Липсва ли ви мощност при градско шофиране на E 36 316i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
Пич, човека е ненаситно животно (може би за това е евулюирал толкова). Каквото и да има и колкото и да има все ще му е малко
Аз съм с 318и и пак ми е спънато докато влезне в обороти. Точно както казват колегите старта му куца, после нямаш грижи. И все пак и на мен ми се иска да се кача на някоя друга 318-ка да откриеме 10-те разлики
Карай и се кефи и тва е!

- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Момци, явно очакванията ви за 316i-318i са по-височки, но не забравяйте все пак че това са съвсем нормални /семейни/ коли от средния клас. Да, на старта не можеш просто да хвръкнеш и всеки с някоя бързооборотна "въшка" ще подаде муцунка пред твоята. Истината идва след това, когато минеш от третия на четвъртия "зъб". 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
bavareza написа:Момци, явно очакванията ви за 316i-318i са по-височки, но не забравяйте все пак че това са съвсем нормални /семейни/ коли от средния клас. Да, на старта не можеш просто да хвръкнеш и всеки с някоя бързооборотна "въшка" ще подаде муцунка пред твоята. Истината идва след това, когато минеш от третия на четвъртия "зъб".
... и въшката е няколко коли пред тебе

- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
316-ката не е изобщо за подценяване
Зависи наистина как я караш. С мойта съм изненадвал доста надъхани каскадьорчета с разни "пили" в стил "пернишки тунинг"
Да не говорим за поведение и динамика при скорост
- BMW няма аналог 

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
А бе пълен тъ...ак си е
Аз карах 5-6г М20Б23 продадох го и си взех едно купе 316,но сега съм малко разочарован от трампата
Работя по няколко идеи за вдигане на мощноста (а такива има) и се надявам в най скоро време да карам 316IS

Аз карах 5-6г М20Б23 продадох го и си взех едно купе 316,но сега съм малко разочарован от трампата

Работя по няколко идеи за вдигане на мощноста (а такива има) и се надявам в най скоро време да карам 316IS

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
///milko way написа:Работя по няколко идеи за вдигане на мощноста (а такива има) и се надявам в най скоро време да карам 316IS![]()
Я сподели не бъди стиснат

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Alexi написа:bavareza написа:Момци, явно очакванията ви за 316i-318i са по-височки, но не забравяйте все пак че това са съвсем нормални /семейни/ коли от средния клас. Да, на старта не можеш просто да хвръкнеш и всеки с някоя бързооборотна "въшка" ще подаде муцунка пред твоята. Истината идва след това, когато минеш от третия на четвъртия "зъб".
... и въшката е няколко коли пред тебе

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3