X-Factor впечатления
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: X-Factor впечатления
Поредната простотия ли ще е?
Утре ще го гледам във В-бокса, че тази вечер не можах. Нещо журито не ми вдъхва много доверие
Утре ще го гледам във В-бокса, че тази вечер не можах. Нещо журито не ми вдъхва много доверие

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Марийчето в много готина, иначе пълна скука!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem написа:Марийчето в много готина, иначе пълна скука!
Да, тя като че ли ще е най-свежа от четиримата.
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Общо взето нищо ново под слънцето за хора, които са гледали още преди години американското издание на тия формати. Тъпото е, че до такава степен се копират тамошните шеги, поведение, реакции и т.н., че става още по-безинтересно за гледане...
Гласът на България е доста по-смислено имайки предвид, че ни спестиха всички видове "елфи" и започнаха направо с пеещите хора. Разбира се и то си има някои слаби черти, като се почне с водещата, която е направо нетърпима от към лигавене и маниерничене, ама...
Гласът на България е доста по-смислено имайки предвид, че ни спестиха всички видове "елфи" и започнаха направо с пеещите хора. Разбира се и то си има някои слаби черти, като се почне с водещата, която е направо нетърпима от към лигавене и маниерничене, ама...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Даже не го гледах,в германия,щатите и подобни бели страни,такива предавания вървят по кабеларките (под кабеларки имам в предвид нискобюджетни телевизии) а тука в "национален ефир" в 20 часа,предполагам че после ше се отвори и линията на балъците,да се започнат гласувания-пошла работа и това си е,едно и също е да пусна чалга и подобно предаване или биг брадър...
По бтв пък даваха "мисия Лондон"-скучен филм,имам страхотно чуство за хумур...ама ни един път нещо не се засмях от сърце
По бтв пък даваха "мисия Лондон"-скучен филм,имам страхотно чуство за хумур...ама ни един път нещо не се засмях от сърце

Е.Димитров написа:Даже не го гледах,в германия,щатите и подобни бели страни,такива предавания вървят по кабеларките (под кабеларки имам в предвид нискобюджетни телевизии)
В Англия х-фактор го дават по BBC в прайм тайма и е със супер висок рейтинг, всички говорят за него.
btw, българският вариант не ми хареса.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е.Димитров написа:Даже не го гледах,в германия,щатите и подобни бели страни,такива предавания вървят по кабеларките (под кабеларки имам в предвид нискобюджетни телевизии) а тука в "национален ефир" в 20 часа,предполагам че после ше се отвори и линията на балъците,да се започнат гласувания-пошла работа и това си е,едно и също е да пусна чалга и подобно предаване или биг брадър...

Х фактор гледах само края - някаква мома изпя "ин май харт дер олуейс би а плейс фор ю" по трагикомичен начин , след което журите се побърка да я хвали , ама такива комплименти дето и на половинките си преди брак , не са правили - как да не пуснеш смс

Не мисля повече и да пускам тази простотия

И да попитам - от кога в БГ думата "формат" придоби цяло ново измерение . Имам чувстовото , че като я изричат тая дума мед и капе от сърцето

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Абе аз засякох жълтуркото(от 2г. в България,учител по английски в някакво село или град не помня) да пее "Облаче ле бяло" и много ми хареса.Майната му на скапаното предаване...на мен ми направи впечатление,че тоя човек пя от сърце и душа,поздрави учениците си със сълзи на очите и си личеше,че е доста земен човек.Само буквата "Л" му куца в произношението иначе песента я изпя по-добре от някои българи
На фона на всичката медийна помия дето се излива,ненормалниците като оня елф има и свестни хора,които имат дарби 

8.32
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
acho.rs. написа: Не мисля повече и да пускам тази простотия![]()

520i написа: btw, българският вариант не ми хареса.
то има ли български вариянт изобщо на някое предаване което да ни харесва

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
acho.rs написа:Е.Димитров написа:Даже не го гледах,в германия,щатите и подобни бели страни,такива предавания вървят по кабеларките (под кабеларки имам в предвид нискобюджетни телевизии) а тука в "национален ефир" в 20 часа,предполагам че после ше се отвори и линията на балъците,да се започнат гласувания-пошла работа и това си е,едно и също е да пусна чалга и подобно предаване или биг брадър...
Ами ти какво очакваше - да си не мислиш , че наще са направили сполучливо копие на Гай Ричи филм
Аз още отдавна го гледах , няма нагласа за нещо повече от посредствен филм и не останах изненадан . Все пак тоя филм доказа , че българите са готови да дадът пари за БГ кино , пък и е първи БГ филм , който не прилича на телевизионен театър
![]()
Х фактор гледах само края - някаква мома изпя "ин май харт дер олуейс би а плейс фор ю" по трагикомичен начин , след което журите се побърка да я хвали , ама такива комплименти дето и на половинките си преди брак , не са правили - как да не пуснеш смс![]()
Не мисля повече и да пускам тази простотия![]()
И да попитам - от кога в БГ думата "формат" придоби цяло ново измерение . Имам чувстовото , че като я изричат тая дума мед и капе от сърцето
И онова ,кога стана така че рекламата вече не се лее само в рекламното време,особенно като боднат че в "предаването има продуктово позициониране",я ходете да се позиционирате некъде в уганда...Дее$#%$#
А и само да ви кажа,лятото,когато всички ония гениални "творци" са някъде отпуска и мислят глупости-телевизията е поносима,като се върнат със "свежите си идеи" телевизията заприличва на кенеф от ония,турските...
А.Марчев написа:то има ли български вариянт изобщо на някое предаване което да ни харесва
Има!

http://vbox7.com/play:116b8d64
http://vbox7.com/play:751488bf
www.bmwпрофесори-bg.net
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
benzin написа:А.Марчев написа:то има ли български вариянт изобщо на някое предаване което да ни харесва
Има!![]()
http://vbox7.com/play:116b8d64
http://vbox7.com/play:751488bf
без коментар...

- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4