14

колега, не те познавам нито знам кой си (извинявай ако съм те се засегнал)
Както бях писал: че колата се е задавила и съм изчистил свещите, според теб откакво съм изчистил свещите щом се е задавила?
Отговор: Почистих четирите свещи от бензин,бяха се изкъпали,бензин капеше оттях. Затова бях написал в някой от постовете ,че съм ги изсушил със запалка...
Сега дано всичко е ясно...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 22 Юни 2011, 19:19

senata написа:Както бях писал: че колата се е задавила и съм изчистил свещите, според теб откакво съм изчистил свещите щом се е задавила?
Отговор: Почистих четирите свещи от бензин,бяха се изкъпали,бензин капеше оттях. Затова бях написал в някой от постовете ,че съм ги изсушил със запалка...
Сега дано всичко е ясно...

Нещо съркастични въпросчета задаваш , че и отговор даваш .... !
Никъде в първия си пост не беше казал , че колата се е била "задавила" , говореше за това , че не пали ....
След това няколко поста по -надолу беше написал , че си подсушил свещите и всичко се е оправило ... В двигателя се движат три типа течности - масло, бензин , антифриз.... , всяка една от тях има вариант да попадне на свещите ...
Тука врачки няма ..!
Имаш ли представа при какви обстоятелства се "дави" БМВ , това не е жигула бе пич .... ! За да са ти омазани свещите с гориво, ИМАШ ПРОБЛЕМ , причините за който може да са няколко - като започнеш от дюзи , минеш през регулатор за налягане на горивото и стигнеш до компютър.... Както вече казах този проблем не се решава с подсушаване на свещите ! Можеш да ходиш да убеждаваш в това някой от немския или американския форуми и м/у временно да вмъкнеш и информацията за това , че преди да се появи проблема си ровил по управлението на климатика , тъкмо ще има тогава за какво да ти се посмеят !
Айде със здраве !

Аватар

Мнение от chimeto » 16 Сеп 2011, 12:20

Колеги понеже виждам, че колегата не е съвсен честен а може и да бъркам (и се извинявам ако е така).... та реших да ви питам дали колата има някакъв по-сериозен проблем от това с свещите?
Иначе поздравления към управляващите тук в форума... ако не бяхте направили забележка за темата нямаше и да разбера, че колата има някакъв сериозен проблем и направо бях тръгнал да пускам оферта на човека.

Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от senata » 21 Сеп 2011, 13:46

chimeto написа:Колеги понеже виждам, че колегата не е съвсен честен а може и да бъркам (и се извинявам ако е така).... та реших да ви питам дали колата има някакъв по-сериозен проблем от това с свещите?
Иначе поздравления към управляващите тук в форума... ако не бяхте направили забележка за темата нямаше и да разбера, че колата има някакъв сериозен проблем и направо бях тръгнал да пускам оферта на човека.

Поздрави

:D :D колега, от както съм я взел, колата не е спирала движение никога... сам си прави извода дали е имала проблем сега..
а до колкото до темата,се извинявам че се получи така! вече е минало...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 21 Сеп 2011, 18:14

offtopic
chimeto написа:Иначе поздравления към управляващите тук в форума... ако не бяхте направили забележка за темата нямаше и да разбера, че колата има някакъв сериозен проблем и направо бях тръгнал да пускам оферта на човека.

Поздрави

+1
браво на модовете и другите коректни потребители, затова е готин тоя форум :D

Предишна

Назад към E36