Е39 ключ не иска да се програмира МОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re: Е39 ключ не иска да се програмира МОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕ
latrel написа:някой да има прогрес?
аз се съмнявам в ключа -че не излъчва сигнал
ако някой знае в бургас как да го проверя и къде?
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
nikol78 написа:и при мен всичко си работи и програмиране няма като заклуча колата с алармата всичко работи диода мига няма проблем реча ли да е отклуча става страшно почва да пищи докато не си изклучи сама алармата после самата аларма спира да работи известно време съдя по това че диода не свети като се вклучи алармата след време започва пак да работи сама.
Е, майна, не можах да се въздържа! Как не постави една точка, една Главна буква, един препинателен знак.....Да не говорим за правописните грешки!
То биви,бива, ама......Не излагай Филибето... Лека нощ!

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
mishoval написа:nikol78 написа:и при мен всичко си работи и програмиране няма като заклуча колата с алармата всичко работи диода мига няма проблем реча ли да е отклуча става страшно почва да пищи докато не си изклучи сама алармата после самата аларма спира да работи известно време съдя по това че диода не свети като се вклучи алармата след време започва пак да работи сама.
Е, майна, не можах да се въздържа! Как не постави една точка, една Главна буква, един препинателен знак.....Да не говорим за правописните грешки!
То биви,бива, ама......Не излагай Филибето... Лека нощ!
Той се изложи достатъчно и му изстина мястото отдавна

Илко дай някакъв съвет къде може да е проблема с ключа и програмирането.
Няма ли някой такъв колега от Пловдив да пише ЛС 

- динго
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530iA 2001
- Мечтае да кара: M5,X6
Хайде и аз се включвам в отбора на ключарите
.При мен на всеки 10 пъти работи 1 от тях.Обучавах го но нищо все тая.Някой има ли напредък с проблема.

- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Проверете си антената,която хваща сигнала.Тя е на задното стъкло и се връзва с усилвателите на антената за радиото
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bulletspeed написа:Здравейте колеги,
ще си позволя да пусна ЛС на един колега (адресирано до мен) който може да оправи този проблем.
..............................
Извинявам се предварително ако нарушавам правилата,но го правя с цел да помогна.
Успех
Другият път наказанието няма да е само 1 ден... защото подобни комерс простотии на съответният потребител са ни познати от край време, поради което е изял поне 2-3 BAN-а в този форум.
- car_manqk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
И аз да се включа в отбора ,и при мен не бачка копчето за отключване но копчето на ключа си работи защото, като е заключена и го натиса светват лампита вътре. И моя ключ е обучаван 100 пати и пак греда.

Оправих го най-накрая!!!!! Пробвал съм над 40 пъти в различни дни, по различни начини и все не се програмираше. Преди малко излизам и гледам вънка супер тъмно, и се сетих как преди и се кефех като натисна копчето и цялата светва. И викам какво пък и си цъкам бутоните гледам диода си свети ама нищо не става и викам айде ще пробвам пак тъпото програмиране. Тук е момента да кажа, че досега като съм програмирал винаги съм го правел като на клипа в ю-туб (задържам бутона за отключване, натискам 3 пъти този за закл изчаквам 10-тина сек и пускам). Пробвал съм какви ли не комбинации от сорта да си засичам време, да броя, да натискам бутоните с разл интервал.... Този път задържах бутона за откл, натиснах 3 пъти закл и пуснах не съм чакал и 5 сек и чудото се случи, колата се откл и закл и направо си умрях от кеф

Дано съм бил полезен!

LUBO 555 написа:Проверете си антената,която хваща сигнала.Тя е на задното стъкло и се връзва с усилвателите на антената за радиото
А как се проверява тази антена дали работи ,защото и ключа ми не може да се инициализира ,а изпраща сигнал(проверен е) и радиото ми не хваща нищо освен хоризонт? Дали е от там проблема ? Моля помагайте!
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Е и аз да споделя при мен от година не работеше ключа и тия дни като ровех из вдс-а,погледнах кой е бушона за антената > 53 намира се над акумулатора и за мое учудване беше изгорял
смених го обучих ключа и всичко е шест ............а разкарах оригиналната аларма точно заради неработещия ключ
та така бушон 53-5А

та така бушон 53-5А
момчета истината е че всички стъпки който правите са правилни но 1 от тях не е спомената.. разрових се в германски форум и там се казва че при правенето на всички стъпки се извършва като държите ключа насочен към задното стъкло на автомобила защото антената се намира на задния прозорец ... правил съм стотици опити и като го направих така се получи веднага .. Успех и да почерпите после