Масло в скоростите
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Масло в скоростите
За да отвия пробката на скоростите и да проверя дали има масло ми трябва някакъв ЧУДОВИЩЕН шестограм, какъвто никъде не можахме да намерим. Най-големия е 12, с какъвто един приятел си отвива пробката на тира ВОЛВО. Имате ли идея откъде да намеря подобен инструмент?
BMW only!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Ми че на всякъде където сменяват масла имат такива шестограми, мисля че беше 18 - ти размер, обаче кофтито в случая е че често се замазва този шестограм от такива дет сменяват маслото и е желателно да слезеш с него в канала да видиш как отвива пробката, щот мойта вече е с заварена гайка отгоре, от такива сменявачи !!!
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
BMW_325i написа:завари на един болт гайка и си го развивай с гаечно ключе

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
stenly написа:ge_a написа:мисля че беше 18 - ти размер
17 е (освен ако няма и 18-ки ма не ми се вярва)
Може и така да е не си спомням, мойто така и така е вече с гайка такаче и не мога и да проверя

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Благодаря ви, ще видя какво мога да направя - в този град май ше е гайка
едит: ако някой чете темата - отидох в сервиз и за 20 лева ми сипаха 1.3 литра яко масло MOBIL с всичката работа, като ми остана от второто шише 700 грама за доливане - мисля, че това е най-правилния и читав вариант, вместо да съсипвам пробката с варене. Имаха си 17 или 18 шестограм и работата стана за 10 минути. Но е добре човек да го смени вместо да долива, ако е минало доста време от предишната смяна. Излезлнаха доста стружки и от дифа, и от скоростите, но такъв живота

едит: ако някой чете темата - отидох в сервиз и за 20 лева ми сипаха 1.3 литра яко масло MOBIL с всичката работа, като ми остана от второто шише 700 грама за доливане - мисля, че това е най-правилния и читав вариант, вместо да съсипвам пробката с варене. Имаха си 17 или 18 шестограм и работата стана за 10 минути. Но е добре човек да го смени вместо да долива, ако е минало доста време от предишната смяна. Излезлнаха доста стружки и от дифа, и от скоростите, но такъв живота

BMW only!
7 мнения
• Страница 1 от 1