Огромно БЛАГОДАРЯ, Никола !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Огромно БЛАГОДАРЯ, Никола !!!

Мнение от twice » 06 Апр 2006, 22:17

Здравейте!

Не съм писала отдавна, но ми се роди дъщеричка и не съм имала много време ... :D

Пускам темата, защото искам да изкажа огромната си благодарност към един от членовете на форума.

Преди месец и нещо дъщеря ми (тогава беше на месец) се задави много лошо и не можеше да си поеме въздух. След всякакви опити да й помогнем да диша аз, майка ми и леля ми, заедно с бебето обезумели изтичахме навън с идеята да стигнем с бебето до полоклиниката.В този момент пред входа паркираше BMW-то си един съсед (на баба ми защото действието се разви в нейния апартамент). Той ни видя, аз автоматично затичах към него и крещях, че бебето ми не диша и да ни закара до поликлиниката. Човекът не се поколеба нито за миг и още докато говорех бебето и майка ми седяха на предната седалка, а колата потегляше. Когато успяхме и ние да дотичаме до поликлиниката, шофьорът на БМВ-то стоеше отпред и чакаше. Попита ме дали да остане след прегледа ако трябва да караме детето някъде другаде... Благодарих му горещо и му отвърнах да се прибира, пък ние ще се оправим.

Е, после се наложи да тичаме в друга болница, останахме там една седмица, както и да - сега детенцето ми е добре и да чукна на дърво няма проблеми!

Та както казах в началото искам да благодаря на това момче! Незнам с какъв ник се подвизава тук, знам че е член на форума, т.к. имаше лепенки на колата.Какъв модел беше БМВ-то също не успях да забележа (по разбираеми причини, а как видях лепенките - незнам). Знам за него само , че вероятно се казва Никола и цялото действие се разви в Обеля 2.

Извинявам се за дългия пост, но ако има тук такъв НИКОЛА - БЛАГОДАРЯ ТИ!!! Ако не беше ти и твоята помощ не ми се помисля какво можеше да се случи с бебето ми!

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 06 Апр 2006, 22:25

Tакива сме си ние собствeниците на БМВ колкото и да ни уплюват :D
БРАВО на колегата ;)
Последна промяна LAST RIDE на 06 Апр 2006, 22:40, променена общо 1 път
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 06 Апр 2006, 22:28

EВАЛА на такива хора :bowdown:
ТДС - Турбо Див Селянин

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 06 Апр 2006, 22:56

Най изкренно се радвам, че си попаднала на човек дали е с БМВ или не това не е от значение, надявам се Никола да си признае че е извършил това добро дело!!! За да го поздравим всички, въпреки че едвали това е най важното, обикновенно добрите хора остават в страни от публичната изява!!! И колкото и да се хвалим един друг не всеки от този форум(с риск да ме оплюят) не би направил такова нещо!!!
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Новини
Аватар

Re: Огромно БЛАГОДАРЯ, Никола !!!

Мнение от Новини » 07 Апр 2006, 2:33

twice написа:Знам за него само , че вероятно се казва Никола и цялото действие се разви в Обеля 2.

Точно Никола се казва. Познавам се с него от десетина години и е чудесен човек. Ще му предам благодарностите ти веднага щом го видя ;)

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 07 Апр 2006, 12:38

!!Asen_X написа:
twice написа:Знам за него само , че вероятно се казва Никола и цялото действие се разви в Обеля 2.

Точно Никола се казва. Познавам се с него от десетина години и е чудесен човек. Ще му предам благодарностите ти веднага щом го видя ;)

асене, трябва да познавам и аз човека с туайз сме много близки и се чувствам забъркан и благодарен и щастлив че все още има от наще!
бате - :have one: :bowdown:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 07 Апр 2006, 13:01

Евалата на човека :bowdown: Ей такива хора те карат да разбереш,че живота не е една долна к...а!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 07 Апр 2006, 15:40

Наистина страхотна постъпка :bowdown:
Евала :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Frenz0 » 07 Апр 2006, 16:10

Браво браво аз от личен гаден опит знам че добри хора рядко се намират , просто ти е било писано да видиш добро !!!
тва е много благодарности на човека !!! Мир и Любов за всички !
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 07 Апр 2006, 19:17

Евала!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 08 Апр 2006, 16:06

Евала и от мене. :clap: :yes:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 08 Апр 2006, 20:16

speedmaster написа: асене, трябва да познавам и аз човека с туайз сме много близки и се чувствам забъркан и благодарен и щастлив че все още има от наще!
бате - :have one: :bowdown:

Познаваш го! Веднъж те водих в сервиза му в Обеля да ти сменя някакво масло ако си спомняш ;)

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 07 Окт 2007, 1:43

лелееееее чак сега видях тая тема.та исках да кажа че аз съм главния герой тука.няма нужда да ми благодариш,защото това в никакъв случай не беше услуга. мисля че койти и да беше на мойто място тогава е длъжен да постъпи по същия начин...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 07 Окт 2007, 1:57

Браво колега!!! :clap: :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 07 Окт 2007, 1:59

:bowdown: :!:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ