Неработещо виско м52б20,въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
Re: Неработещо виско м52б20,въпрос
При 130 к. не трябва да се включи нищо ,защото възд. струя е много голяма.Учудващото е ,че го прави мн. рядко.Инай лошото-извънградско.Другото,което ме озадачава е че загрява и се охлажда много бързо- за 30 -ина секунди през които косата ми се изправя.И ако турбината превърта в оста,как после зацепва и превърта пак след 200, 500 , 800 км.Все пак водата е инертна маса и да загрее и охлади за 30 сек.е подозрително.Освен това вече преебах термостата,пуснах си антифриза,купих нов и препарат за почистване с резултат нищо и половина.Ако продължа с неточни диагнози и случайно не фалирам,жената ще ме изгони от къщи.А стрелката и без да е преминала нормалното се мести непрекъснато - от 12 без 2 до 12 00.Ако на някой му се е случвало да каже!
- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
Колеги вече съм на морето...бръмчах си на климатик през цялото време,на магистралата колата я карах от 120 до 220км/ч.Стрелката не мръдна от средата,при Нова Загора беше станала сериозна катастрофа и кесих доста време в задръстване,отново ковеше средата...Чак се учудвам защо може и без виско и не грее в тези жеги,та да го сменям ли тва пусто виско като не ми прави ядове 

- penev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 332i
- Детайли за колата: E36 red coupe 3,2 stroker
clarcky написа:Колеги вече съм на морето...бръмчах си на климатик през цялото време,на магистралата колата я карах от 120 до 220км/ч.Стрелката не мръдна от средата,при Нова Загора беше станала сериозна катастрофа и кесих доста време в задръстване,отново ковеше средата...Чак се учудвам защо може и без виско и не грее в тези жеги,та да го сменям ли тва пусто виско като не ми прави ядове
Все пак пробвай един друг тест, който аз правя: При загряла кола, на изгасен двигател, врътни перката с ръка. Ако се завърти до около 1/4 оборот си ОК

П.П. Без перка, ако колата работи на място: "Минута е много"

Моля не ми пишете съобщения! Вече не влизам в този форум.
- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
Пробвах на 38 градуса навън да оставя колатада работи 40мин на място включва перката на климатронка за малко и пак я изключва,и така няколко пъти,стрелката не мърда от средата...за мен това е доста интересно или излиза че виското е излишно,или че метода с вестника не е точен 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
penev написа:clarcky написа:П.П. Без перка, ако колата работи на място: "Минута е много"
Аз съм седял много пъти 5-10-15 минути в колата да чакам някой и никога не е загрявала, а и моето виско не работи.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3