CCFL - Defekten ring

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39ки

CCFL - Defekten ring

Мнение от BMWFREDI » 09 Сеп 2011, 13:01

Здравейте , прегледах търсачката относно тези ccfl ангел еъес , но така и не намерих някой със същия проблем.
Моят проблем е следния: Вчера както си монтирах ccfl-а единия ринг изобщо не искаше да светне явно ринга е издал багажа защото го пробвах и на двата Инвертер-а и не искаше да светне.Търсих теми в които на някой му е изгорял 1 ринг но нищо не намерих . Та въпроса ми е следния има ли някъде някой да продава по 1 ринг или 2 , защото вчера си купих 4 сега пак да ходя да купувам 4 някак си не ми се дават нови 70 лв :X И другия ми въпрос ако има някой който има изгорял и се окаже че не се продава по отделно , предлагам да се организираме (със хората които имат същия проблем) и да закупиме 4 така ще се спестят пари и при други хора ( ако има такива караци като мен) :) :X
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39ки

Re: CCFL - Defekten ring

Мнение от BMWFREDI » 09 Сеп 2011, 13:16

Айде и след много лутане в google попаднах на нещо темата няма да я трия понеже може да има хора със същия проблем и се надявам да ги улесни , защото аз останах без нерви .... Ето тук продават единични бройки :
http://www.bktuning.net/bmw.html

Има и въпросните Инвертор-и към които се свързват ринговете . :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е с гуми

Re: CCFL - Defekten ring

Мнение от anton mutafchiev » 09 Сеп 2011, 19:44

има доста такива магазини дето дават по отделно аз до ся съм взел кам 6 трафа на няколко месеца горят и ми омразна вече за ринг съм чувал един път само по често трафове дано да нямаш повече ядове :yes:

Назад към E39