Здравейте !!! Моля за съвет !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kiro_Rakarov
- Потребител
-
Здравейте !!! Моля за съвет !!!
Здравейте *колеги*
Значи....обръщам се към вас понеже виждам че си резбирате....
Значи.......имам няколко въпроса към вас.....Понеже искам да си купя BMW 320i 24v.....и въпросите са :
1- Забелязал съм че има невинтилирани 320-ки и винтилирани и каква е разликата.....?
2- Забелязал съм че някой 320-ки ръмжат много яко докато други въобще не им чувам двигателите.....защо става така ? Да не е от това че са винтилирани ?
3- Искам да е двувратка 100%.....има ли някаква разлика между двувратката и четиривратката ? ( т.е. дали двувратката се чупи повече от четиривратката и т.н. ) и каква е разликата ?
4- Колко приблизително харчи (със чип тунинг ).....
5- Колко приблизително струва една прилична двувратка ?
Еми....това е засега.....повече няма да ви тормозя.......
Между другото.....приятно ми е да се запозная със всички вас......аз съм новак както виждате във този форум и другата седмица почвам курсове и т.н.
С две думи нов член на БМВ клуба
и занапред почвам редовно да влизам в този форум....
П.С. Благодаря предварително за съветите !
чао и умната
Ае със здраве

Значи....обръщам се към вас понеже виждам че си резбирате....
Значи.......имам няколко въпроса към вас.....Понеже искам да си купя BMW 320i 24v.....и въпросите са :
1- Забелязал съм че има невинтилирани 320-ки и винтилирани и каква е разликата.....?
2- Забелязал съм че някой 320-ки ръмжат много яко докато други въобще не им чувам двигателите.....защо става така ? Да не е от това че са винтилирани ?
3- Искам да е двувратка 100%.....има ли някаква разлика между двувратката и четиривратката ? ( т.е. дали двувратката се чупи повече от четиривратката и т.н. ) и каква е разликата ?
4- Колко приблизително харчи (със чип тунинг ).....
5- Колко приблизително струва една прилична двувратка ?
Еми....това е засега.....повече няма да ви тормозя.......

Между другото.....приятно ми е да се запозная със всички вас......аз съм новак както виждате във този форум и другата седмица почвам курсове и т.н.

С две думи нов член на БМВ клуба

и занапред почвам редовно да влизам в този форум....
П.С. Благодаря предварително за съветите !
чао и умната
Ае със здраве
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-

Съжалявам, но в момента нямам никакво време да споделя това или онова, но искам да те посъветвам да използваш търсачката или да се поровиш и да почетеш малко повече този подфорум-> ще научиш наистина много неща, които искаш да знаеш

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
добре дощъл !
За 320-ките - всички са вентилирани и от към спирачни дискове от към клапани -24 ( че не разбрах кое точно имаш предвид)
2- тея дето ръмшат сигорно са били с гарнета някакви ръмжащи , не че с оригиналното нямат звук
- демек не е от винтилите що са си се 24V .
3. м/у двувратката ( това е купе - COUPE ) и 4-ри вратката освен в дизайна няма разлика - демек едната да се троши повече или по-малко, но за сметка на това на купето някои части са по-скъпи в пъти - главно ламарините са това, другото май е еднакво и заменимо
4 използвай Търсене във форума
5 използвай търсене по автопазарите
За 320-ките - всички са вентилирани и от към спирачни дискове от към клапани -24 ( че не разбрах кое точно имаш предвид)
2- тея дето ръмшат сигорно са били с гарнета някакви ръмжащи , не че с оригиналното нямат звук

3. м/у двувратката ( това е купе - COUPE ) и 4-ри вратката освен в дизайна няма разлика - демек едната да се троши повече или по-малко, но за сметка на това на купето някои части са по-скъпи в пъти - главно ламарините са това, другото май е еднакво и заменимо
4 използвай Търсене във форума
5 използвай търсене по автопазарите

- Kiro_Rakarov
- Потребител
-
Благодаря ви на всички за съветите и успехите които ми пожелахте
Само едно не разбрах....
Всичките 320-ки ли са 6 цилиндрови ?

Само едно не разбрах....

Всичките 320-ки ли са 6 цилиндрови ?
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Kiro_Rakarov написа:Всичките 320-ки ли са 6 цилиндрови ?
Да!

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
320i нищо общо с другите
пич всичко под 320и нерамжи а цвили като щурче всики бмв та кадето сам карал преди са си издавали този специфичен звук за бмв едно готино съскане но като си копувах 320 ката кво да ти кажа тогава видех кво е двигател то си е кат животно бучи и ти прави кеф на душицата е да и харчи малко пове4е ама кво да се прави.
аре успех но 9 бона ми се струват вече доста помисли си или просто потарси повечко.
аре успех но 9 бона ми се струват вече доста помисли си или просто потарси повечко.
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Ех, поете, като не щеш щурче, търсиш газ за мечката...
Вярно, и аз като запаля петицата, детонацията е съвсем друга, пълни душата. Но и харчи.
Четирицилиндровите за мен са супер балансирани коли, ако не се изживяваш като някакъв пилот.

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- Kiro_Rakarov
- Потребител
-
Хехехе.....еми адски много се кефя на този модел и този двигател...понеже един приятел има такава 3-ка 320.....и ме е возил доста пъти и всичките тези пъти не исках да слезна от нея.....
И как ръмжи.... направо нямам думи.....

И как ръмжи.... направо нямам думи.....

- Kiro_Rakarov
- Потребител
-
А случайно някой да знае дали може да се боядисат едни джанти от обикновени ( т.е. сиви ).......да ги направя черни никелирани ( да лъщят )...... ???
Вие как мислите ?
Вие как мислите ?
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2