Въпрос към разбирачите от часовници за Tissot 1853

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Въпрос към разбирачите от часовници за Tissot 1853

Мнение от Leudi » 12 Сеп 2011, 21:58

Когато бях по роднини лятото в един магазин си харесах един часовник, но понеже бързах не можах да попитам продавача за него. Само помня, че на него пишеше "Tissot 1853" и много приличаше на Omega PO:
Изображение
Само че с черна кожена каишка и стрелките не бяха толкова заострени.

Някой специалист може ли да каже кой е точният модел, защото в сайта на Тисот не го намирам.

П.П. А ако някой има Omega PO или Speedmaster Moonwatch може ли да сподели заслужават ли си 6000 лв за тях, защото досега не съм имал допир с такива часовници и цената честно казано ми се вижда неоправдана, колкото и са красиви.
Nope ... it's Chuck Testa !!!

master of the force
Аватар

Re: Въпрос към разбирачите от часовници за Tissot 1853

Мнение от alx » 12 Сеп 2011, 22:05

Leudi написа:Когато бях по роднини лятото в един магазин си харесах един часовник, но понеже бързах не можах да попитам продавача за него. Само помня, че на него пишеше "Tissot 1853" и много приличаше на Omega PO:
Изображение
Само че с черна кожена каишка и стрелките не бяха толкова заострени.

Някой специалист може ли да каже кой е точният модел, защото в сайта на Тисот не го намирам.

П.П. А ако някой има Omega PO или Speedmaster Moonwatch може ли да сподели заслужават ли си 6000 лв за тях, защото досега не съм имал допир с такива часовници и цената честно казано ми се вижда неоправдана, колкото и са красиви.

ах.. не мисля, че има 1853 модел (това е годината когато фирмата е основана- просто си видял щампата "гордост"....

най-вероятно си видял някое прц... примерно 200... модела е (чакай да го погледна)... T0144301605700

за омега по- нямам наблюдения.

лунния часовник (speedmaster) ми е любим.. едно време ги колекционирах (има страшно много версии)... не е за всяка ръка обаче защото е голям.. ако имаш малки китки погледни "редуцирания лунен часовник" (moonwatch reduced). вътре е със съвсем друго (кошмарно) движение, но отвън е почти същия но е много по-стилен.

нормалния лунен часовник трябва да ти стъпи на около 2500-3000 долара (от ауторизиран магазин) а редуцирания- около 2000-2200.

6000 лева за големия часовник може... ама на луната...

успех ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Re: Въпрос към разбирачите от часовници за Tissot 1853

Мнение от Gemar » 13 Сеп 2011, 15:13

Изображение

Назад към Извън Темата