БГ "ДУПЕТА" - СМЕЕЕЕЕЕЕЕХ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
БГ "ДУПЕТА" - СМЕЕЕЕЕЕЕЕХ
Случката се развива преди около седмица на кръстовището на "Ломско шосе" и "Бородински бой" в ж.к. Надежда в София.
Към 17:30ч. на въпросния светофар най-културно спира Ferrari Spider 360 Modena F1 Cabrio - червено. На цялото кръстовище всичко замира и от всички страни хората гледат в самолета спрял на светофара.
Броени секунди след тази гледка обаче 2 дупета в Golf II GTI 16V, с черни стъкла, прилични лети джанти и добър джангър кафез (музика), минава по релсите и спира на кестерме пред Ферарито, в този момент на кръстовището почва луд смях.
В момента в който светва зелено Голфа се изстрелва на първа, а Ферарито стой на светофара, състезателя с Голфа цеди първа и вкарва втора и от там пича с Ферарито натисна газта. Чу се само бръм и ферарито беше броня в броня на Голфа на спирачка

Към 17:30ч. на въпросния светофар най-културно спира Ferrari Spider 360 Modena F1 Cabrio - червено. На цялото кръстовище всичко замира и от всички страни хората гледат в самолета спрял на светофара.
Броени секунди след тази гледка обаче 2 дупета в Golf II GTI 16V, с черни стъкла, прилични лети джанти и добър джангър кафез (музика), минава по релсите и спира на кестерме пред Ферарито, в този момент на кръстовището почва луд смях.
В момента в който светва зелено Голфа се изстрелва на първа, а Ферарито стой на светофара, състезателя с Голфа цеди първа и вкарва втора и от там пича с Ферарито натисна газта. Чу се само бръм и ферарито беше броня в броня на Голфа на спирачка

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
мда както обикновенно...колите са равностойни между другото
Тоя с голфа поне е бил ентусиаст

Тоя с голфа поне е бил ентусиаст
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ами това според мен е достатъчно показателно колко им е акъла с голфовете-тези момчета дори не знаят кога стават смешни...
както каза адаша-жалко че не съм бил там,сигурно щях да запуша кръстовището за цели три цикъла,докато ще мога да си поема дъх
както каза адаша-жалко че не съм бил там,сигурно щях да запуша кръстовището за цели три цикъла,докато ще мога да си поема дъх

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Тва ако е взимане на старт
Аз ако бях с тва Ферари щях да го пусна пича с Голфа да си кара към тех и щях да го чакам пред блока му с пясък от морето да му дам
Да има... 

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Не разбирам какво толкова имате против Голфа?Да не би ако беше някаква бавария нямаше да гръмне по същия начин?
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
smg написа:Не разбирам какво толкова имате против Голфа?Да не би ако беше някаква бавария нямаше да гръмне по същия начин?
Така е ама едва ли някой с бавария би се пробвал въобще.Проблема не е в GOLF_а а в идеята да си помислиш да се дърпаш с Ferrari.Ама то и без това трябва да има такива ентусиасти та да гледаме шоу по улиците.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2