БMВ Х5 3.0 или БMВ 5 хд 3.0?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
БMВ Х5 3.0 или БMВ 5 хд 3.0?
Гледам ги двете в мобилето и не мога да преценя. Х5-цата е 2005, а 5 хд е по нова - 2007, киометрите са еднакви,цените също. Ще ходя в понеделник да ги тествам как возят,ускоряват и тн. За проходимост едва ли ще успея. Трябва ми колица за дупките по софииските улици, ходене на ски, къмпинг–лек офроуд, както казват някои.Общо взето преоритетите са ми-добра возия, зраво окачване и по-малко проблеми по двигател,електроника и тн. Благодя на всички, които ще изкажат качественото си мнение, въз основа на опита си.
Последна промяна hienkov на 11 Сеп 2011, 6:28, променена общо 1 път
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: БMВ Х5 3.0 или БMВ 5 хд 3.0?
hienkov написа:... зраво окачване и по-малко проблеми по двигател,електринка и тн....
Е с това направо изключи каквато и да е кола модел след 97-98г.

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Като проходимост Х5 определено ще се справя по-добре, най-малкото заради това, че е по-висок и ще може да гази в по-дълбоки трапове. Като возия и динамика 5-цата ще е доста по-добре, като разход на гориво също. Като здравина не мога да кажа нищо, тъй като не съм се сблъсквал отблизо с тези модели. Може да прочетеш в съответните раздели за най-честите проблеми и детски болести.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bavarcho написа:Х3 3.0Д ако искаш лек офруод, надежно окачване, малко проблеми
това е добро решение стига да го устройва пространството щото все пак х3-то си е бая по малко и от х5 и от 5-цата
@ автора
тука ключа от палатката е - лек офруод
кво е това и дали ти трябва клиренс - ако не трябва не си взимай джип винаги излиза по-скъпо и непрактично
ако все пак ти трябва височина не се заблуждавай че ще можеш безнаказано да се влачиш по корем с 5-цата
от дупките отървия няма х5-цата също ще и се е*ава окачването само дето сигурно е и по-скъпо
за ски и Х даже не ти трябва поне аз не съм имал ядове да чукам на дърво

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
за Х3 не съм чел много добри неща– слабо окачване, слаба слгобка, слаба визия.но най-добре някой който има директен опит с нея да сподели.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
hienkov написа:за Х3 не съм чел много добри неща– слабо окачване, слаба слгобка, слаба визия.но най-добре някой който има директен опит с нея да сподели.
Къде го чете това - в ауди форума сигурно

Старото Х3 се слави като много здрав модел! Един от най-здравите и надеждни от новите модели на БМВ.
Вярно на външен вид не е най-красивото, но с един спорт пакет и хубав цвят хич не е лошо.

7 мнения
• Страница 1 от 1