Проблем с 320и м50б20
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с 320и м50б20
Колата прекъсва много на ниските обороти,препуква,невърви добре,гори адски много ,над 20 в града при бавно каране.Сменена е ламбда сондата,но пак същата работа.Някои има ли идея от какво може да е?
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Frenz0 написа:Аз не разбирам много ама ламбда сондата прецакана не дава ли по-голям разход при бързо каране от колкото при бавно ? или се бъркам
Намери в Интернет материали за ламбда сондата / кисл. датчик, сензор и т.н./, има и на български. Там е обяснена подробно функцията и, също и поведението на двигателя при дефектирала /или забавяща/ такава.
Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
по скоро ще обогатява от дефектен клапан за обратното гориво ,и няма да излиза на диагностиките .. за темп. датчик - трябва да е голяма аномалията в показанията му ,той обикновено или работи или не работи ..
трябва да се почне от елементарните неща - свещи ,бобини ..
трябва да се почне от елементарните неща - свещи ,бобини ..
някои ми каза за този дат4ик за температурата.на компютъра показа,4е бубините са вред.миналата година беше изгоряла на втори цилиндър.освен пак да се зака4и на компютър да се види тоя пуст дат4ик за температурата.мерси.пак ще пиша за резултата.а и разхода е много голям,над 20 при слабо каране,не ми се мисли с настъпване колко разход ще даде...
10 мнения
• Страница 1 от 1