Спортен филтър??????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- KUPETO
- кандидат ентусиаст
-
Спортен филтър??????
Сигурно сте коментира ли тази тема,но бих искал някой ако има скорошни наблидения да ми каже дали да си сложа(каква марка и дали да си поръчвам и тръбата),какво трябва да очаквам,като подобрение в мощността?????!А цената каква е,тук ми искат около 150 лв. и е на КН?Благодаря предварително!!!!!!!!!!!! 

Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!
Аз сложих на Компакта....а той е със същия двигател като твоята и разлика наистина се усеща значително.Сложих конусовиден на Sabelth Racing/130 лв/.....доста съм доволен, обаче задължително за лятото си трябва heat shield щото в големите жеги се получава дори обратния момент/загуба на мощност/
Вече минах 5000 км и гледам че доста се е позацапал.......но прането му е доста лесно. Иначе като цяло съм доволен 

- KUPETO
- кандидат ентусиаст
-
А каде го поръча и колко го чака?Има ли номер или е универсален?
Между друго гледам че си търсиш джанти 15-ки на 5 дупки абе за Бима,аз имам с пет лъча в добро състояние 99 г. са с ориг. фланци немски,ако имаш интерес можем да се разберем!
Между друго гледам че си търсиш джанти 15-ки на 5 дупки абе за Бима,аз имам с пет лъча в добро състояние 99 г. са с ориг. фланци немски,ако имаш интерес можем да се разберем!

Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!
5 мнения
• Страница 1 от 1