Който не спре на пешеходна пътека - един месец без книжка !!
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Който не спре на пешеходна пътека - един месец без книжка !!
с очите си видях как малоуууууумна "дама" с А150 (набедено за Мерцедес мпс
) се набра на клаксона заради опитваща се да пресече на пешеходна пътека женица
то да е КУР да и го набиеш,ама тоо акъл..

то да е КУР да и го набиеш,ама тоо акъл..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
© написа:това е хубаво да се приеме, но също трябва да се добави - който пресече извън пешеходна пътека поне 100лв глоба

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Чакайте спокойно, не става въпрос само за огромни булеварди като Цариградско и България и аз там не чакам да ми направят път, вие се най лошото гледате да му се невиди, на глава не може да се излезне у форума, понякога даже си трия мненията като ме фане яд как мислят хората. Става въпрос и за всички нормални и малки улици, 90 процента от пътната инфраструктура. Винаги като ходя пеша се ядосвам как шофьорите не оказват грам колегиалност към пешеходците, аз не искам да се налагат глоби на шофьори, които не пропускат пешеходци извън пешеходна пътека, а искам да не се налагат глоби на пешеходци извън пешеходна пътека!!!!!!!!!! Има места където изобщо не се очаква пешеходеца да го пропуснат, кото двойни булеварди с ограничение 70, и подобни пътни артерии, но не става въпрос за тях, там е ясно къде трябва да се пресича, те и хората не пресичат навсякъде на такива места.Там си има и подлези, надлези. Но не е там въпроса. Последно, няма как да искаш да глобяваш пешеходци извън пътека. Е виж на булевард България и на Цариградско нека глобяват пешеходци, там съм съгласен.
И не ползвайте спирачка, тя е вредна, ще ви се счупи колата, и по-бързо ако може, че бавите
И не ползвайте спирачка, тя е вредна, ще ви се счупи колата, и по-бързо ако може, че бавите

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Аз ако стана КАТ-аджия само от пешеходците, които блуждаят денонощно по Ботевградско, милионер ще стана, а КАТ сигурно ще бръмчат с позлатени М3-ки последен модел.
Там е кошмар, какъвто не искам да се случва на никой шофьор, при наличието на подлези, струващи стотици милиони, излезли от джобовете на нас шофьорите.
Там е кошмар, какъвто не искам да се случва на никой шофьор, при наличието на подлези, струващи стотици милиони, излезли от джобовете на нас шофьорите.

не забравяйте, че според закона пешеходни пътеки са и всички продължения на тротоарите върху пътното платно...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Хаос написа:не забравяйте, че според закона пешеходни пътеки са и всички продължения на тротоарите върху пътното платно...
Следвайки горния ми пост - явно и разградените огради също са пешеходни пътеки

- Kristopher
-
-
Хаос написа:не забравяйте, че според закона пешеходни пътеки са и всички продължения на тротоарите върху пътното платно...
Тази част от закона сигурно не я знаят, или поне не им допада на 90 процетна от българските шофьори

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Трябва да се въведе това, както и това за пешеходците.
Ама има и някой пешеходци дето въобще не им пука. Види пешеходна пътека нема да се огледа нема дай Боже. Върви и всичко живо скача на спирачките да го запази. Друг е въпроса, че по някой път и аз съм нагъл. Не става 5 човека да чакат да минат и всеки да си минава като първия пич. Минавам най-отпред като се оглеждам и се услушвам като пръднал заек в люцерна и минавам. Ял съм бая псувни ама съм си в правото мамка му.
Ама има и някой пешеходци дето въобще не им пука. Види пешеходна пътека нема да се огледа нема дай Боже. Върви и всичко живо скача на спирачките да го запази. Друг е въпроса, че по някой път и аз съм нагъл. Не става 5 човека да чакат да минат и всеки да си минава като първия пич. Минавам най-отпред като се оглеждам и се услушвам като пръднал заек в люцерна и минавам. Ял съм бая псувни ама съм си в правото мамка му.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Това е добре да има и закон за пешеходците 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Хубаво предложение ,жалко е в Булгаристан няма приложение , просто ще преместиме патрулките от храстите при пешаходните пътеки и ако не се шари доволно ще се взимат тефтери ,а после ходи обяснявай че си спрял ,а не се е заял с тебе куката
I'm slowly drifting

- Kristopher
-
-
Абе тука карат без никакво внимание, хич не ги интересува, нагли хора. Какво, ако някое 6 годишно дете, дето не е на пешеходна пътека го претрепат или го утрепат, на родителите ще им пишат акт, че не са го държали за ръка? Друго сигурно ще е мисленето, ако на 5 метра от вас размажат човек и от гледката потсъзнателно веднага разбирате, че вече не е жив и не можеш да кажеш 2 букви от вцепенение.
Последна промяна Kristopher на 08 Сеп 2011, 2:01, променена общо 1 път

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Вчера тръгнах да пресичам на една пешеходна пътека с колелото и когато вече слязох от бордюра една е-класа мина пред мен и не ме пусна, но когато водача и се усети, че заради него не можах да мина ме погледна и вдигна ръка за да ми се извини. Е това за пръв път ми се случва...
Иначе в Бургас всеки ден когато ми се налага да пресичам от средната част към Mcdrive-а ( надявам се, че колегите от града се сещат за къде говоря ) чакам по 10-15 минутки за да спре някой да ме пусне да тръгна да пресичам, след като ме пусне някой от 1вата лента се моля да спрат и колите на 2рата и 3тата лента, че повечето рейсъри се засилват от болницата и....

Иначе в Бургас всеки ден когато ми се налага да пресичам от средната част към Mcdrive-а ( надявам се, че колегите от града се сещат за къде говоря ) чакам по 10-15 минутки за да спре някой да ме пусне да тръгна да пресичам, след като ме пусне някой от 1вата лента се моля да спрат и колите на 2рата и 3тата лента, че повечето рейсъри се засилват от болницата и....
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Глоби - да, ама отнемане на книжката.. 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Не знам какво става, но във всеки град е различно. Примерно в Перник от където съм аз масово шофьорите пускат пешеходците да минават, никой на никого не свирка или псува и тн, аз лично съм стоял на пешеходна с колата и съм чакал около 2-3 мин. да минават хора, но пък и движението не е толкова интензивно в града ни. В София примерно, всеки за някъде бърза, да се нареди най-отпред да мине първи и да не чака, пререждания от ляво от дясно, от ляво през средната, към дясната без да се оглеждат много много... и какво остава за пешеходците освен да се пазят!!! ТВЪРДО ЗА ГЛОБИТЕ СЪМ!!!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5