Проблем с оборотите на двигателя при работа на място
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- jorjfilipov
- Потребител
-
Проблем с оборотите на двигателя при работа на място
Здравейте колеги,
Нов съм тук и след като прочетох доста теми не можах да открия хора със сходен проблем на моя.
отскоро съм собственик на БМВ 530хi модел 2006 година. вчера забелязах следното нещо: когато колата работи на място, без значение дали е на паркинг или на директна предавка с натисната спирачка стрелката на оборотите от време на време играе нагоре надолу. варияцията не е голяма- движи се между 500rpm i 750rpm. амплитудите са чести и бързи и се случват на интервали от време а не постоянно. не е от горивото защото я карам с maxmotion 100 или super98 бензин. тези вариации на оборотите са съпроводени с вибрации които се усещат на волана и седалката.
правиха диагностика на двигателя но не даде никакви грешки. някакви идеи?
п.с. харчи ми около 500мл. масло на 4000км. това нормално ли е?
Нов съм тук и след като прочетох доста теми не можах да открия хора със сходен проблем на моя.
отскоро съм собственик на БМВ 530хi модел 2006 година. вчера забелязах следното нещо: когато колата работи на място, без значение дали е на паркинг или на директна предавка с натисната спирачка стрелката на оборотите от време на време играе нагоре надолу. варияцията не е голяма- движи се между 500rpm i 750rpm. амплитудите са чести и бързи и се случват на интервали от време а не постоянно. не е от горивото защото я карам с maxmotion 100 или super98 бензин. тези вариации на оборотите са съпроводени с вибрации които се усещат на волана и седалката.
правиха диагностика на двигателя но не даде никакви грешки. някакви идеи?
п.с. харчи ми около 500мл. масло на 4000км. това нормално ли е?
- plamen0242
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '00 BMW 320d, '04 BMW 530d
Re: Проблем с оборотите на двигателя при работа на място
Имам абсолютно същият проблем, само че на 530D. Съмнявам се в дюзите.На диагностика излиза само проблем със свещите. Някой друг не се ли е сблъсквал с това?
Имаше писано по въпроса - потърси.
Tool - Fear Inoculum
- bossorange
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 g05 4.0i
- Мечтае да кара: кола дет не се разваля
plamen0242 написа:Имам абсолютно същият проблем, само че на 530D. Съмнявам се в дюзите.На диагностика излиза само проблем със свещите. Някой друг не се ли е сблъсквал с това?
Реле на свещите - 145лв, аз имах подобни симптоми
5 мнения
• Страница 1 от 1