Датчик на шофьорската врата?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- TvoyBoy
- Потребител
-
- Кара: BMW E46
Датчик на шофьорската врата?
Здравейте колеги! Имам 1 проблем! Потърсих из темите, но не намерих подобна (не е изключено че не съм търсил достатъчно), така че ако се повтарям моля насочете ме.
Забелязах проблема днес, когато комшията ми се обади, да ми каже, че колата съм я оставил на габарити! По принцип, когато съм с пуснати фарове и изгася колата, тя сама си остава само на габарити, но когато отворя вратата, започва да писука, за да ме предупреди ... Сега когато отварям вратата нито ме предупреждава, че са пуснати фаровете, нито ми светват лампичките в купето, НИЩО!
Все 1 че не съм отворил вратата! Когато отворя друга врата всичко си светва!
Мисля че може да е от някой датчик, но когато започнах да търся не намерих такъв! Някой дали ще ме ориентира къде да барам, че това доста ме дразни!
Благодаря предварително!
Поздрави
Забелязах проблема днес, когато комшията ми се обади, да ми каже, че колата съм я оставил на габарити! По принцип, когато съм с пуснати фарове и изгася колата, тя сама си остава само на габарити, но когато отворя вратата, започва да писука, за да ме предупреди ... Сега когато отварям вратата нито ме предупреждава, че са пуснати фаровете, нито ми светват лампичките в купето, НИЩО!

Мисля че може да е от някой датчик, но когато започнах да търся не намерих такъв! Някой дали ще ме ориентира къде да барам, че това доста ме дразни!

Благодаря предварително!

Поздрави

- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Датчик на шофьорската врата?
TvoyBoy написа:Здравейте колеги! Имам 1 проблем! Потърсих из темите, но не намерих подобна (не е изключено че не съм търсил достатъчно), така че ако се повтарям моля насочете ме.
Забелязах проблема днес, когато комшията ми се обади, да ми каже, че колата съм я оставил на габарити! По принцип, когато съм с пуснати фарове и изгася колата, тя сама си остава само на габарити, но когато отворя вратата, започва да писука, за да ме предупреди ... Сега когато отварям вратата нито ме предупреждава, че са пуснати фаровете, нито ми светват лампичките в купето, НИЩО!Все 1 че не съм отворил вратата! Когато отворя друга врата всичко си светва!
![]()
Мисля че може да е от някой датчик, но когато започнах да търся не намерих такъв! Някой дали ще ме ориентира къде да барам, че това доста ме дразни!![]()
Благодаря предварително!![]()
Поздрави
Не мисля,че след като е изгасена колата на фарове,трябва изобщо да е на габарити,поне при мен,никога не е оставяла на такива.

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Щото имаш активирани дневни светлини - затова
Ако загасиш колата на фарове и извадиш ключа - остава на габарит, а таблото свети. (ако не са кодирани дневните светлини)

Ако загасиш колата на фарове и извадиш ключа - остава на габарит, а таблото свети. (ако не са кодирани дневните светлини)
- TvoyBoy
- Потребител
-
- Кара: BMW E46
Точно така както казва Dimitroff. А пък за въпросният датчик - оправи се от самосебе си!
Бърках, човърках. Нищо не се получи, но после без да исках влязох в 1 ЯМА (нали все пак са ни "ЕВРОПЕЙСКИ" пътищата) и когато слязох от колата ми напомни за фаровете и светна лампичката 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Един път дупките по пътищата да свършат нещо полезно 

6 мнения
• Страница 1 от 1