ВЗАИМОПОМОЩ между колеги с Е34/Е32 (и не само)
Модератор: Технически модератори
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Re: ВЗАИМОПОМОЩ между колеги с Е34/Е32 (и не само)
Ами , щом имаш всякакви части за Е34, аз искам да купя от теб комплект щори за задните врати на седан . Давай цена !!!
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Is написа:Ами , щом имаш всякакви части за Е34, аз искам да купя от теб комплект щори за задните врати на седан . Давай цена !!!

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Помагайте колеги- шофьорска врата Е34
Някъде имаше тема да си помагаме ама нещо е зачезнала, няма значение. Ще режа едно купе Е34, на кой каквото му трябва - има врати, капаци, ограничители, задното стъкло е читаво, седалки и др. дребни неща, ще направя тема в този раздел, знам че не е за тук, но повече хора ще я видят, ще сложа и снимки. Очаквайте скоро.
--------------------
Мнението е преместено от Е34
tsb_bg
--------------------
Мнението е преместено от Е34
tsb_bg
- p01s0n
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 540i
- Мечтае да кара: Z4 M
Колеги имам много сериозен проблем от 1 седмица....
Колата ми тресе много когато работи на място. Това тресене и вибрации се усеща дори когато и дам повече убороти примерно 1000 - 1500, а при нормална работа работи на 500 уборота. Този проблем изчезва и се появява когато си иска
Казаха ми, че бобините работили както трябва и тях за сега не съм ги пипал. Сменил съм свещите, лулите и едната ламбда сонда, но проблема си остава....
Колата ми тресе много когато работи на място. Това тресене и вибрации се усеща дори когато и дам повече убороти примерно 1000 - 1500, а при нормална работа работи на 500 уборота. Този проблем изчезва и се появява когато си иска

Казаха ми, че бобините работили както трябва и тях за сега не съм ги пипал. Сменил съм свещите, лулите и едната ламбда сонда, но проблема си остава....
Поразгледай раздела,има много писано за Уборотите 

- p01s0n
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 540i
- Мечтае да кара: Z4 M
Нямам проблем с уборотите.
- metalium
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34
Здравейте колеги... На скоро си взех бмв е34 м50 мотора но ми прави разни номера.... Едно от нещата който ми прави е сутрин когато тръгна да я паля пали трудно първият път и първите 5 10 секунди държи много ниски обороти и работи на няколко цилиндъра и после се оправя и ако я угася веднага след като съм я запалил и пак запаля си пали перфектно и си работи много добре.... Имам чувството че все едно като я оставя вечер и ми изтърва бензина защото така ми прави когато я оставя с много малко бензин и като засмуче малко въздух и по същия начин ми прави.... Второто е сутрин когато я запаля и започват да ми играят оборотите от 900 на 400 500 и пак на 900 и като тръгна да карам самата кола няма душичка да върви все едно съм закачил още едно е34 да влача след мен... и като и подам много лека газ на празен ход и стига до към 2000 2200 оборота и забива там започва целия мотор да се тресе и да ги бърка нещо и не качва по високи обороти и се чува едно много леко пропукване в въздушния филтър..... и всичко това се оправя само след като я угася и изчакам няколко секунди и запаля на ново спират да ми играят оборотите и си върви перфектно и го няма това прекъсване и пропукване.... Някой ако може да ми каже на какво може да се дължи това и как мога да се отърва от тия два досадни и неприятни проблема ще съм много благодарен 

Някой може ли да спорели ръководство или упътване за сваляне на всмукателния колектор за М50 двигател ще съм много благодарен 

- metalium
- кандидат ентусиаст
-
http://zamunda.net/details.php?id=74120&hit=1 Ето колега свали си я ръководство за ремонт на 5-Е34/87-95г
Имам го,колега,но там не намирам информация по въпроса 

- metalium
- кандидат ентусиаст
-
Няма нищо сложно в свалянето на смукателите разкачаш всички вакомчета и развиваш болтовете и го вадиш само запомни кое от къде е било че да не стане някои гаф и готово
аз на скоро си взех Е34 м50б20 мотора с газов инджекцион но газовото е с проблем и нямаше как да го оправя и ги вадих за да мога да махна газовото и да запуша дупките които бяха направили по него 

- byxal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 740i/6
- Мечтае да кара: BMW е34
- Детайли за колата: черна с шадоулайн!
Колеги, от доста време работя в Булсатком-Цифровата телевизия . Предполагам голяма част от Вас ползват услугите на фирмата и много често възникват всякакви род въпроси. Чувствайте се спокойни да ме търсите на Л.С. - ще помагам на всеки 

1-5-4-8-6-3-7-2
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
- BlueZone
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 520i
- Мечтае да кара: BMW M6
Тъй като съм нов във форума и все още нямам права да пиша в търговските раздели, прецених, че тук мога да ви питам за няколко неща, основно козметични, които търся да купя за новопридобитото ми E34 520i 1989 г., че не върви така неугледно и занемарено да стои бебето:
1. Лайсни за вратите, че моите са къде изпочупени, къде липсващи.
2. Емблеми - предна и задна
3. Тасове 15"
4. Бъбреци, заедно с рамката, на която се слагат (сиреч 6, 7, 8 и 10 от тази схема), защото моите са пукнати/счупени на няколко места и не подлежат на оправяне
5. Копче за аварийките (целия механизъм на копчето, който се закача на планката с жиците)
6. Дясно външно огледало
7. Задно гърне
8. Крик
Иначе мога да предложа (в смисъл подаря) виското за експерименти (някъде мернах, че някой търсеше), понеже нещо не е читаво и ще го сменям при първа възможност.
Благодаря предварително
1. Лайсни за вратите, че моите са къде изпочупени, къде липсващи.
2. Емблеми - предна и задна
3. Тасове 15"
4. Бъбреци, заедно с рамката, на която се слагат (сиреч 6, 7, 8 и 10 от тази схема), защото моите са пукнати/счупени на няколко места и не подлежат на оправяне
5. Копче за аварийките (целия механизъм на копчето, който се закача на планката с жиците)
6. Дясно външно огледало
7. Задно гърне
8. Крик
Иначе мога да предложа (в смисъл подаря) виското за експерименти (някъде мернах, че някой търсеше), понеже нещо не е читаво и ще го сменям при първа възможност.
Благодаря предварително

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
BlueZone написа:Тъй като съм нов във форума и все още нямам права да пиша в търговските раздели...
Колега, потърси в раздел "Продава - Части, Аксесоари, Консумативи » Авточасти и аксесоари" Е34-ки, които се продават на части. Там би трябвало да има всичко, което търсиш, а ако нещо не се намери, все ще се появи скоро. Ето първите три обяви, на които попаднах:
viewtopic.php?f=134&t=249657
viewtopic.php?f=134&t=261098
viewtopic.php?f=134&t=270559
Успех

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
BlueZone написа:Тъй като съм нов във форума и все още нямам права да пиша в търговските раздели...
Колега, в Раздел КУПУВА няма ограничения за публикуване, те важат само за разделите Продава.