диетка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: диетка?

Мнение от bum_bum » 09 Сеп 2011, 12:34

ineedmoney написа:
bum_bum написа:Имам десетки статии за това какво причинява мюслито, хляба и много други неща ама понеже не се мре от това никой не вика "баси мамата". Повечето хора като им го кажеш викат "би си мамата" и като стане на 40 вика "баси мамата, остарях".
Кой каквото сам си направи.. ;)

аз ще помоля за хляба такава статия. Много ми е интересно вече 12 000 години хората като са яли хляб (понякога даже само това) какво им е станало. Не отричам че в мрежата има лош хляб но на "какво причинява хляба" бих отговорил само "нахранва и снабдява организма с въглехидрати" :wave:

Който има интерес търси и намира, нямам сили желание и намерение вече да се опитвам да обясня на човек, който "хляба го нахранва и снабдява с въглехидрати" каквото и да е било.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 09 Сеп 2011, 12:42

имам познато семейство вегетарианци, майката е яла риба и животински продукти след забременяването и покрай кърменето, малкият не е ограничаван откъм храна, а таткото кара предимно на домашно-печени хлябове със семена, зеленчуци, кашкавали и сирена, докато води доста активен живот с тренировки всеки ден по колоездене, катерене и бойни изкуства, та когато нещо се прави с мислене, няма особени грижи :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 09 Сеп 2011, 12:54

bum_bum написа:Който има интерес търси и намира, нямам сили желание и намерение вече да се опитвам да обясня на човек, който "хляба го нахранва и снабдява с въглехидрати" каквото и да е било.

много повече информация от теб по темата съм прочел няма кво да ми обясняваш. Мерси все пак. Аз ще си ям хляба пък ти недей. Как вярвате на някви статии просто публикувани тук и там. Утре ще напиша "салатата от домати води до развитие на хемороиди" и домати ще спреш да ядеш. :roll:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Сеп 2011, 14:00

ineedmoney написа:ядеш да увеличиш двойно енергоразхода (основно колело, тичане и т.н).

от това обаче как се огладняваааа :lol: :lol: :banghead:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 10 Сеп 2011, 14:13

Bogat-Beden написа:
ineedmoney написа:ядеш, може да увеличиш двойно енергоразхода (основно колело, тичане и т.н).

от това обаче как се огладняваааа :lol: :lol: :banghead:

като не слагам запетайки виж кви глупости могата да се получат като изречения :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

диетка?

Мнение от bum_bum » 10 Сеп 2011, 14:30

ineedmoney написа:
bum_bum написа:Който има интерес търси и намира, нямам сили желание и намерение вече да се опитвам да обясня на човек, който "хляба го нахранва и снабдява с въглехидрати" каквото и да е било.

много повече информация от теб по темата съм прочел няма кво да ми обясняваш. Мерси все пак. Аз ще си ям хляба пък ти недей. Как вярвате на някви статии просто публикувани тук и там. Утре ще напиша "салатата от домати води до развитие на хемороиди" и домати ще спреш да ядеш. :roll:

Тук и там може да кажеш на форумите. За мен те отдавна не са източник на достоверна информация.
Причината да не се хабя да спиделям и убеждавам е именно тая- и да те зарина с информация ти си знаеш твойто и няма как да те убедя.
Утре ако почнеш да тренираш ще обвиниш липсата на добавки за непостигането на това, което целиш. После като вземеш добавки ще обвиниш метаболизма си и с това ще приключи. Или ще станеш поредния форумен професор с мазно шкембе, който обяснява как да се тренира и яде.
Всеки сам си избира какъв да бъде, просто винаги ме е учудвала упоритостта на хората въпреки всички доказателства и сигнали, които тялото ти дава.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 10 Сеп 2011, 15:43

bum_bum написа:Утре ако почнеш да тренираш ще обвиниш липсата на добавки за непостигането на това, което целиш. После като вземеш добавки ще обвиниш метаболизма си и с това ще приключи.

ок...кажи ми с 2 думи защо хляба пречи. Къде е проблема щом не са добавките и метаболизма :)
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 10 Сеп 2011, 16:40

Аз ще ти кажа! Белият хляб е приготвен от рафинирани зърна, които са отделени от зародиша си и от външния слой трици. Отстраняването на триците и зародиша премахва повечето фибри, витамини от група В, витамин Е, минерали и изключително полезните за здравето фитохимикали. На практика, освен въглехидрати (и малко белтъчини), белият хляб няма никаква хранителна стойност и само пълни стомаха. В една филийка хляб има толкова сол, колкото в пакетче чипс, а чипсът попада в списъка с най-вредните храни наред с дъвчащите бонбони, кренвиршите, кетчупа и т.н Ако човек прекали със солта, го грозят хипертония, инсулт и ранна смърт, да не говорим, че солта задържа супер много вода в организма и е вредна за очите. Високата консумация на бял хляб води до затлъстяване и повишен риск от сърдечносъдови заболявания, предизвиква газове и киселини, подуване и разширяване на стомаха, забавя храносмилането и метаболизма.

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 11 Сеп 2011, 5:12

До колегата пуснал темата...........пич..ти манекен ли искаш да ставаш? Аз сьм 1.90 125кг...ами ела да видиш дали сьм дебел....и се опитвам да кача още някой кг. Недей се излага....

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Сеп 2011, 12:06

като не сме манекени да ставаме прасета?!?!! толкова е полезно за здравето и благо на душичката да си мазничък..! вчера видях полицай, около 1.90, гъза му по-голям от раменете и като ходи все едно гледаш луноход от мазнини на нулева гравитация!!! да нямаш проблеми със здравето и на 40 да изглеждаш на 28 е само за балъци! :winky:
спрях на най-разумният вариант, ям всичко без джънк фууд и така варирам м/ж 88-90кг и като ми се оправи коляното ще почна плуване/бягане да изчистя до 83-84
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 11 Сеп 2011, 17:01

Така няма да стане тая фигура която целиш, по-скоро ще отслабнеш и пак ще имаш проблемни зони и пак ще има нова тема, какво да ям и как да тренирам да кача малко чисти мукули :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 11 Сеп 2011, 19:11

да бе, ако целях фигура щях да ходя на фитнес! ама съм прекалено мързелив! :mhihi: правя единствено набирания и лицеви упори, а от по-силните диети (по-малко от 80въглехидрата) съм пред врата на свети Петър..! така че нямам кой знае какъв избор, освен спорт и леки диетки, (или леки мацки), ама май не съм мн в кондиция за второто :lol: http://imageshack.us/f/840/img2011081400558.jpg/
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 11 Сеп 2011, 19:28

acer написа:: правя единствено набирания и лицеви упори,

... сигурно защото си много упорит :mhihi:

И стига си си показвал телесата във всяка тема по 100 пъти, не сме bbteam. :mhihi: :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 11 Сеп 2011, 20:48

ЩО?! да не ти стана пишката? :lol: и се бъркаш за правописа, пише се и по 2-та начина :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 11 Сеп 2011, 20:51

я пак си помисли :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата