диетка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

диетка?

Мнение от acer » 05 Сеп 2011, 20:13

подбирам храни, броим въглехидрати като блондинка, но повече ефект няма! не че съм мн тлъст, 190-88кг, искам да изчистя до 78-82кг.. имам лек кокъл и при 88кг имам паласки и женско (евнохуидно) надебеляване. не мога да тичам и така ще съм поне още 5 месеца, не мога да пия и фат-бърнари (чувствителност към кофеин) и нвд-то почти не ме хваща. инструктора вика тежки, тежки тренировки и въглехидрати само от овесени трици,, 3тия ден вече бях като муха без глава,щях да колабирам!! и така под 88кг не мога да слезна от месец и нещо, а ме чака още 1 месец болнични и само тъпеене пред тв-то! проблема е че тялото ми е изморено от диети, бях се претрапал март месец и бях качил до 103кг и така.. чудя се за някви ротации или директно липосукция :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: диетка?

Мнение от paxaH » 05 Сеп 2011, 20:34

Убеден съм, че диета без активни тренировки не помага. Преди около три години се включих в т.нар. 90 дневна диета. Ефекта беше видим и осезаем :D . Свалих почти 10 кг - от 90 на 80. Прочети в гоогле-то и си реши.
Селото се оказа точно във града

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Сеп 2011, 21:11

Въглехидрати от овесени трици викаш :mhihi: Пукай яко фибри и се чуди що НВД не работи.. ама кво ли знам аз. Сега ще влезе на Стораро най-добрия приятел да ми обясни как става :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 05 Сеп 2011, 21:13

Недей се напряга с тия диети, че може да си повредиш сериозно метаболизма, казвам го сериозно. Хапвай си както трябва, просто подхвани някое спортче по-редовно, и всичко ще се оправи. Аз лично диета никога не съм спазвал, и няма как да дам мнение от първа ръка, друг колега ще се изкаже, но знам какви може да се последствията.

ПП: ти си 190 санта, и ако станеш 78 кила ще е малко смешно на тая височина. Аз съм 197 см и съм ~110 кила /нямам шкембе :mhihi: /, но не ми личи, всеки който питам си мисли че съм към 100 килца. Ако отслабна до 90 кг ще приличам на някой лагерист :dunno: Но пък много зависи и каква е структурата на тялото ти, аз съм с широк и едър кокал, и затова и 130 кила да стана, няма да ми личи, при теб може би е по-различно :dunno: А защо не можеш да тичаш? Аз с моите 110 кила само Юсейн Болт може да ме бутне :mhihi:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 05 Сеп 2011, 21:24

истината е в спорта тряскай по 300 км на седмица с колело и след 3 , 4 месеца 6те види6 за кво приказаме
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 05 Сеп 2011, 21:33

Почвай да пушиш..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 05 Сеп 2011, 21:37

Колегата е много прав като казва, че при 190см височина 80 кила може да стоят странно. И аз като него съм почти 2 метра и 110 кила и не се оплаквам. Но ти си знаеш.

НВД-то няма как да даде кой знае какви резултати след само 1 месец. Трябва търпение и пот. Наблягай на пилешко, риба, яйца, сирене и т.н. Краставици и домати при всяко ядене. Никакъв хляб, сладко и газирано. Пий постоянно вода. Храни се често/5-6 пъти на ден/, но на малки порций. Избери си ден за захранване. При по-сериозно отношение към храненето резултатите няма да закъснеят. Важното е да не се отчайваш като след втората седмица видиш, че още не приличаш на момчето от рекламата на Жилет :) Успех!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 05 Сеп 2011, 22:02

Секс и кисело мляко, ако не помага спираш киселото мляко :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 05 Сеп 2011, 22:17

не мога да спортувам! имам контузия на коляното и ми предстои операция, после 6 месеца мога да играя само голф!!!
едно приятелче е 93кг мойта височина и има плочки! качих се на оная машинка за измерване на мазнините и ми пише 25% мазнини при 90кг?!?!! лек кокъл явно, на звездо-позьора от реал мадрид при 85кг има шкембе! така че възможно.триците не са за всеки, 2 дена не ги издържах, има мацки, които ги ядат като ростбиф!
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 05 Сеп 2011, 22:26

Говориш за оная машинка, на която стъпваш, и ти измерва импеданса на стъпалото и ти определя % мазнини, нали? :) Между другото е горе-долу точна, и мен ме изкара някъде там - 24-25% мазнини.

Всички хора имат мазнини, дори и най-слабите :) Нормата при мъжете е 16-19% от теглото, при жените е повече - 18 до 24%. Но по-важното за здравето и нормалното тегло е BMI - body mass index. Смята се елементарно - просто делиш килограмите на височината си на квадрат /в метри/. Примерно при теб е 88/ 1,90х1,90 = 88 / 3,61 = 24,38. Нормата на тоя индекс е до 25, оттам нататък вече се дели на различни степени, а над 40 вече се видо смъртоносно затлъстяване :) Така че си в нормата, не виждам защо толкова се шашкаш. Ако имаш предвид че нямаш плочки и това ти е целта - само плуване, преси, лицеви може да ти помогне. Плочки с диета не се правят, трябва си и солиден спорт.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Сеп 2011, 22:41

да тая 90 дневната важи, аз я изкарах не много стриктно и свалих една 10ка е така набързо, че и след като я спрях продължавам да свалям :mhihi: , бях станал 115, сега съм около 100 и на 1.88м ми е екстра, ако отслабна още ше се чувствам прекалено лек :mhihi:
А колко хубав ефект има да не се пие газирано и да се яде само черен хляб, направо не съм вярвал, сви ми се корема на50% за няколко месеца :shock:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Сеп 2011, 22:56

Аз само не разбрах що трябваше да се пуска отделна тема, като си има специална по случая???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Сеп 2011, 0:02

vld написа:А колко хубав ефект има да не се пие газирано и да се яде само черен хляб, направо не съм вярвал, сви ми се корема на50% за няколко месеца :shock:

90% от черния "леп" :mhihi: тук е всъщност боядисан бял.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 06 Сеп 2011, 1:01

bum_bum написа:
vld написа:А колко хубав ефект има да не се пие газирано и да се яде само черен хляб, направо не съм вярвал, сви ми се корема на50% за няколко месеца :shock:

90% от черния "леп" :mhihi: тук е всъщност боядисан бял.

абослютно, повечето ляб е като да ядеш въздух и след 30 мин си гладен пак! имам във фризера украински черен хляб, който мога да го ползвам за самоотбрана!!! щот е по-твърд от бойко борисов! и като изядеш (ако успееш) половината от хляба си сит цял ден!

утре ще погледна 90-дневната диета, само да кажа, че май видях някво разделно хранене в нея.. имам познат, който пострада многоо от тая диета, някви стомашни бактерии умират и после имаш бол проблеми и доколкто разбрах, хронични.

сори за темата, исках повече хора да я видят :oops:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 06 Сеп 2011, 1:18

Е кажи честно ,че на 1.90 искаш да слезеш на 78 кг. Аз съм 1.92 и се въртя около 92-95 кг и има,а чувството ,че съм хилав представям си 78 кг. според мен трябва да обърнеш тия паласки в маса на друго място с тренировки за сила, вместо да се опитваш да ги свалиш. Ама като цяло не разбирам много от фитнес и диети :lol:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Следваща

Назад към Извън Темата